MMA
Live stream

Katso MMA livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

MMA live stream

MMA live stream ilmaiseksi kiinnostaa suomalaisia yhä enenevissä määrin, sillä vapaaottelu kasvattaa koko ajan suosiotaan Suomessa. Vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet ilmaisten live streamien saralla, tietenkin laillisesti, mutta mikä on tilanne MMA:n eli vapaaottelun suhteen?

Ennen se oli paljon helpompaa, urheilun katsominen nimittäin. Vaikka eri urheilulajien TV-oikeudet olivatkin eri televisiokanavilla, kaikki kanavat olivat tarjolla ilmaiseksi. Mutta vuonna 2021 näin ei enää valitettavasti ole, eikä ole ollut pidempään aikaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suomalaisten on ostettava useita eri kanavapaketteja eri urheilulajeja nähdäkseen, ja se käy äkkiä todella kalliiksi. Näin ollen ilmaiset live streamit urheiluun ovat kuumaa tavaraa ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää aina, kun sellainen mahdollisuus eteen kävelee.

MITEN MMA:TA NÄKEE SUOMESSA TELEVISIOSTA?

MMA eli vapaaottelu on siis kasvattanut viime vuosien aikana, ja oikeastaan 2010-luvun alusta lähtien, reippaasti suosiotaan Suomessa. Luonnollisesti vapaaottelun osalta se kaikkein kuumin ja kiinnostavin sarja on UFC, joka dominoi tätä pelikenttää. UFC:ssä on nähty useampi kuin yksi suomalaisottelija; tällä hetkellä UFC:ssä ottelee Makwan Amirkhani, jonka tulokset ovat tosin olleet viime aikoina vaisuja.

Mutta miten sitten esimerkiksi Amirkhanin ja kaikkien kansainvälisten supertähtien otteluita pääsee näkemään? UFC:n TV-oikeudet ovat V Sportin ja Viaplayn suunnalla eli vaihtoehtona on hankkia jompikumpi näistä. Hinnaltaan ne ovat samalla tasolla, joskin oleellinen ero tulee tarjonnassa ja toteutuksessa. Tarjonnalla viitataan tässä siihen, että Viaplayn kautta sitä saa myös kaikki palvelun elokuvat ja TV-sarjat katsottavakseen. Toteutuksella tarkoitetaan puolestaan sitä, että Viaplay on suoratoistopalvelu, kun taas V Sport tarkoittaa ihan konkreettisia kanavia.

Mutta tartuit sitten kiinni kumpaan tahansa vaihtoehtoon, niin kukkaronnyörejä täytyy lähteä venyttämään aikalailla. Toki sekä V Sport että Viaplay tarjoavat paljon myös muita urheilulajeja. Jos sitä haluaa kuitenkin katsoa nimenomaan MMA:ta, hinta on kuukaudessa lähes 35 euroa. Ja lisäksi ne todelliset UFC:n superottelut joutuu ostamaan vielä erikseen, sillä ne ovat niin sanottuja pay-per-view-lähetyksiä; näiden hinnat pyörivät 50 euron molemmin puolin.

ONKO MMA LIVE STREAMEJA TARJOLLA ILMAISEKSI?

MMA live streamit, ja tarkemmin sanottuna UFC:hen liittyvät live streamit, kuuluivat ennen esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö Noridcbetin tarjontaan. Nykyisin UFC on kuitenkin niin jättimäinen ilmiö ja organisaatio, ettei ilmaisia MMA live streameja tahdo löytyä vuonna 2021 laillisesti. Mutta vaikka tämä on tilanne, SuomiStream ei missään nimessä suosittele käyttämään laittomia ilmaisia live streameja.

Siinä, missä MMA:han liittyvät live streamit loistavat poissaolollaan, urheiluun niitä on tarjolla ehdottoman paljon. Tästä pitävät huolen muun muassa sellaiset vedonlyöntiyhtiöt kuin bet365, Unibet ja Nordicbet, mitkä ovat kunnostautuneet tällä saralla kertakaikkisen erinomaisesti. Ja mikä parasta, näistä ilmaisista live streameista nauttiminen on varsin yksinkertaista, eikä se vaadi sinulta kuin muutaman minuutin aikaa.

Mutta miten sitten nämä ilmaiset live streamit pääsee hyödyntämään urheilun osalta? Yksinkertaisesti avaamalla pelitilin, tallettamalla minimitalletuksen verran rahaa, ellei sitä halua tallettaa enemmän, ja huolehtimalla, että pelitilillä on rahaa; tuota rahaa tarvitsee olla esimerkiksi bet365 tapauksessa ainoastaan 1€ verran, joten se ei kukkaroa lähde rikkomaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN MMA:TA VOI KATSOA SUOMESSA TELEVISIOSTA?

MMA:n eli vapaaottelun seuraaminen tapahtuu Suomessa joko V Sportin kautta tai tilaamalla suoratoistopalvelu Viaplayn. Halvalla näiden kummankaan vaihtoehdon kanssa ei pääse, vaan kukkarosta katoaa kuukausittaisella tasolla aina lähes 35 euroa; se on etenkin siinä tapauksessa melko suolainen hinta, mikäli sitä haluaa katsoa nimenomaan vain MMA:ta ja UFC:tä. Näistä kahdesta vaihtoehdosta Viaplayta voitaisiin kutsua periaatteessa myös nimellä maksullinen MMA live stream.

MITEN LÖYTÄÄ ILMAISET LIVE STREAMIT URHEILUUN?

Ilmaisia live streameja on tarjolla urheiluun pilvin pimein, mutta kaikki niistä eivät ole suinkaan laillisia tai edes turvallisia. Kun kuitenkin otat suunnaksesi vedonlyöntiyhtiöt, tällöin tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365 tarjoavat suomalaisille mahdollisuuden katsoa eri urheilulajeja täysin ilmaiseksi. Toki sinun tulee tehdä ensitalletus, pelitilin avaamisen jälkeen, mutta se riittää bet365:n tapauksessa, että pelitililläsi on 1€ verran rahaa.

ONKO ILMAISTEN LIVE STREAMIEN KATSOMINEN LAILLISTA?

Ilmaisten urheiluun liittyvien live streamien katsominen vedonlyöntiyhtiöiden kautta on ehdottomasti laillista, ja SuomiStream.fi suositteleekin hyödyntämään nämä striimit. Sen sijaan, jos etsinnässä ovat esimerkiksi MMA live streamit, tällöin laillisia ilmaisia vaihtoehtoja on todella haasteellista löytää. Ei kannata kuitenkaan lähteä laittomalle tielle, sillä kaiken muun lisäksi sieltä saattaa saada esimerkiksi viruksen mukaansa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu