Pesäpallo
Live stream

Katso Pesäpallo livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Pesäpallo live stream

Onko sellaista olemassa kuin ilmainen pesäpallo live stream vai joutuuko pesäpallon katsomisesta maksamaan Suomessa? Näytetäänkö pesäpalloa ilmaisilla TV-kanavilla? SuomiStream.fi selvitti asian.

MILLÄ KANAVALLA ON PESÄPALLON TV-OIKEUDET?

Pesäpallo on yksi niistä useista lajeista, jotka kuuluvat Ruutu+ -palvelun tarjontaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pääosin pesäpalloa ei näytetä Suomessa televisiosta, vaan se tapahtuu kyseisen striimauspalvelun kautta. Toki Ruutu+ -palvelua hallinnoiva Sanoma näyttää myös joitain otteluita ilmaiskanavillaan, mutta tämä on enemmänkin poikkeus säännössä.

Pesäpallon TV-oikeudet, ja tässä kohtaa kyseessä ovat nimenomaan sekä miesten Superpesis että naisten Superpesis, ovat olleet jo pitkään Sanomalla. Yhteistyö tulee myös jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen. Vuonna 2018 Superpesis Oy ja Nelonen Media, joka on osa Sanomaa, solmivat kolmivuotisen jatkosopimuksen. Vuonna 2021 tuota sopimusta jatkettiin peräti kauden 2026 loppuun saakka, joten pesäpalloa pääsee seuraamaan Suomessa myös jatkossa varsin edullisesti.

Parasta Ruutu+ palvelussa on se, että sen tarjontaan kuuluu myös useita muita urheilusarjoja- ja lajeja. Katsottavaa siis riittää varsin mukavasti, eikä hinta ole todellakaan paha.

Miten paljon pesäpallon katsominen maksaa Suomessa?

Niin, pesäpallon seuraamisen kohdalla hinta on siis varsin huokea, mutta mitä pesäpallon katsomisesta joutuu tarkalleen ottaen pulittamaan? Tällä hetkellä Ruutu+ on saatavilla niinkin edulliseen hintaan kuin 6,95€ kuukaudessa. Toki tuohon pakettiin kuuluvat mainokset, mutta niistäkin on mahdollista hankkiutua eroon. Jos siis kuulut henkilöihin, joita TV-mainokset ärsyttävät enemmän kuin laki sallii, kannattaa maksaa 9,95€ kuukaudessa, jolloin näiltä mainoksilta välttyy. Ruutu+ -palvelua voidaan kutsua myös nimellä pesäpallo live stream, koska kyseessä on pesäpalloa tarjoava striimauspalvelu.

Tarjolla myös muita sarjoja kuin vain miesten Superpesis

Kun puhutaan pesäpallon TV-oikeuksista Suomessa, sitä saatetaan herkästi mieltää, että kyse on nimenomaan miesten Superpesiksestä. Samaan pakettiin kuuluu nimittäin myös naisten Superpesis, ja näiden kahden sarjan välillä näytetäänkin yhteensä kauden aikana noin 70 ottelua suorana. Eikä Ruutu+ -palvelun tarjonta jää urheilun osalta vain ja ainoastaan siihen, vaan samalla kuukausihinnalla pääsee nauttimaan myös muista urheilulajeista. Ja, jos sinua sitten kiinnostaa yksinomaan pesäpallo, hinta on joka tapauksessa maltillinen, vaikka erikseen pelkkiä pesäpallo-otteluita ei voikaan tilata.

ONKO ILMAISIA PESÄPALLO LIVE STREAMEJA TARJOLLA?

Vuonna 2021 useat peliyhtiöt, jotka siis tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöntiin, ovat ottaneet osaksi palvelujaan myös ilmaiset live streamit urheilun osalta. Oiva esimerkki tällaisista yhtiöistä on bet365, jonka kohdalla et saa vain pelkästään ilmaisia live streameja tai mahdollisuutta vedonlyöntiin, vaan myös maukkaan vedonlyöntibonuksen.

Itsessään suomalaisiin urheilusarjoihin live streameja ei kuitenkaan ole käytännössä ottaen tarjolla, ja tilanne on sama myös pesäpallon kohdalla. Ilmaiset pesäpallo live streamit jäävät siis valitettavasti vain haaveeksi, mutta onneksi Ruutu+ -palvelu irtoaa melkoisen edullisella hinnalla; kipeäksi sinun ei tarvitse itseäsi maksaa pesäpalloa katsoaksesi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ KANAVA NÄYTTÄÄ PESÄPALLOA SUOMESSA?

Suomessa pesäpalloa ei näytä varsinaisesti mikään televisiokanava, sillä TV-oikeudet ovat Ruutu+ -palvelua tarjoavalla Nelonen Medialla, joka on osa Sanomaa. Nelonen Median ilmaisilla televisiokanavilla näytetään toki joitain otteluita, mutta pääosin niitä katsotaan maksullisessa Ruutu+ -palvelussa.

JOUTUUKO PESÄPALLON KATSOMISESTA MAKSAA ITSENSÄ KIPEÄKSI?

Vaikka pesäpallo on lukuisten muiden suomalaisten urheilulajien ja urheilusarjojen vanavedessä siirtynyt maksulliselle puolelle, hinta on onneksi varsin maltillinen. Tällä hetkellä pesäpalloa saa katsottua koko kauden ajan hintaan 6,95€ kuukaudessa, mikä on todella vähän; etenkin, kun Ruudussa näytetään myös muita sarjoja ja lajeja. Ja, jos sitten haluat lähetysten yhteydessä näytettävistä mainoksista eroon, tällöin sinun tulee maksaa vaivaiset 3€ kuukaudessa ylimääräistä.

ONKO PESÄPALLON KATSOMINEN MAHDOLLISTA ILMAISEKSI?

Vaikka esimerkiksi bet365 on yksi niistä peliyhtiöistä, jotka tarjoavat suomalaisia kiehtovia urheilusarjoja- ja tapahtumia ilmaiseksi, pesäpalloa ei ole tarjolla. Ylipäätään peliyhtiöiden on niin vaikea saada suomalaisia urheilusarjoja osaksi omaa palveluaan, ettei niitä yksinkertaisesti ole nähtävillä ilmaiseksi. Ilmaiset pesäpallo live streamit ovat siis ainakin vuonna 2021 vielä niin sanotusti mission impossible.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu