UFC
Live stream

Katso UFC livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

UFC live stream

UFC live stream on asia, joka on houkutteleva vaihtoehto jokaiselle vapaaottelun ystäville; netissä lähetysten katsominen onkin mahdollista, täysin laillisesti.

MITEN UFC:TÄ NÄKEE TELEVISIOSTA?

Mikäli haluat katsoa UFC:tä televisiosta Suomessa, TV-oikeudet ovat V Sport Suomen ja striimauspalvelu Viaplayn omistavalla Nordic Entertainment Groupilla. Molemmat tarjoavat mahdollisuuden katsoa UFC:tä television kautta; näistä Viaplay vaatii hieman ylimääräisiä järjestelyitä, sillä kuva tulee tavalla tai toisella heijastaa televisioon.

Vaikka Viaplayhin kuvailemiseen voisi käyttää UFC:n osalta myös termiä UFC live stream, ilmainen live stream se ei missään nimessä ole. Ylipäätään suomalaisten onkin valmistauduttava maksamaan noin 29-35€ kuukaudessa nähdäkseen UFC:tä, joskin samaan pakettiin kuuluu myös muita lajeja.

Hintavat Pay-Per-View-lähetykset

Tuo pelkän kuukausihintaisen V Sport- tai Viaplay-paketin maksaminen ei kuitenkaan riitä, kun eteen tulee todellinen huippuottelu UFC:ssä. Tällöin nimittäin liikahdetaankin Pay-Per-View-lähetysten pariin, mikä tarkoittaa sitä, etteivät ne kuulu kuukausihintaan. Ja näiden isojen otteluiden/tapahtumien katsominen onkin sitten todella hintavaa puuhaa, sillä usein edes 50€ ei välttämättä riitä.

SUOMELLA OLLUT USEITA OTTELIJOITA UFC:SSÄ

UFC:n historia ulottuu vuoteen 1993 saakka, joten kyseessä ei ole mikään nuori organisaatio, vaikka Suomessa moni voisi niin ajatella. Eikä ensimmäisen suomalaisen UFC-ottelijan ensiesiintymistä tarvinnut kovinkaan montaa vuotta odotella. Nyt jo edesmennyt Tony Halme kohtasi vuonna 1997 Randy Couturen, häviten tuon ainoan UFC-ottelunsa alle minuutissa.

Sen jälkeen kuluikin sitten pidempi aika ennen kuin UFC:ssä nähtiin seuraava suomalainen. Tuo vapaaottelija oli Anton Kuivanen, joka teki UFC-debyyttinsä vuonna 2012. Kuivanen hävisi kyseisen vuoden helmikuussa ottelemansa debyytin, mutta vain viisi kuukautta myöhemmin hänestä tuli UFC:n historian ensimmäinen suomalaisvoittaja.

Kuivasen ura UFC:ssä jäi kolmen ottelun mittaiseksi; onneksi Tom Niinimäki hyppäsi UFC-kehään samana vuonna kuin Kuivanen otteli UFC:ssä viimeisen kerran. Aivan kuten Kuivanen, myös Niinimäki voitti UFC-urallaan yhden ottelun. Vuonna 2014 UFC-kehässä nähtiin puolestaan ensimmäinen suomalaisnainen, kun Tina Lähdemäki otteli uransa ainoan UFC-ottelunsa.

Vapaaotteluhistorian menestynein suomalainen UFC:ssä on Makwan Amirkhani, joka vei tammikuussa 2015 UFC-debyyttinsä nimiinsä vain kahdeksassa sekunnissa. Toistaiseksi Amirkhani on otellut UFC:ssä kymmenen kertaa, ja kehästä hän on poistunut voittajana kuudesti. Toki viimeisistä neljästä ottelustaan Amirkhani on hävinnyt kolme, joten hänen asemansa UFC:ssä on hieman heikentynyt.

Vapaaottelu maistuu suomalaisille

Loppuvuodesta 2015 kävi ilmi, että Viasat on hankkinut televisio-oikeudet UFC:n näyttämiseen. Alun perin Viaplay näytti suomalaisille ilmaiset UFC live streamit, mikä oli oiva tapa suomalaisille päästä tutustumaan vapaaotteluun oikein toden teolla. Sittemmin UFC:n katsojamäärät ovatkin nousseet merkittävästi, vaikka nykyisin UFC-tapahtumien katsominen onkin maksullista. Luonnollisesti suomalaisten vapaaottelijoiden jatkuvalla läsnäololla UFC:ssä, vuodesta 2012 lähtien, on ollut melkoinen vaikutus tähän.

VEDONLYÖNTIYHTIÖT KUNNOSTAUTUNEET LIVE STREAMIEN SARALLA

Vedonlyöntiyhtiöiden kautta suomalaisilla on mahdollisuus päästä nauttimaan urheilusta ilmaiseksi; tästä pitävät huolen vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat live streamit. Muun muassa bet365 live streamien hyödyntäminen ei paljoakaan vaadi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, sinun tulee avata tällainen. Sen jälkeen talletat haluamasi summan rahaa: kun pidät huolen, että pelitilillä on koko ajan rahaa, saat ilmaiset live streamit käyttöösi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO UFC:N KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

UFC:n katsominen televisiosta ei ole todellakaan mitään halpaa puuhaa. Ensinnäkin sinun tulee maksaa noin 30€ siitä, että hankit itsellesi V Sport -kanavapaketin tai Viaplayn. Tämäkään ei kuitenkaan itsessään riitä, mikäli mielit katsoa myös ne kaikkein kuumimmat UFC-tapahtumat, sillä sinun on maksettava niistä vielä erillinen könttäsumma.

MITÄ UFC PAY-PER-VIEW MAKSAVAT?

UFC Pay-Per-View-tapahtumat ovat siis niitä kaikkein kuumimpia UFC-tapahtumia. Näitä eivät tarjoa mitkään muut kuin laittomat UFC live streamit ilmaiseksi; laillisella tiellä pysyäksesi sinun on maksettava noin 50€ nähdäksesi nämä tapahtumat ja SuomiStream.fi suosittelee pysymään tällä tiellä. Tämä on luonnollisesti ikävä asia suomalaisten näkökulmasta, sillä tällaisia UFC-tapahtumia on useita, ja niille tulee nopeasti todella paljon hintaa.

OVATKO ILMAISET UFC LIVE STREAMIT LAILLISIA?

Ilmaiset UFC live streamit eivät ole valitettavasti laillisia, joten niistä on parempi pysytellä kaukana välttääkseen mahdolliset ikävät tilanteet. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat suomalaisille todella paljon ilmaisia live streameja, joista kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Kuten olette varmasti huomanneet, urheilun katsominen on melkoisen kallista puuhaa, sillä siihen tarvitsee valitettavasti useita eri kanavapaketteja.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu