SHL
Live stream

Katso SHL livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

SHL live stream

SHL live stream ilmaiseksi ja täysin laillisesti? Onko se todella mahdollista? Ehdottomasti on, ja sen mahdollistaa jääkiekon ystäville vedonlyöntiyhtiöt, jotka tarjoavat ilmaisia live streameja. SuomiStream.fi perehtyy asiaan laajemmin seuraavassa.

SHL TV-OIKEUDET SUOMESSA

SHL TV-oikeudet ovat olleet Suomessa useamman vuoden MTV:llä eli toisin sanoen pelit ovat nähtävissä maksullisilla C More -kanavilla. Kaikkia pelejä C More ei tosin näytä suomenkielisellä selostuksella, mutta suomalaisten SHL-pelaajien edesottamuksia pääsee näkemään mukavan määrän myös suomeksi. Osa otteluista tulee siis ruotsinkielisellä se-lostuksella. Lisäksi samaan pakettiin kuuluvat myös jotkin Allsvenskanin eli Ruotsin toi-seksi korkeimman sarjatason ottelut; toisin kuin Suomessa, nouseminen Allsvenskanista SHL:ään on mahdollista urheilullisin perustein.

C More tulee näyttämään SHL:ää todella pitkään. Marraskuussa 2020 C More ja SHL pää-sivät nimittäin todella pitkään jatkosopimukseen: C Moren SHL-oikeudet ulottuvat aina seuraavalle vuosikymmenelle saakka. Kyseessä on kaiken kukkuraksi täysin poskettoman kokoinen diili. Siinä, missä SM-liigaseurat saavat TV-tuloja noin 1,5 miljoonaa euroa kau-dessa, Ruotsissa vastaava rahasumma on noin kuusinkertainen.

C Moren kohdalla kyse ei ole tokikaan siitä, että suomalainen yhtiö olisi maksanut länsina-apurin pääsarjasta tuollaisen summan. C Morea Suomessa hallinnoi MTV, mutta MTV on ruotsalaisen Telian omistuksessa. Ennen kaikkea tuossa sopimuksessa olikin kyse nime-nomaan Ruotsin TV-oikeuksista, jotka sattuvat C Moren omistuspohjan kautta kosket-tamaan myös Suomea.

Onko SHL:n katsominen Suomessa kallista?

C Moren ja sen myötä SHL:n katsominen Suomessa ei ole varsinaisesti mitään halpaa lystiä; kuukausihinta C More Sport -kanavapaketille on 29,95€ kuukaudessa. Harva suo-malainen kuitenkaan tilaa C More Sportia vain SHL:n takia, vaan palveluun kuuluu myös muita urheilulajeja- ja sarjoja. Mikäli kuitenkin satut olemaan siinä harvalukuisessa jou-kossa, joita SHL kiehtoo ja muut lajit/sarjat eivät niinkään, hinta on melkoisen suolainen.

SHL:SSÄ PELAA PALJON SUOMALAISIA PELAAJIA!

Aikanaan kotoista SM-liigaa pidettiin heti NHL:n jälkeen maailman toiseksi kovimpana kiekkosarjana. Tuolloin elettiin kultaista 1990-lukua, mutta sen jälkeen monien muiden jääkiekkosarjat ovat tulleet rinnalle ja ohitse. Toki SM-liiga on edelleen erittäin tasokas sar-ja, mutta esimerkiksi SHL nähdään yleisesti ottaen hieman SM-liigaa kovempana kiekko-sarjana.

Edellä mainittu näkyy myös siinä, että SHL:ään suuntaa joka vuosi paljon suomalaisia pelaajia; osa suomalaisista on luonut todella pitkän SHL-uran. Kun esimerkiksi katsotaan sellaisia suomalaislegendoja kuin Jarmo Myllys, Tomi Kallio ja Fredrik Norrena, he pelasi-vat merkittävän osan pelaajaurasaan länsinaapurissa. Perinteet suomalaispelaajien pelaamiselle SHL:ssä ovat siis pitkät, ja ne perinteet ovat voimissaan myös vuonna 2021.

Kuvaavaa suomalaisten jääkiekkoilijoiden kokemalle viehätykselle Ruotsin pääsarjan suun-taan onkin se, että esimerkiksi kaudella 2020-21 SHL:ssä pelasi 28 suomalaispelaajaa. Käytännössä ottaen suomalaisia jääkiekkoilijoita viiletti SHL:ssä noin puolentoista jouk-kueellisen verran, mikä on todella merkittävä määrä. Ei ihme, että ilmaiset SHL live streamit houkuttavat suomalaisia jääkiekon ystäviä.

ILMAINEN SHL LIVE STREAM ON TODEN TOTTA TARJOLLA!

Vedonlyöntiyhtiöt ovat viime vuosien aikana kunnostautuneet siinä, että ne ovat alkaneet näyttää eri urheilulajeista- ja sarjoista ilmaisia live streameja. Toki joku voi halutessaan nähdä, ettei kyse ole täysin ilmaisesta tarjonnasta, sillä live streamien katsominen edel-lyttää pelitilin avaamista ja ensitalletusta. Mutta siihen se sitten jääkin: kunhan pelitililläsi on rahaa, peliyhtiöstä riippuen, 0,01-1,00€, tällöin voit nauttia urheilusta ilmaiseksi. Esi-merkiksi maailman suosituimpiin peliyhtiöihin lukeutuva bet365 on kunnostautunut tällä saralla.

Näin on esimerkiksi SHL live streamin kohdalla. Kaudella 2020-21 ilmaiset SHL live strea-mit olivat sekä Unibetin että NordicBetin hallussa ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Ilmaisten live streamien sijainti SHL:n osalta ei ole yllättävää, sillä niin Unibetin kuin myös Nordicbetin juuret ovat juuri Ruotsissa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ KANAVA SUOMESSA OMAA SHL TV-OIKEUDET?

Suomessa SHL:n TV-oikeudet ovat C Morella. Tilanne tulee olemaan sama aina SHL-kauden 2029-2030 loppuun saakka, vuonna 2020 solmitun sopimuksen myötä.

MITEN PALJON SHL-PELIEN KATSOMINEN TV:STÄ MAKSAA?

Mikäli haluat katsoa SHL-otteluita Suomessa, tarvitset tähän C More -kanavapaketin. Tuon paketin kuukausihinta on 29,95€, joskin siihen kuuluu myös muita urheilusarjoja kuin SHL.

MISTÄ LÖYTÄÄ ILMAISET SHL LIVE STREAMIT?

Ilmaiset live streamit urheilun osalta tarjoavat vedonlyöntiyhtiöt. Kaudella 2020-21 SHL:ää vedonlyöntiyhtiöistä näyttivät sekä Nordicbet että Unibet, joilla molemmilla on ruotsalai-nen tausta.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu