MotoGP
Live stream

Katso MotoGP livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

MotoGP live stream

Ilmainen MotoGP live stream kiinnostaisi varmasti monia suomalaisia urheilun ystäviä, sillä olemmehan me melkoisen fanaattista moottoriurheilukansaa. MotoGP:ssä onkin ollut useiden vuosien ajan suomalaisväriä, muun muassa kuljettaja Mika Kallion muodossa. Suomalaisilla on siis kiinnostusta tähän moottoripyöräilyn kuninkuusluokkaan, vaan voisiko siitä päästä sitten nauttimaan oikein tosissaan ilmaiseksi?

Vuonna 2021 useat eri vedonlyöntiyhtiöt, kuten suomalaisten keskuudessa erittäin tunnettu bet365 ovat päättäneet lähteä tarjoamaan asiakkailleen ilmaiseksi urheilulähetyksiä. Tämä maistuu totta kai suomalaisille, sillä joudummehan me jo maksamaan itsemme kipeiksi eri urheilulajeja- ja sarjoja katsoaksemme.

Näiden urheiluun liittyvien live streamien katsominen onkin varsin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain avata pelitili, tehdä ensitalletus (halutessasi vain minimitalletus) ja huolehtia, että pelitililläsi on aina vaadittava määrä rahaa. Tuo vaadittu summa on useimmiten vain joitain kymmeniä senttejä, tai korkeintaan euron verran; sen pitää mielellään pelitilillään urheilua ilmaiseksi katsoakseen.

MIKÄ TV-KANAVA SUOMESSA NÄYTTÄÄ MOTOGP:TÄ?

C More Sport on Suomessa se televisiokanava, joka hallinnoi ainakin vuoden 2021 osalta MotoGP:n televisiointioikeuksia. Se, muuttuuko tilanne kaudelle 2020, on toistaiseksi auki. C More on tunnettu pitkään moottoriurheiluun liittyvästä tarjonnastaan. Tähän on kuitenkin tulossa melkoinen muutos, kun Formula 1 -sarja siirtyy ensi kaudeksi V Sportille/Viaplaylle. Lähteekö siis Nordic Entertainment Group, joka hallinnoi viimeksi mainittua kanavaa/palvelua, valloittamaan moottoriurheilua kokonaisvaltaisesti? Se on varmasti kysymys, johon moni toivoisi vastauksia. Tärkein tieto on nyt kuitenkin kauden 2021 kohtalo eli sen katsomiseen Suomessa tarvitaan joko C More tai discovery+.

Mutta, miten sitten Discovery+ voi näyttää C Moren hallinnoimaa urheilulajia? Koska se kulkee käsi kädessä C Moren kanssa näiltä osin eli se näyttää C Moren lähettämiä lähetyksiä. Se, mihin vaihtoehtoon kuluttajan kannattaa turvautua, on jokaisen itsensä päätettävissä. Kaikkein halvimmillaan MotoGP:tä pääsee katsomaan discovery+ -palvelun kautta, jolloin hinta on 23,99 euroa kuukaudessa. C More Sport irtoaa puolestaan kuukausihintaan 24,95 euroa. Toki voit ottaa myös discovery+ Totalin tai C More Sport +:n, jolloin mukaan tulee muun muassa Telia Liigapassi. Kannattaa siis aina punnita henkilökohtaisesti se, tuleeko sinun katsottua myös muita lajeja kuin MotoGP:tä. Tietyllä tapaa näitä molempia edellä esitettyjä vaihtoehtoja voisi kutsua termillä maksullinen MotoGP live stream.

ILMAINEN MOTOGP LIVE STREAM – ONKO SELLAISTA TARJOLLA?

Ilmainen MotoGP live stream on valitettavasti tarjolla vain ja ainoastaan laittomassa muodossa. Toki VPN-yhteyden kautta voi lähteä kikkailemaan erilaisten vaihtoehtojen kanssa, mutta vedonlyöntiyhtiöt eivät ole tarttuneet MotoGP:n lähetysoikeuksiin; ja siitähän tässä on nimenomaan kyse. Se, näyttävätkö vedonlyöntiyhtiöt tulevaisuudessa ilmaiseksi MotoGP:tä, on täysi arvoitus. Samaan aikaan se on kuitenkin täysin mahdollista, sillä live streameja tarjoavat peliyhtiöt pyrkivät jatkuvasti hemmottelemaan asiakkaitaan paremmin ja paremmin.

SuomiStream.fi seuraa totta kai tilanteen kehittymistä herkeämättä ja informoi teistä jokaista satavarmasti, mikäli tilanteeseen tulee muutos. Sillä välin me kuitenkin suosittelemme tarttumaan muihin kiehtoviin urheilusarjoihin- ja lajeihin näiden ilmaisten striimien kautta.

MOTOGP:STÄ LÖYTYY SUOMALAISVÄRIÄ

Kun puhutaan moottoriurheilusta, ja nimenomaan moottoripyöriin liittyvästä sellaisesta, 2000-luvulla ehdottomasti kovin nimi on ollut Mika Kallio. 38-vuotias kokenut suomalainen on kolunnut käytännössä ottaen kaikki merkittävimmät kilpailuluokat läpi. MotoGP:ssä hän ajoi ensimmäisen kautensa vuonna 2009, kunnes hän siirtyi Moto2-luokkaan vuonna 2011. Vuodesta 2016 alkaen Kallio on ajanut satunnaisia MotoGP-kisoja, tuuraten muita kuljettajia, ja kaiken kaikkiaan hän on ajanut vuosina 2016-2020 14 osakilpailua. Nämä osakilpailut hän on ajanut Red Bullin väreissä.

Suomalaisväriä moottoripyöräilyn parista löytyy myös tallin merkeissä. MotoGP-luokkiin kuuluvat myös muun muassa Moto2- ja Moto3-luokat. Näissä sarjoissa kilpailee Ajo Sport, joka tunnetaan nykyisin nimellä Red Bull KTM Ajo. Tallipäällikkönä toimii suomalainen Aki Ajo, joka on itsekin entinen ratamoottoripyöräilijä. Hänen poikansa Niklas Ajo on niin ikään kilpaillut MotoGP-sarjan Moto3-luokassa, joskin hänen viimeisin kilpailunsa on vuodelta 2015.

Myös Suomessa ajetaan MotoGP:tä

Edellisen kerran MotoGP:tä ajettiin Suomen maaperällä vuonna 1982, ennen kuin KymiRing päätettiin nimetä tämän ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokan kisakalenteriin vuonna 2020. Valitettavasti koronaviruspandemia on kuitenkin estänyt sekä vuonna 2020 että vuonna 2021 MotoGP:n ajamisen KymiRingillä. Näin ollen rata odottelee siis niin sanotusti edelleen tulikastettaan. Toivon mukaan tällä Iitissä sijaitsevalla radalla, joka mahdollistaa myös Formula 1 -kilpailut, päästään viimein ajamaan MotoGP:tä vuonna 2022.

MILLAINEN ON MOTOGP-KALENTERI VUONNA 2021?

Koronaviruspandemia on sotkenut useiden eri urheilulajien- ja sarjojen kalentereita, eikä MotoGP ole tässä suhteessa poikkeus. Tästä syystä niin sanotut maksulliset MotoGP live streamit ovat vaihtaneet itse kilpailun osalta sijaintiaan ja ajankohtaa, koska muutoksia on tullut jatkuvasti. Edellä mainitusta johtuen me päätimme listata tähän alkuperäisen MotoGP-kalenterin vuodelle 2021 ja lisätä sen yhteyteen maininnat peruuntuneista kisoista.

28.03.2021: Barwa Grand Prix of Qatar
04.04.2021: Tissot Grand Prix of Doha
18.04.2021: Grande Prémio 888 de Portugal
02.05.2021: Gran Premio Red Bull de España
16.05.2021: Shark Grand Prix de France
30.05.2021: Gran Premio d’Italia Oakley
06.06.2021: Gran Premi Monster Energy de Catalunya
20.06.2021: Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland
27.06.2021: Motul TT Assen
11.07.2021: Michelin Grand Prix of Finland
08.08.2021: Michelin Grand Prix of Styria
15.08.2021: Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich
29.08.2021: Monster Energy British Grand Prix
12.09.2021: Gran Premio de Aragón
19.09.2021: Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini
03.10.2021: Motul Grand Prix of Japan
03.10.2021: Red Bull Grand Prix of The Americas
17.10.2021: OR Thailand Grand Prix
24.10.2021: Red Bull Australian Motorcycle Grand Prix
24.10.2021: Malaysia Motorcycle Grand Prix
07.11.2021: Grande Prémio do Algarve
14.11.2021: Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
??.??.????: Gran Premio de la República Argentina

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO MOTOGP:N KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

Edullisimmillaan MotoGP live streamit, jos niitä sellaisiksi voi kutsua, maksavat kuukausitasolla 23,99 euroa. Tämän edullisimman striimin tarjoaa discovery+.

MISTÄ LÖYTÄÄ ILMAISEN MOTOGP LIVE STREAMIN?

Ilmaiset MotoGP live streamit eivät valitettavasti ole vuonna 2021 tarjolla vedonlyöntiyhtiöiden valikoimissa. Tulevaisuudessa tilanne voi kuitenkin olla toinen. SuomiStream monitoroi tilannetta tarkalla silmällä.

MITKÄ VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA URHEILUUN?

Muun muassa suomalaisten suosiossa oleva bet365 on yksi niistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka tarjoavat ilmaisia live streameja urheiluun. Sinun tarvitsee ainoastaan avata pelitili, tehdä ensitalletus ja pitää huoli, että pelitilillä on aina vähintään euron verran rahaa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu