Veikkausliiga
Live stream

Katso Veikkausliiga livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Veikkausliiga live stream

Veikkausliiga live stream – onko Suomen jalkapallon pääsarjan katsominen ilmaiseksi ne-tistä mahdollista? SuomiStream.fi pureutuu aiheeseen.

MITEN KATSOA VEIKKAUSLIIGAA TV:STÄ SUOMESSA?

Veikkausliiga on ollut Suomessa Sanoman hallussa vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2021 meneillään on siis kaiken kaikkiaan seitsemäs perättäinen kausi, kun kotoisen jalkapallon pääsarja näkyy samassa palvelussa. Joulukuussa 2019 julkisuuteen kantautui tieto, jonka mukaan Sanoma oli päättänyt käyttää sopimuksessa olleen optionsa jatkosta. Tuon option käyttämisen myötä Veikkausliigaa näytetään Sanoman palveluissa ainakin vielä kauden 2022 ajan.

Veikkausliiga ei kuitenkaan näytetä suoranaisesti Sanoman omistamilla televisiokanavilla, kuten Nelosella tai Jimillä ottelusta toiseen, vaan lähetykset näytetään Ruutu+ -palvelussa. Toki myös Jimillä on nähty joitain otteluita ilmaiseksi: esimerkiksi vuonna 2018 kyseisellä TV-kanavalla näytettiin 13 Veikkausliigan ottelua.

Vaan miten suosittu sarja Veikkausliiga on Suomessa eli miten paljon sarjalle löytyy kysyn-tää? Ilmeisen paljon. Vaikka Veikkausliigaa ei rummutetakaan samalla tavalla mediassa kuin esimerkiksi jääkiekon SM-liigaa, katsojia ratkaisupeleillä on lähestulkoon saman verran molemmissa sarjoissa. Veikkausliiga ei siis välttämättä ole yhtä mediaseksikäs tuote kuin jääkiekon SM-liiga, mutta tietynlaisesta väheksymisestä huolimatta katsojia riittää.

Miten paljon Veikkausliigan katsominen maksaa?

Itse asiassa Veikkausliigan katsominen ei ole todellakaan kallista Suomessa. Ruutu+ on tilattavissa alhaisimmillaan kuukausihintaan 6,95€, mikäli sitä on valmis hyväksymään mainokset palvelussa. Mikäli puolestaan mainoksista haluaa eroon, tällöin hinta on edelleen hyvin maltillinen 9,95€ kuukaudessa. Kun yhtälöön lisätään vielä se tosiasia, että Ruutu+ näyttää myös paljon muita urheilulajeja- ja sarjoja, hinta ei ole todellakaan paha; otti sitä kumman vaihtoehdon tahansa.

VEIKKAUSLIIGA LIVE STREAM ILMAISEKSI – ONKO SELLAISTA TARJOLLA?

Veikkausliiga live streamiksi voitaisiin kutsua Ruutu+ -palvelua, jonka omistavalla Sano-malla on siis Veikkausliigan TV-oikeudet Suomessa. Ruutu+ on nimittäin verkossa toimiva striimauspalvelu, ja kaikki Veikkausliigan ottelut ovat nähtävissä kyseisessä palvelussa. Tämä ei kuitenkaan rajaa pois Veikkausliiga-otteluiden katsomista televisiosta, sillä voit käyttää erilaisia laitteita kuvan välittämiseen televisioruutuun.

Siinä, missä varsinaista ilmaista live streamia Veikkausliigaan ei ole olemassa, vedon-lyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisia streameja moniin muihin lajeihin ja sarjoihin. Ja myös Veik-kausliiga-joukkueiden edesottamuksia pääsee näkemään vedonlyöntiyhtiöiden kautta ilmaisina streameina: tämä tapahtuu euro-otteluiden kautta, karsintavaiheessa. Ylipäätään peliyhtiöt, kuten bet365, tarjoavat omille asiakkailleen ilmaiseksi urheiluun liittyviä ilmaisia live streameja; sinun täytyy ainoastaan tehdä ensitalletus, ja sen jälkeen pitää huoli, että pelitililläsi on aina edes pieni summa rahaa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ KANAVA NÄYTTÄÄ VEIKKAUSLIIGAA TV:STÄ?

Suomessa Sanoman hallussa oleva Jim-kanava näyttää joitain otteluita ilmaiseksi televisi-ossa. Kaikki Veikkausliiga-ottelut ovat kuitenkin nähtävissä vain ja ainoastaan Ruutu+ -palvelussa, joka on todella edullinen vaihtoehto; etenkin, kun tarjolla on myös paljon muuta urheilua.

ONKO VEIKKAUSLIIGAN KATSOMINEN KALLISTA?

Veikkausliigan katsominen on itse asiassa hyvinkin edullista. Kuukausihinta kaikkien Veik-kausliigan otteluiden katsomiselle on ainoastaan 6,95€. Mikäli kuitenkin mainokset kyllästyttävät, niistä pääsee eroon maksamalla kuukaudessa 3€ ylimääräistä. Palveluun kuuluu myös useita muita urheilulajeja- ja sarjoja.

PYSTYYKÖ VEIKKAUSLIIGA LIVE STREAMEJA KATSOA ILMAISEKSI?

Veikkausliigaa näkee Sanoman hallinnoimilla TV-kanavilla aina silloin tällöin ilmaiseksi. Esimerkiksi kaudella 2018 Jim-kanava näytti ilmaiseksi 13 Veikkausliigan ottelua. Ilmaisia live streameja ei kotoisen jalkapallon pääsarjaan ole valitettavasti tarjolla, mutta sen sijaan lukuisiin muihin lajeihin ja sarjoihin niitä löytyy; tästä käy kiittäminen vedonlyöntiyhtiöitä.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu