Tottenham vs Ajax
Live stream

Katso Tottenham vs Ajax livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Tottenham vs Ajax live stream

Tottenham vs Ajax live stream voi toteutua ainoastaan seurajoukkueiden europelien kohdalla eli Mestarien liigassa, Eurooppa-liigassa tai uudessa Konferenssiliigassa. Vuonna 2021 Ajax pelaa Mestarien liigassa ja Tottenham Konferenssiliigassa, joten nyt näiden joukkueiden kohtaaminen ei ole mahdollinen. Mutta miten näin ylipäätään, onko näiden kahden seuran keskinäisiin otteluihin tarjolla ilmaisia live streameja? He, kun kiinnostaisivat eittämättä melkoisesti myös suomalaisia kuluttajia, jotka joutuvat tänä päivänä maksamaan aivan liikaa urheilun katsomisesta.

SuomiStream.fi tulee pyörimään tässä artikkelissa isosti tuon kysymyksen äärellä. Me haluamme toimia näin, koska urheilun katsominen käy suomalaisten kukkaron päälle aivan liian armottomalla kädellä. Jos siis rahaa on mahdollista säästää jostain, niin sen me haluamme teille tehdä. Toki samalla me käymme läpi sitä, miten näitä otteluita pääsee katsomaan Suomessa televisiosta ja mitkä eri TV-kanavat niitä näyttävät.

MITEN TOTTENHAM-AJAX-OTTELUT NÄKEE SUOMESSA?

Tottenham pelaa Valioliigassa, Ajax Hollannin Eredivisiessä. Tämä tarkoittaa käytännön osalta luonnollisesti sitä, että missään kansallisissa kilpailuissa nämä joukkueet eivät voi toisiaan kohdata. Sen sijaan eurooppalaisen jalkapalloilun seurajoukkuekilpailuissa se on täysin mahdollista. Näin kävi esimerkiksi Mestarien liigan välierissä vuonna 2019, kun Tottenham eteni finaaliin nyt jo unholaan jääneen vierasmaalisäännön säestämänä; ensimmäinen osaottelu meni Ajaxille vieraskentällä lukemin 1-0 ja toinen Tottenhamille, niin ikään vieraskentällä, lukemin 3-2.

Seuraavassa me käymmekin läpi, miltä kanavilta näiden kahden huippujoukkueen keskinäisiä otteluita näkee; sehän nyt on selvää, ettei edes näitä seurajoukkuekilpailuita näytetä keskenään samoilla kanavilla.

Mestarien liiga

Mestarien liigan TV-oikeudet ovat Suomessa MTV:llä eli ottelut näkyvät maksullisessa C More -palvelussa, joka mahdollistaa pelien katsomisen TV-kanavilta ja striimeiltä. Hintaa C More Sport -paketille tulee 24,95 euroa kuukaudessa.

Eurooppa-liiga ja Konferenssiliiga

Eurooppa-liiga siirtyi kaudelle 2021-22 Nordic Entertainment Groupin omistukseen TV-oikeuksien osalta, kun se aiemmin oli C Morella; samalla myös uuden Konferenssiliigan TV-oikeudet päätyivät samaan osoitteeseen. Hintaa V Sportille ja Viaplaylle tulee kuukausittaisella tasolla 34,99 euroa.

TOTTENHAM VS AJAX – KUMPI ON OLLUT KESKINÄISISSÄ PAREMPI?

Tottenham ja Ajax ovat kohdanneet historian saatossa toisensa ainoastaan neljä kertaa, virallisten otteluiden merkeissä. Tottenham on ollut näissä niskan päällä, sillä se on voittanut kolme kertaa ja Ajax ainoastaan kertaalleen.

TOTTENHAM VS AJAX LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Valitettavasti Tottenham vs Ajax live stream jää vain haaveeksi ilmaisessa muodossa europelien osalta. Vaikka muun muassa bet365:n kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat uskomattoman määrän ilmaisia urheiluun liittyviä live streameja, eurofutiksen osalta tilanne on toinen; ainoana poikkeuksena voi olla joukkueiden kohtaaminen karsintavaiheessa ja ystävyysotteluiden merkeissä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ TV-KANAVILTA SUOMESSA NÄKEE EUROOPAN KOVIMMAT SEURAJOUKKUEKILPAILUT?

Suomessa Mestarien liigaa näkee C Morelta, jolloin kuluttajan tulee tilata C More Sport -paketti. Eurooppa-liigaa ja Konferenssiliigaa näyttävät puolestaan V Sport sekä Elisa Viihde Viaplay Total.

ONKO TOTTENHAM VS AJAX LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Virallisien otteluiden osalta tämä live stream on mahdollinen ainoastaan eurofutikseen liittyvissä karsinnoissa ja esimerkiksi UEFA Super Cupissa.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Bet365:n kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt keskittyvät ennen kaikkea asiakastyytyväisyyteen ja siitä ilmaisten live streamien tarjoamisessa on kyse.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu