Valioliiga
Live stream

Katso Valioliiga livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Valioliiga live stream

Valioliiga live stream ilmaiseksi? Voiko sellainen todella olla tarjolla ja nimenomaan täysin laillisesti? Näihin kysymyksiin vastataan aukottomasti tällä sivulla.

MILLÄ KANAVALLA ON VALIOLIIGAN TV-OIKEUDET?

Valioliigan TV-oikeudet ovat äärimmäisen houkuttelevia Suomessa urheilua näyttävien kanavien keskuudessa. Tästä syystä Valioliigan televisiointioikeudet ovatkin vuosien varrella vaihtaneet useampaan kertaan osoitetta – kaukana ovat ne ajat, kun Yle näytti Valioliigaa ilmaiseksi. Toki jonkin urheilusarjan siirtymistä maksulliselle kanavalle ei aina kannata pitää automaattisesti huonona asiana; esimerkiksi Valioliiga-otteluita on tästä syystä katsottavissa selvästi useammin.

Nykyisin Valioliigan TV-oikeudet ovat V Sportin ja Viaplayn Suomessa tarjoavalla Nordic Entertainment Groupilla, josta onkin tullut monien penkkiurheilijoiden koti. Valioliiga on osa V Sport -kanavapakettia. Toki vaihtoehtona on myös Viaplay, joka kulkee nimellä Elisa Viihde Viaplay Total. Erona näiden kahden välillä on toki se, että jälkimmäisen mukana tulevat myös elokuvat ja sarjat.

Paljonko Valioliigan katsominen TV:stä maksaa?

Nyt siis jokaisella on viimeistään tiedossa se, mistä Valioliiga on nähtävillä, kun sitä haluaa katsoa Suomessa television välityksellä. Mutta mitä siitä on sitten oltava valmis pulittamaan? Otit sitten itsellesi V Sport -kanavapaketin tai Viaplay striimauspalvelun, hinta on 34,95€ kuukaudessa. Se tarkoittaa vuodessa lähes 350 euroa, mikä on melkoinen summa pulitettavaksi yhden jalkapallosarjan seuraamisesta.

V Sportin ja Viaplayn kohdalla positiivinen asia on, että paketteihin kuuluu myös muutakin urheilua kuin vain yksittäinen jalkapallosarja eli Valioliiga. Jos siis sinulle maistuu myös muu urheilu, kuten jääkiekko, tällöin hinta ei ole järisyttävän kova; sen sijaan pelkän Valioliigan ja jalkapallon kohdalla se on kohtalaisen suolainen.

Tarjoaako oikeuksien omistaja Valioliiga streamin?

Elisa Viihde Viaplay Total on striimauspalvelu, kuten edellä todettua. Toisin sanoen, Viaplayta voi katsella älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Toki Viasat on heijastettavissa myös televisioruutuun, esimerkiksi Google Chromecastin kaltaisen laitteen kautta. Koska kyseessä on striimauspalvelu, voidaan siitä Valioliigan kohdalla käyttää niin ikään termiä Valioliiga stream.

Mitkä ovat FA Cupin historian menestyneimmät seurat?

FA Cupin historian menestynein seura on jalkapallomaailman suurimpiin seuroihin lukeutuva Arsenal. Tämä puna-valkopaitainen lontoolaisjoukkue on juhlinut FA Cupin voittoa historiansa aikana peräti 14 kertaa. Ensimmäisen kerran Arsenal voitti FA Cupin vuonna 1930 ja viimeisimmän FA Cup -mestaruuden se vei nimiinsä vuonna 2020. Toiseksi eniten FA Cupin voittoja on Manchester Unitedilla (12). Kolmanneksi eniten FA Cupin mestaruuksia on sekä Chelsealla että Tottenhamilla: molemmat seurat ovat voittaneet turnauksen kahdeksan kertaa.

VALIOLIIGA ON SUOMEN SUOSITUIN JALKAPALLOSARJA

Syystä tai toisesta, brittifutis on maistunut meille suomalaisille aina. Englantilaisen jalkapallon pääsarja Valioliiga onkin eittämättä suomalaisten keskuudessa se kaikkein suosituin jalkapallosarja. Faneja löytyy Suomesta käytännössä ottaen jokaiselle mahdolliselle seuralle ja fanien välillä esiintyy samanlaista kuittailua kuin vaikka jääkiekon kohdalla; se kertookin kaiken oleellisen Valioliigan suosiosta.

Näin ollen suomalaiset olivat aikanaan iloisia, kun he pääsivät katsomaan Valioliigan ottelut ilmaiseksi Ylen kanavilta. Toki tuolloin me emme olleet tottuneet vaatimaan enempää. Vaikka siis Valioliigan katsominen onkin nykyisin maksullista, me voimme katsoa Valioliiga-otteluita roppakaupalla enemmän kuin koskaan aiemmin. Toisaalta taas kaikilla ei ole varaa maksaa Valioliigasta ja siksi ilmaiset Valioliiga live streamit, valitettavasti laittomat sellaiset, ovat kovassa käytössä. Niiden kohdalla ongelmana ovat kuitenkin laittomuuden lisäksi heikko laatu ja virukset.

Liverpool kaikkein suosituin jo vuosikausien ajan

Kuten todettua, suomalaiset jalkapallofanit ovat erityisesti Englannin Valioliigan ystäviä. Jo vuosikymmeniä Suomen suosituin Valioliiga-seura on ollut Liverpool, joka onnistui murtamaan yli 30 vuoden mittaisen kirouksensa kaudella 2019-2020; seura voitti mestaruuden. Liverpool on se kaikkein perinteikkäin jalkapalloseura Englannissa, millä on varmasti melkoinen merkitys tässä suosiossa suomalaisten keskuudessa. Asiaa toki auttaa myös se, että joukkueen kapteenina on toiminut suomalaislegenda Sami Hyypiä, ja seurassa on pelannut myös Jari Litmanen.

MISTÄ LÖYTÄÄ ILMAINEN VALIOLIIGA LIVE STREAM?

Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt tuottavat suomalaisille paljon iloa erilaisten urheilusarjojen osalta. Esimerkiksi erittäin tunnettu bet365 tarjoaa suomalaisille asiakkailleen ilmaisia live streameja urheiluun, ja siinä sivussa sitä saa myös itselleen herkulliset vedonlyöntibonukset. Bet365 tarjoaa live streameja myös jalkapalloon, sekä toki myös moniin muihin lajeihin.

Unibet tunnetaan puolestaan muun muassa siitä, että se näyttää Iso-Britannian suunnalta esimerkiksi toiseksi korkeimman sarjatason eli Championshipin otteluita; lisäksi tarjolla on myös Cup-otteluita. Valitettavasti Valioliiga live streamit ovat vedonlyöntiyhtiöiden ulottumattomissa, sillä Valioliigan televisiointioikeudet ovat yksinkertaisesti niin äärimmäisen hintavat.

Onko muihin jalkapallosarjoihin tarjolla ilmaisia live streameja?

Vaikka Valioliiga streamit eivät siis ole peliyhtiöiden kautta meidän suomalaisten ulottuvilla, moniin muihin jalkapallosarjoihin ja eri urheilulajeihin näitä on tarjolla. Esimerkiksi El Clásicoon eli Espanjan La Liigan huippukamppailuun FC Barcelonan ja Real Madridin välillä on löydettävissä ilmainen live stream. Ja näitä live streameja on myös moniin muihin huippuotteluihin, joten niillä pääsee ilmaiseksi lievittämään tuota Valioliigaan liittyvää puutetta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN VALIOLIIGAA PÄÄSEE NÄKEMÄÄN TELEVISIOSTA?

Valioliigan televisioikeuksia vuonna 2021 hallinnoi Nordic Entertainment Group (NEG), joka tarjoaa Valioliigaa meille suomalaisille V Sportin ja Viaplayn kautta. V Sport mahdollistaa Valioliigan katsomisen televisiosta suoraan kanavapaketin kautta; Viaplay on puolestaan ikään kuin Valioliiga live stream, jonka voi välittää televisioon ylimääräisellä laitteella. Valioliigan TV-oikeudet tulevat olemaan NEG:llä aina vuoteen 2028 saakka, joten ihan heti Englannin pääsarja ei ole kotiaan vaihtamassa.

ONKO VALIOLIIGAN KATSOMINEN TV:STÄ KALLISTA?

V Sport -kanavapaketti ja Elisa Viihde Viaplay Total maksavat molemmat 34,95€ kuukaudessa. Yhdestä kaudesta katsoja joutuu pulittamaan siis noin 350€. Tuo hinta itsessään on suolainen, mutta siihen kuuluu paljon myös muita urheilulajeja- ja sarjoja. Viaplaylla pakettiin tulevat myös elokuvat ja sarjat. Jos siis katsot muutakin kuin Valioliiga streamia, tällöin hinta ei tunnu enää niin korkealta.

ONKO ILMAISIA VALIOLIIGA LIVE STREAMEJA TARJOLLA?

Ilmaiset Valioliiga streamit eivät valitettavasti ole tarjolla suomalaisille, sillä sarjan televisiointioikeudet ovat niin tiukat ja hintavat. Vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365 kuitenkin näyttävät lukuisia muita urheilulajeja- ja sarjoja ilmaiseksi, joten tätä kautta aihetta iloon löytyy melkoisesti.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu