NBA
Live stream

Katso NBA livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

NBA live stream

NBA live stream ilmaiseksi ja täysin laillisesti? Saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on: pääset siis nauttimaan maailman kovimmasta koripalloliigasta ta-san tarkkaan yhdellä talletuksella.

NBA:N TV-LÄHETYKSET SUOMESSA

Maailman ylivoimaisesti kovin koripallosarja NBA nousi suomalaisten keskuudessa suo-sioon toden teolla, kun Hanno Möttölästä tuli historian ensimmäinen suomalainen NBA-pelaaja. Möttölä debytoi NBA-seura Atlanta Hawksin paidassa 31. lokakuuta, vuonna 2000. Tuolloin 24-vuotias suomalainen pääsi pelaamaan Hawks-senttereiden poissaolojen myötä ja heitti 31 peliminuutin aikana kymmenen pistettä Charlotte Hornetsia vastaan.

Lopulta Möttölä pelasi NBA:ssa vuodet 2000-02 ja seuraavaa suomalaista saatiinkin odotella koripalloparketeille aina vuoteen 2017 saakka. Historian toisena suomalaisena NBA-parketit otti haltuun Lauri Markkanen, joka on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa Chicago Bullsin miehistössä.

NBA:n TV-lähetykset Suomessa ovat vaihdelleet omistajaa, ja olleet välillä jopa täysin kat-kolla; suomalaisilla ei ole siis ollut aina mahdollisuutta edes seurata maailman kovinta korisliigaa, mikä on täysin käsittämätöntä. Nykypäivänä NBA:ta voi kuitenkin seurata Ruu-tu+ -palvelussa. Keskimäärin NBA-otteluita näytetään noin neljä viikossa eli kaikkia pelejä ei ole vuonna 2021 edelleenkään saatavilla. Mikäli NBA:ta haluaa seurata Ruutu+ -palvelussa, hinta on 9,95€ kuukaudessa.

Lauri Markkanen ja Susijengi kasvattaneet NBA:n suosiota

Koripallo kiinnostaa suomalaisia vuonna 2021 enemmän kuin koskaan aiemmin. Tähän suuri syypää on Suomen koripallomaajoukkue eli Susijengi, joka on menestynyt viime vu-osina koripalloparkeitella komeasti. Kaikkein suurin yksittäinen tekijä on ollut kuitenkin NBA:ssa pelaava Lauri Markkanen, jonka edesottamuksia suomalaiset haluavat seurata tarkalla silmällä.

Ongelmana Ruutu+ -palvelussa on kuitenkin se, etteivät kaikki Markkasen edustaman Chi-cago Bullsin ottelut ole suinkaan suomalaisten ulottuvilla. Otteluita näytetään keskimäärin neljä kappaletta viikossa, eivätkä ne suinkaan ole pelkästään Bullsin otteluita. Näin ollen suomalaisilla on vaikeuksia päästä nauttimaan tästä viime vuosina voimakkaasti kasvanee-sta koripallohuumasta, ainakaan NBA:n ja Markkasen osalta.

NBA LIVE STREAM ILMAISEKSI BET365:LLÄ

Sinällään NBA:n seuraaminen Suomessa ei ole kallista, kun Ruutu+ -paketin hinta on ai-noastaan vajaat kymmenen euroa kuukaudessa. Tämä nimittäin tarkoittaa sitä, että loka-kuusta kesäkuuhun ulottuvan NBA-kauden hinnaksi tulee vajaat 100€, mikä ei ole kova hinta huippukoripallosta. Ongelmalliseksi tilanteen tekee kuitenkin se, etteivät kaikki NBA-pelit ole nähtävissä Ruutu+ -palvelun kautta; pitkälti sen myötä tuo hintataso ei ole tuon korkeampi.

Onneksi meille suomalaisille on kuitenkin tarjolla vaihtoehto, josta kovinkaan moni ei var-masti tiennyt: tarjolla on nimittäin NBA live stream ilmaiseksi. Tuon NBA live streamin tarjoaa vedonlyöntiyhtiö bet365, joka on kunnostautunut erilaisten urheilutapahtumien- ja lajien näyttämisessä. Toki television kautta pelien katsominen on hieman haasteellisempaa, mutta iPhone, Android-laitteet ja tietokoneet ovat tarjolla, mitä tulee live streameihin.

NBA-lähetykset saa kaiken kukkuraksi näkyviin äärimmäisen helposti. Sinun nimittäin tulee tehdä vain 10€ minimitalletus, ja pitää huolta, että siitä hetkestä eteenpäin pelitililläsi on edes minimaalinen summa rahaa. NBA-lähetyksien katsominen bet365-sivustolla nimittäin edellyttää sitä, että pelitilillä on edes pieni määrä roposia. Käytännössä ottaen sinulla on mahdollisuus katsoa NBA-ottelut tuolla 10€ talletuksella, jonka voit sitten kauden päät-teeksi halutessasi kotiuttaa takaisin pankkitilillesi.

SuomiStream.fi suositteleekin ehdottomasti jokaiselle NBA:n ystävälle tämän tarjolla olevan mahdollisuuden hyödyntämistä.

Lisäjännitystä vedonlyönnin kautta

Monille urheilun ystäville urheilu ja vedonlyönti kulkevat käsi kädessä. Tästä syystä bet365 päätös tarjota suomalaisille mahdollisuus katsoa NBA:ta vedonlyönnin ohessa on ollut kertakaikkisen loistava. Vedonlyönti on nimittäin oiva tapa hakea lisäjännitystä pelien kat-somiseen, ja tehdä siinä pelien ohella parhaassa tapauksessa myös hieman ylimääräistä taskurahaa.

Tarjolla huimat kertoimet ja vedonlyöntibonukset

Paras asia siinä, että juuri bet365 lähettää nämä NBA live streamit on ehdottomasti kyseisen peliyhtiön laatu. Bet365 nimittäin tarjoaa suomalaisille pelaajille todella kil-pailukykyiset kertoimet, sekä totta kai huiman laji- ja kohdevalikoiman. Eikä siinä vielä kaik-ki, vaan talletuksen NBA:ta seuratakseen tekevä asiakas saa myös käyttöönsä halutessaan markkinoiden parhaisiin lukeutuvat vedonlyöntibonukset.

Live-vedonlyönti oma lisämausteensa

Kaiken näiden NBA-striimien yhteydessä huipentaa live-vedonlyönti. Vetoa lyödessä jokaisella on siis mahdollisuus pelata niin sanottuja ennakkokohteita sekä lyödä vetoa myös livenä. Ennakkokohteet ovat etukäteen pelattavia kohteita, kun taas live-kohteilla lyödään vetoa pelin ollessa käynnissä. Kun siis sinä katsot NBA-lähetyksiä, voit siinä sa-malla tekemiesi havaintojen perusteella pelata myös live-kohteita.

Ei tarvetta turvautua laittomiin live-lähetyksiin

Esimerkiksi niinä aikoina, kun Suomessa yksikään televisiokanava tai striimauspalvelu ei näyttänyt NBA:ta, ainoa vaihtoehto olivat laittomat NBA live streamit; ainakin niiden kohdalla, jotka eivät yksinkertaisesti tienneet paremmasta. Bet365 live stream tekee kuiten-kin NBA-otteluiden katsomisen mahdolliseksi ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Suomalaisten koripallon ystävien ei tarvitse myöskään sietää heikkolaatuista kuvaa tai pätkimistä, mitä laittomissa striimeissä esiintyy, vaan bet365 lähettää laadukasta kuvaa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITÄ NBA:N KATSOMINEN MAKSAA SUOMESSA?

NBA:n katsominen ei ole Suomessa järisyttävän kallista, kun sitä verrataan esimerkiksi NHL:ään, jossa kaudessa maksettava summa on kolminkertainen. Tämä edullisuus johtuu kuitenkin siitä, ettei Suomessa NBA:n televisiointioikeudet omaava Ruutu+ näytä suinkaan kaikkia NBA-otteluita. Jos haluaisit nähdä esimerkiksi kaikki Lauri Markkasen ottelut, se ei ole mahdollista; tuossa kohtaa suhteellisen edullisen kuukausihinnan (9,95€) perusteet käyvät siis ilmi.

NÄYTETÄÄNKÖ SUOMESSA KAIKKI NBA-OTTELUT?

Mikäli tässä vastataan edellä mainitun kysymyksen osalta nimenomaan tuohon Ruutu+ tarjoamaan pakettiin, niin vastaus on valitettavasti ”ei”. Vaikka elämme vuotta 2021, NBA:n suosio kasvaa koko ajan ja mukana on Markkasen kaltainen tähtipelaaja, kaikkia pelejä ei näytetä. Tähän olisikin suotavaa saada muutos jo aivan lähitulevaisuudessa, mutta juuri tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen.

NBA LIVE STREAM ILMAISEKSI – ONKO NIITÄ TARJOLLA LAILLISESTI?

Monen käsitys NBA live streameista on se, ettei niitä ole saatavilla ilmaiseksi, ainakaan lail-lisesti. SuomiStream.fi pääsee kuitenkin kertomaan teille ilouutisia: NBA-otteluiden kat-sominen on aidosti mahdollista ilmaiseksi ja laillisesti. Tämän mahdollistaa vedonlyönt-iyhtiö bet365, joka siis näyttää NBA-lähetyksiä.

MITEN BET365 NBA LIVE STREAM HYÖDYNNETÄÄN KONKREETTISESTI?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin avata pelitili ja tehdä 10€ minimitalletus; sen jälkeen, kun pidät vain huolen siitä, että sinulla on rahaa pelitililläsi, pääset seuraamaan NBA:ta bet365:lla. Kauden päätteeksi voitkin sitten halutessasi vaikka kotiuttaa tallettama-si rahat takaisin pankkitilillesi. Kaiken kukkuraksi pääset ensitalletuksesi yhteydessä hyödyntämään esimerkiksi bet365 vedonlyöntibonuksen, jolla voit parhaassa tapauksessa tehdä ilmaista rahaa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu