Snooker
Live stream

Katso Snooker livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Snooker live stream

Ilmainen snooker live stream täysin laillisesti – kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta? Kuulosti tai ei, täysin totta se on. Ylipäätään vedonlyöntiyhtiöt takaavat suomalaisille ilmaiset live streamit moniin lajeihin.

Live streamien katsominen ilmaiseksi on enemmän kuin järkevää, sillä useiden eri kanavapakettien tilaaminen on melkoisen hintavaa puuhaa. Näitä ilmaisia livelähetyksiä on mahdollista katsoa useilla eri laitteilla eli toisin sanoen tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. Myös lähetysten lähettäminen televisioon on mahdollista, joskin tällöin laatu saattaa kärsiä. Myös snooker live streameihin pätevät nämä samat sanat, mikä on ehdottomasti ilouutinen kaikille snookerin ystäville.

MIKÄ KANAVA NÄYTTÄÄ SNOOKERIA SUOMESSA?

Suomessa snookerin lähetysoikeudet ovat tiukasti Eurosport Suomen hyppysissä. Vuonna 2016 Eurosport tiedotti tehneensä peräti kymmenen vuoden sopimuksen snookerin TV-lähetyksistä, mikä on ehdottomasti ilouutinen suomalaisille. Mutta miksi se sitten on ilouutinen? Itse asiassa useammasta kuin yhdestä syystä: ensinnäkin Eurosportin tilaaminen on suhteellisen edullista ja toisekseen Eurosportilla on myös muita urheilulajeja tarjonnassaan.

Vaihtoehtoja Eurosportin tilaamisen suhteen on olemassa kolme. Ensimmäinen vaihtoehto on tilata Eurosportin TV-kanavapaketti eli käytännössä ottaen Discovery-kanavapaketti, johon kuuluu myös muuta sisältöä. Toinen vaihtoehto on käyttää Eurosport Playeria, joka toimii suoratoistopalveluna eli ei suoranaisesti televisiosta käsin, vaikka se sinne onkin heijastettavissa. Kolmantena vaihtoehtona on tilata discovery+ Sport, joka on suoratoistopalvelu.

Onko snookerin katsominen televisiosta kallista?

Snookerin katsominen televisiosta ei ole erityisen kallista, kun sitä verrataan moniin muihin urheilulajeihin. Mikäli sinulle riittää suoratoistopalvelu eli ikään kuin snooker live stream maksullisena, tällöin edullisin vaihtoehto on Eurosport Player. Tämän suoratoistopalvelun hinta on 4,99€ kuukaudessa, mikäli tilaat palvelun suoraan vuodeksi. Kuukausittaisena tilauksena hinta on puolestaan 6,99€ kuukaudessa.

Mikäli puolestaan kallistut tilaamaan Discovery-kanavapaketin, jossa tulee mukana muitakin kanavia kuin vain Eurosport-kanavat, tällöin kuukausihinta on 11,95€. Suoratoistopalvelu discovery+ Sport kustantaa puolestaan 9,99€ kuukaudessa, joten kaikki näistä vaihtoehdoista ovat enemmän tai vähemmän edullisia. Mikäli siis haluat katsoa snooker-matseja televisiosta, tällöin sinun on valittava näistä vaihtoehdoista itsellesi se kaikkein toimivin.

MITEN SUOSITTUA SNOOKER ON SUOMESSA?

Vaikka elämme vuotta 2021, snooker on vielä monille suomalaisille varsin tuntematon laji. Viime vuosien aikana suosio on kuitenkin kasvanut tasaiseen tahtiin. Tämä perustuu siihen, että Eurosport on välittänyt snookeria suomalaisiin koteihin jo useamman vuoden ajan; aina, kun joku antaa snookerille ihan aidon mahdollisuuden tai vähintäänkin erehtyy puolivahingossa katsomaan snooker-matsia, usein hän myös lajiin hurahtaa. Oma osansa tässä suosionkasvussa, nimenomaan Suomessa, on monien papereissa kaikkien aikojen parhaalla suomalaisella snooker-pelaajalla, Robin Hullilla.

Snooker on kansainvälistynyt etenkin viime vuosina melkoisesti. Tähän on johtanut se, että tähän erittäin perinteiseen lajiin on tuotu myös uusia, selkeästi viihteellisempiä, kisamuotoja. Jotkut snookerin vannoutuneimmat ystävät ovat osaltaan vierastaneet näitä uudistuksia, mutta samaan aikaan niiden tarpeellisuus on tunnustettu lajin kasvattamisen suhteen.

Yksi asia, joka on kuljettanut ihmisiä niin ikään snookerin pariin, on vedonlyönti. Suomalaiset ovat tunnetusti vedonlyöntihullua kansaa, ja snookerista löytyy varsin paljon mielenkiintoista pelattavaa sekä positiivisen odotusarvon omaavia kohteita. Ja, kun vedonlyöntiin haluaa lisäjännitystä, tällöin sitä usein myös seurataan niitä pelattuja kohteita; etenkin, jos tässä nimenomaisessa tapauksessa vedonlyöntiyhtiö tarjoaa ilmaisen snooker live streamin.

KEITÄ PELAAJIA UUSIEN SNOOKER-FANIEN KANNATTAA SEURATA?

Mikäli snooker on sinulle täysin uusi tuttavuus lajina, tällöin kaipaat varmasti vinkkejä siihen, ketkä ovat niitä pelaajia, jotka tarjoavat katsojille kaikkein parasta viihdettä. Kun puhutaan yleisesti ottaen yhdestä kaikkien aikojen parhaimmasta snooker-pelaajasta, monet nostavat esille nimen Ronnie O’Sullivan. 12-vuotiaasta lähtien snookerin parissa nähtyä O’Sullivania pidetään todellisena lajin älykkönä ja legendana. Eikä tuo ole mikään ihme: hän on edelleen 44 vuoden iässä maailman parhaiden pelaajien kastissa.

Mutta mitä muita nimiä sitten kannattaa seurata? Vuonna 2021 maailman parhaiden pelaajien joukkoon kuuluvat niin ikään sellaiset nimet kuin Judd Trump, Mark Selby ja Neil Robertson. Ja sitten, jos puhutaan kaikkein viihdyttävimmistä pelaajista seurattavaksi, tällöin O’Sullivan nousee jälleen monien papereissa piikkipaikalle. Selby ja John Higgins kuuluvat puolestaan kaikkein taktisiimpiin pelaajiin. Niin ikään maailman kärkipelaajiin lukeutuva Steve Davis on yleisön viihdyttävyydellään kierroksille positiivisella tavalla saava pelaaja.

Ketkä ovat Suomen parhaat snooker-pelaajat?

Ammattilaisten pääkiertueella, World Snooker Tourilla, josta käytetään myös nimitystä Main Tour, on ollut mukana ainoastaan yksi suomalaispelaaja: Robin Hull. Hullilla kuitenkin todettiin vuonna 2017 dystonia, ja tuo sairaus on haitannut merkittävästi hänen uraansa; isoilta osin sen seurauksena hän on tippunut ulos World Snooker Tourilta. Hullin uran hiivuttua suomalaisten snooker-pelaajien osalta on ollut melkoisen hiljaista, mitä tulee kansainväliseen tasoon.

MITEN LAADUKKAITA ILMAISET SNOOKER LIVE STREAMIT OVAT?

Ilmaiset snooker live streamit, joita vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat, ovat varsin laadukkaita lähetyksiä. Ne on toki tarkoitettu katsottavaksi tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä suuremmaksi käytettävä näyttö menee, sitä enemmän laatu kärsii. Lähtökohtaisesti siis näiden peliyhtiöiden tarjoamien live streamien heijastaminen televisioon ei ole välttämättä se paras idea; ainakaan, mikäli laadukas kuva on sinulle erittäin tärkeä asia.

Kaiken kaikkiaan näillä ilmaisilla laillisilla snooker live streameilla pärjää kuitenkin enemmän kuin hyvin. Asiaa helpottaa melkoisesti juuri ilmaisuus, sillä ei-niin-täydelliseen laatuun on helppo suhtautua, kun omasta pussista ei tarvitse pulittaa senttiäkään.

Ovatko ilmaiset snooker live streamit laillisia?

Ilmaisia snooker live streameja on tarjolla sekä laillisesti että laittomasti, kuten lähestulkoon mitä tahansa urheilulajeja. Mutta pääpointti tuli jo tässä kohtaa selväksi: ilmaisia live streameja on ehdottomasti tarjolla laillisesti. Ja niin on myös laittomasti. SuomiStream.fi ei suosittelekaan missään nimessä käyttämään näitä laittomia live streameja; sen lisäksi, että ne ovat laittomia, ne voivat olla myös vaarallisia. Tuo vaarallisuus liittyy jokaisen omaan tietoturvaan ja mahdollisiin viruksiin, joita laitteeseesi voi niitä käyttämällä tulla.

Kannattaako snookerin katsomisesta maksaa?

Tämän kysymyksen jokainen voi oikeastaan esittää itselleen. Vastaus nimittäin riippuu siitä, miten sitä haluaa snookeria seurata. Jos sinulle on erittäin tärkeä elementti se, että saat katsoa laadukkaalla kuvanlaadulla snookeria televisiosta ilman mitään ylimääräistä, kannattaa tilata kanavapaketti. Mikäli taas laatu on tärkeää, kuten myös TV:stä katsominen, mutta olet valmis käyttämään suoratoistopalveluita, tällöin tarjolla on edullisempia vaihtoehtoja. Kannattaa kuitenkin aina ottaa harkintaan myös ilmaiset snooker live streamit vedonlyöntiyhtiöiltä, koska ne ovat riittävän laadukkaita ja ilmaisia.

MISTÄ ILMAISET SNOOKER LIVE STREAMIT LÖYTÄÄ?

Ilmaiset snooker live streamit meille suomalaisille tarjoavat useat eri peliyhtiöt. Enemmänkin kyse onkin siitä, mikä peliyhtiö sattuu näyttämään minkäkin turnauksen; osa näyttää ne kaikkein suurimmat turnaukset. Kaksi selkeästi johtavaa peliyhtiötä snookerin suhteen ovat bet365 ja Unibet. Nämä molemmat vedonlyöntisivustot kannattaa siis ottaa käyttöön ja hyödyntää.

Mutta miten sitten nämä snooker live streamit hyödynnetään oikein ilmaiseksi? Homma toimii seuraavalla kaavalla: ensinnäkin sinun on avattava ensiksi pelitili. Sen jälkeen vuorossa on minimitalletuksen tekeminen. Kun minimitalletus on tehty, voit tehdä rahalla mitä lystäät, kunhan pidät huolen, että pelitililläsi on aina noin euron verran rahaa; tällä tavoin säilytät oikeuden katsoa näitä ilmaisia live streameja. Esimerkiksi bet365:llä vaatimuksena on se, että sinulla on pelitililläsi vähintään 1€. Kaiken kukkuraksi pääset hyödyntämään myös maukkaat vedonlyöntibonukset, ja parhaassa tapauksessa tekemään niillä itsellesi ylimääräistä rahaa.

Mitä turnauksia ilmaiset snooker live streamit sisältävät?

Ajattelit sitten katsoa snookerin MM-kisoja, World Snooker Touria tai mitä tahansa muuta suurturnausta, bet365 ja Unibet ovat oikea vastaus. Nämä kaksi peliyhtiötä tarjoavat asiakkailleen siis ne kaikkein suurimmat ja merkittävimmät turnaukset; tämän myötä sait samalla vastauksen tuohon edellä olevassa otsikossa esitettyyn kysymykseen. Kyseiset peliyhtiöt ovat siis melkoisen ilmainen paratiisi jokaiselle snookerin ystävälle ja erityisesti niille, jotka haluavat tutustua lajiin ilmaiseksi.

Triple Crown

Triple Crown ei ole varsinaisesti mikään oma erillinen turnauksensa, vaan sitä käytetään terminä kolmelle suurelle snooker-turnaukselle. Nämä kolme suurta turnausta ovat snookerin MM-kisat, The Masters sekä Snooker UK Championship. Triple Crown käynnistyy aina kalenterivuoden lopulla UK Championship -turnauksella. Sen jälkeen vuorossa on The Masters -turnaus. Lopulta kausi huipentuu aina snookerin MM-kisoihin. Snookerin historiassa 11 pelaajaa on kyennyt voittamaan nämä kaikki kolme turnausta saman kauden aikana eli niin sanotun Triple Crown -tittelin.

Snookerin MM-kisat

Snookerin MM-kisat ovat merkittävä tapahtuma ylipäätään urheilumaailmassa, ja se on äärimmäisen katsottu turnaus. Mahtavinta on se, että Unibet ja bet365 ovat sellaisia vedonlyöntiyhtiöitä, jotka tarjoavat ilmaiset snooker live streamit; yleisesti ottaen snookerin MM-kisat ovat aina nähtävissä ilmaiseksi juuri vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamien live streamien kautta.

Ranking-turnaukset

Ranking-turnausten määrä snookerin parissa kasvaa vuosi vuodelta, ja niitä järjestetään vuosittain noin tusinan verran. Näissä ranking-turnauksissa pelaajat keräävät sijoituksiensa mukaan pisteitä. Ranking-listaa pidetään aina kahden viimeisen kauden osalta. Jo aiemmin mainittu UK Championship, joka on siis osa Triple Crownia, on osa näitä ranking-turnauksia.

Kutsuturnaukset

Kutsuturnauksia järjestetään enemmän tai vähemmän ympäri maailman. Niihin kutsutaan siis tietyt pelaajat, ja nimenomaan ne maailman kovimmat snooker-pelaajat. Näihin todella rahakkaisiin turnauksiin palkintorahojen osalta pääsevät siis vain parhaat pelaajat, joten kauden on mentävä putkeen näihin mukaan päästäkseen. Aivan snookerin MM-kisojen tasolle nämä snookerin kutsuturnaukset eivät palkintorahojen osalta pääse, mutta hyvin lähelle sitä. Triple Crowniin kuuluva The Masters -turnaus on maailman arvostetuin kutsuturnaus.

Euroopan ja Aasian kiertueet

Euro Tour ja Asian Tour eivät pidä sisällään niitä kaikkein suurimpia turnauksia; siten myöskään maailman parhaita pelaajia ei juurikaan näissä turnauksissa nähdä. Siitä huolimatta ne tarjoavat snookerin ystäville paljon jännitettävää, ja yllätysten mahdollisuudet näissä turnauksissa kasvavat. Siksi kannattaakin miettiä esimerkiksi bet365 vedonlyönnin hyödyntämistä erityisesti näiden ylikertoimia tarjoavien turnausten osalta.

ONKO MUIHIN LAJEIHIN ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet viime vuosina ilmaisten live streamien tarjoamisessa, mikä totta kai on miellyttänyt useita suomalaisia urheilun ystäviä. Kun mietitään kaikkein suosituimpia urheilulajeja, käytännössä ottaen niistä jokaiseen löytyy ilmaisia live streameja. Oli siis kyseessä jalkapallo, jääkiekko, tennis tai melkeinpä mikä tahansa muu, vedonlyöntiyhtiöt hemmottelevat meitä näiltä osin.

Kannattaa myös ottaa huomioon se, että parhaassa tapauksessa sinulle voidaan ikään kuin maksaa siitä, että hyödynnät nämä ilmaiset live streamit. Live streamien katsominen nimittäin edellyttää peliyhtiöstä riippumatta pelitilin avaamista. Kun avaat pelitilin, sinulle tarjoillaan vedonlyöntibonus, joka sinulla on mahdollista muuttaa kotiutettavaksi rahaksi. Jo yksistään se on uskomatonta, että urheilua voi vuonna 2021 katsoa ilmaiseksi; vielä käsittämättömämpi seikka on kuitenkin se, että sillä voi ikään kuin tienata itselleen rahaa.

bet365 oiva esimerkki

Vedonlyöntiyhtiö bet365 on kansainvälisesti erittäin hyvin tunnettu vedonlyöntibrändi. Se on ansainnut itselleen erinomaisen maineen sillä, että se tarjoaa asiakkailleen kertakaikkisen ensiluokkaista palvelua. Sivusto on saatavilla useilla eri kielillä, asiakaspalvelu on laadukasta ja asiantuntevaa, sivusto on luotettava ja kohde- ja lajivalikoima on erinomainen; nämä ovat siis vain muutamia erinomaisia esimerkkejä tästä yhtiön erinomaisuudesta. Ja vuonna 2021 SuomiStream.fi voi todeta, että bet365 vedonlyönti tarjoaa kaiken kukkuraksi ilmaiset live streamit, kuten snooker live streamit. Itse asiassa näin on ollut jo pidemmän aikaa, ja tulee olemaan ehdottomasti myös tulevaisuudessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLÄ KANAVALLA ON SNOOKERIN TV-OIKEUDET SUOMESSA?

Suomessa snookerin televisiointioikeuksia hallinnoi käytännössä ottaen Eurosport, sillä se osti vuonna 2016 snookerin TV-oikeudet kymmeneksi vuodeksi. Sittemmin Eurosportista on tullut osa Discoverya, joten joku voisi myös sanoa TV-oikeuksien olevan Discoverylla; niin tai näin, joka tapauksessa Eurosport on se TV-kanava, joka näyttää Suomessa snookeria.

ONKO SNOOKERIN KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

Snookerin katsominen on Suomessa itse asiassa suhteellisen edullista, kun sitä verrataan moniin muihin lajeihin liittyviin hintoihin. Kaikkein edullisimmillaan Eurosportia pääsee katsomaan Eurosport Playerin kautta hintaan 4,99€ per kuukausi. Eurosport Player on kuitenkin suoratoistopalvelu, joten televisiosta lähetysten katsominen vaatii ylimääräistä vastaanottavaa laitetta, kuten Google Chromecastia.

ONKO ILMAISIA SNOOKER LIVE STREAMEJA TARJOLLA?

Snookeriin löytyy ehdottomasti ilmaisia ja täysin laillisia live streameja. Näitä live streameja tarjoavat nimenomaan snookeriin erityisesti sellaiset peliyhtiöt kuin bet365 ja Unibet. Peliyhtiöiden tarjoamia live streameja löytyy ylipäätään eri lajeihin, ja niistä kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki hyöty irti; sinun tarvitsee vain avata pelitili, tehdä minimitalletus ja esimerkiksi bet365:llä huolehtia, että pelitilillä on aina vähintään euron verran rahaa.

OVATKO KAIKKI ILMAISET LIVE STREAMIT LAILLISIA?

Kaikki ilmaiset live streamit snookeriin, tai muihin urheilulajeihin, eivät ole suinkaan laillisia. Itse asiassa internet on vuonna 2021 pullollaan erilaisia laittomia live streameja, joiden käyttämistä SuomiStream ei missään nimessä suosittele.

KANNATTAAKO LAITTOMIA LIVE STREAMEJA KÄYTTÄÄ?

Laittomien live streamien käyttö ei ole millään muotoa suositeltavaa. Tähän on olemassa muitakin syitä kuin vain tuo laittomuus: näitä live streameja käyttämällä voit saada laitteellesi esimerkiksi viruksen. Lisäksi ne ovat usein varsin laaduttomia ja pätkiviä; käytä siis ennemmin niitä laillisia ilmaisia live streameja. Näin vältyt kaikenlaiselta ylimääräiseltä harmilta. Lisäksi voit samalla hyödyntää markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset ja muuttaa parhaassa tapauksessa bonusrahan kotiutettavaksi käteiseksi.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu