UCL
Live stream

Katso UCL livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

UCL live stream

UCL live streamit ovat jotain sellaista, mitä suomalaiset haluavat ilmaiseksi ja ilmaista herkkua onkin tarjolla, täysin laillisesti. Sinun ei siis tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi Mestarien liigan katsomisesta.

MIKÄ KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA MESTARIEN LIIGAA?

Suomalaisten urheilun ystävien urheilusta nauttimisesta on tehty melkoisen haastavaa ja ennen kaikkea kallista. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että useat eri urheilulajit- ja sarjat ovat eri kanavilla, mitä tulee TV-oikeuksiin. Mikäli haluaa katsoa esimerkiksi jalkapallon Mestarien liigaa, jalkapallon Valioliigaa ja koripallosarja NBA:ta, tarvitaan tähän kolme eri kanavapakettia.

Jalkapallon Mestarien liiga on ollut MTV:n eli toisin sanoen C Moren tarjonnassa UCL-kaudesta 2018-19 lähtien. Tällä hetkellä Mestarien liigaa tullaan näyttämään Maikkarin maksullisella puolella ainakin vuoteen 2024 saakka; sinne asti MTV:n TV-oikeudet tällä hetkellä ulottuvat. MTV:n viimeisin sopimus Mestarien liigan suhteen päättyi vuonna 2021 eli tänä vuonna, ja uusi sopimus astui voimaan välittömästi.

Tällä hetkellä C More Sport -kanavapaketti maksaa 24,95€ kuukaudessa, joten UCL-kauden aikana hintaa Mestarien liigan katsomiselle tulee yli 200€. C Moren mahdollistaa myös UCL live streamit, sillä normaalien maksukanavien lisäksi pelit ovat katsottavissa C More suoratoistopalvelussa.

Asiantuntijoina todella kovia suomalaisia jalkapallonimiä

Mikäli sitä on valmis pulittamaan tuon lähes 25€ siitä, että sitä pääsee katsomaan Mestarien liigan ottelut televisiosta, positiivinen puoli ovat C Moren asiantuntijat. MTV on nimittäin kunnostautunut tällä saralla, ja se on tuonut suomalaisten silmien eteen lukuisia todellisia huippupelaajia, entisajoilta. C More TV-lähetyksissä studiota vetää entinen huippupuolustaja Petri Pasanen. Hänen vieraanaan ovat olleet muun muassa sellaiset entiset huippunimet kuin Antti Niemi, Mikael Forssell ja Sami Hyypiä. Asiantuntemusta näissä lähetyksissä siis riittää.

MESTARIEN LIIGAN FINAALI MAAILMAN KATSOTUIN URHEILUTAPAHTUMA

Mestarien liigaa on näytetty jo vuosikausien ajan suomalaisille, ja tarjolla ovat myös Eurooppa-liiga ja tuleva Konferenssiliiga. Toki TV-oikeudet ovat vaihdelleet melkoisesti. Aikanaan Mestarien liigan katsominen television välityksellä oli täysin ilmaista, siis aikana, jolloin oikeudet olivat Ylellä tai Nelosella. Vuonna 2021 Mestarien liigan seuraaminen on valitettavasti maksullista, katsoit sitten C More TV-lähetykset tai suoratoistopalvelun tarjoamat UCL live streamit.

Mestarien liiga on ollut aina äärimmäisen suosittu seurajoukkuekilpailu suomalaisten keskuudessa ja sitä se on toki myös maailmanlaajuisesti. Mestarien liigan finaali onkin lähes poikkeuksetta joka vuosi maailman seuratuin urheilutapahtuma – vain joskus amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl on kiilannut edelle. Sinällään se ei kuitenkaan varsinaisesti yllätä, sillä onhan jalkapallo myös maailman suurin ja suosituin urheilulaji.

Juuri tuohon suosioon perustuen myös laittomat Mestarien liiga live streamit ovat todella yleisiä. Niihin SuomiStream.fi ei kuitenkaan suosittele koskemaan, koska se on laitonta ja tarjolla on myös muita parempia vaihtoehtoja. Usein nämä laittomat ilmaiset UCL live streamit ovat myös huonolaatuisia ja pätkiviä, jolloin seuraaminen ei ole nautinnollista.

Mitkä seurat ovat voittaneet Mestarien liigan 2000-luvulla?

2000-luvun puolella Mestarien liigan voittajat ovat löytyneet Espanjasta, Italiasta, Englannista, Saksasta ja Portugalista. Finalistien osalta mukaan edellä mainittuun kastiin pääsee myös Ranska.

Kaikkein eniten Mestarien liigan voittoja 2000-luvulla on espanjalaisjätti Real Madridilla, sillä se on voittanut Mestarien liigan tuona aikana viidesti. Hyvänä kakkosena seuraa neljällä UCL-mestaruudellaan arkkivihollinen FC Barcelona ja kolmanneksi eniten voittoja on saksalaisseura Bayern Münchenillä.

Mestarien liiga muuttuu kaudelle 2021-22

Jalkapallossa, ja etenkin näiden Euroopan kovimpien seurajoukkuekilpailujen kohdalla, vierasmaalisääntö on kerännyt valtavat määrät kritiikkiä; monet ovat polttaneet käpynsä UCL live streamien ääressä jännittäessään, kun vierasmaalisääntö on tuntunut ymmärrettävästi niin kovin epäreilulta. Aikanaan vierasmaalisääntö tuotiin osaksi muun muassa Mestarien liigaa, koska sen uskottiin rohkaisevan vierasjoukkueita hyökkäämään.

Tuo ajatusmalli ei kuitenkaan toteutunut etenkään enää viime vuosien aikana, vaan se alkoi sotia itse itseään vastaan. Lisäksi, täysin käsittämättömästi, toisessa osaottelussa vierasmaalisääntö oli voimassa myös mahdollisen jatko-ottelun aikana. Kaudella 2021-22 tuo vierasmaalisääntö poistuu, ja se on otettu pelkästään positiivisin fiiliksin vastaan.

ILMAISET UCL LIVE STREAMIT – ONKO SELLAISIA?

Mestarien liigan katsominen televisiosta ei ole missään nimessä ilmaista, kuten ei ole myöskään C Moren Mestarien liiga live stream. Mikä siis keinoksi, jos oma lompakko ei meinaa kestää UCL live streameista ja/tai TV-lähetyksistä maksamista? Ilmaisia Mestarien liiga live streameja ei ole valitettavasti tarjolla jokaiseen peliin, mutta esimerkiksi suomalaisseurojen karsintaotteluita pääsee näkemään. Ja onneksi MTV tarjoaa ilmaiseksi sen Mestarien liigan finaalin eli siihen ei tarvita maksullista C Morea.

Vedonlyöntiyhtiöiltä ilmaiset live streamit urheiluun

Vedonlyöntiyhtiöt ovat viime vuosien aikana kunnostautuneet oikein toden teolla tarjoamalla pelaajilleen ilmaisia live streameja urheiluun. Tarjolla on esimerkiksi paljon jalkapallostriimejä ja jääkiekkostriimejä, joita tarjoavat muun muassa Unibet ja Nordicbet. Myös ilmaiset bet365 live streamit tarjoavat merkittävän määrän jalkapallostriimejä sekä ylipäätään ilmaisia striimejä urheiluun.

Nauti samalla vedonlyönnistä ja bonuksista

Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat urheiluun liittyvät ilmaiset live streamit ovat jo itsessään melkoista herkkua suomalaisille. Parasta on kuitenkin se, että tehdessäsi sen yhden ainoan vaaditun talletuksen esimerkiksi bet365:lle, saat siihen päälle vedonlyöntibonuksen. Tuon vedonlyöntibonuksen avulla pääset nauttimaan vedonlyönnistä, ja parhaassa tapauksessa voit tehdä sillä rahaa; ikään kuin sinulle maksettaisiin siitä, että voit nauttia ilmaiseksi urheilun katsomisesta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO MESTARIEN LIIGAN SEURAAMINEN KALLISTA TELEVISIOSTA?

Mestarien liigan seuraaminen televisiosta vaatii sitä, että olet valmis maksamaan 24,95€ kuukaudessa. Itsessään tuo summa ei ole järisyttävä, joskin kauden aikana se tarkoittaa yli 200€ pottia. Ja, kun siihen päälle lisätään mahdolliset muut kanavapaketit, tällöin kipuraja tulee hyvin nopeasti vastaan.

OVATKO MESTARIEN LIIGA LIVE STREAMIT ILMAISIA?

Jotkin vedonlyöntiyhtiöt näyttävät Mestarien liiga live streameja, jotka ovat täysin ilmaisia. Tarjontaa Mestarien liigan suhteen on kuitenkin rajallisesti tätä reittiä pitkin; usein keskiössä ovat suomalaisjoukkueiden karsintapelit ja muut yksittäiset ottelut. Joku voisi kutsua C More striimauspalvelua Mestarien liiga live streamiksi, ja se ei valitettavasti ole tarjolla ilmaiseksi.

MITÄ UCL LIVE STREAMIEN KATSOMINEN EDELLYTTÄÄ?

Kun hyödynnät vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat UCL live streamit, ja ylipäätään urheiluun liittyvät ilmaiset live streamit, se ei paljoakaan vaadi. Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä eli avata pelitili, tehdä ensitalletus ja pitää huoli, että pelitililläsi on aina rahaa. Yleisesti ottaen edellytyksenä on se, että pelitilillä on rahaa 0,01-1,00€, peliyhtiöstä riippuen.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu