MM Ralli
Live stream

Katso MM Ralli livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

MM ralli live stream

MM ralli live stream on tarjolla täysin laillisesti suomalaisille urheilun ystäville, kuten myös niin monet muut urheiluun liittyvät live streamit. Näistä siis kannattaa nauttia, jos olet urheilun ystävä!

MITEN KATSOA MM-RALLI-LÄHETYKSET TELEVISIOSTA?

MM-rallia on vuosien varrella katsottu eri televisiokanavilta, sillä tämän autourheilulajin oikeudet ovat vaihdelleet eri kanavien välillä. Pääosin suomalaiset ovat kuitenkin tottuneet katsomaan MM-rallin osakilpailut Ylen kanavilta ja näin on myös vuonna 2021. MM-rallin televisiointioikeudet ovat olleet nyt parin vuoden ajan Ylellä, ja sen myötä lähetykset ovat olleet katsottavissa teoriassa ilmaiseksi; käytännössä me toki maksamme niistä Yle-veron muodossa.

Ylen lähetyksiä voi katsella myös Yle Areenasta, jossa näytettävistä voidaan käyttää myös termiä MM ralli live stream; nekin toki saa heijastettua eri tavoin sinne televisioruudulle.

SUOMALAISET HERÄNNEET ELOON MM-RALLIN SUHTEEN

MM-ralli on ollut vuosikymmenten ajan lähellä suomalaisten sydämiä, sillä suomalaiskuljettajat ovat voittaneet useita maailmanmestaruuksia. Suomalaisten sydämiin itsensä ovat ajaneet neljästi maailmanmestaruutta juhlineet Juha Kankkunen ja Tommi Mäkinen, sekä kahdesti MM-tittelin voittanut Marcus Grönholm. Muita suomalaisia rallin maailmanmestareita ovat Ari Vatanen, Hannu Mikkola, Timo Salonen ja epävirallisen maailmanmestaruuden voittanut Markku Alén.

Edellisestä suomalaisen voittamasta rallin MM-tittelistä on kuitenkin ehtinyt vierähtää jo 19 vuotta. Mikko Hirvonen ja Jari-Matti Latvala olivat lähellä, sillä he sijoittuvat ralliurallaan molemmat peräti kolme kertaa MM-sarjassa toiselle sijalle. Mutta nyt suomalaisella rallikansalla on jotain kultaakin kalliimpaa käsissämme 20-vuotiaan Kalle Rovanperän muodossa; tämä suomalaisnuorukainen onkin sytyttänyt suomalaiset ralliautoilun ystävät uudelleen roihuun.

VOIKO MM-RALLIA SEURATA ILMAISEKSI?

MM-rallin seuraaminen on mahdollista ilmaiseksi kahdella eri tavalla. Me puhuimmekin jo aiemmin siitä, miten Yle hallinnoi MM-rallin lähetysoikeuksia Suomessa. Se tarkoittaa sitä, että rallin MM-sarjaa voi katsoa sekä Ylen TV-kanavilta että Yle Areenasta. Yle Areenan näyttämistä lähetyksistä voidaankin käyttää nimitystä ilmainen MM ralli live stream.

Urheiluun löytyy ylipäätään vuonna 2021 äärimmäisen paljon ilmaisia live streameja. Tästä tarjoilusta vastaavat vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, joka on sekä suomalaisten keskuudessa että kansainvälisesti erittäin tunnettu ja arvostettu peliyhtiö. Myös monet muut peliyhtiöt, kuten Unibet ja NordicBet näyttävät urheilun live streameja ilmaiseksi; sinun tarvitsee vain avata pelitili, tehdä minimitalletus ja pitää huoli siitä, että pelitililläsi on aina rahaa – edes sentti tai pari.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLÄ KANAVALLA ON TV-OIKEUDET MM-RALLIIN?

MM-rallin lähetysoikeudet ovat vuosien saatolla vaihtaneet omistajaansa useampaan otteeseen. Pääosin rallia on näytetty Ylellä, jolloin sen seuraaminen on ollut ilmaista – ellei Yle-veron maksaminen tee siitä joidenkin papereissa maksullista. Yle on hallinnoinut MM-rallin televisiointioikeuksia nyt parin vuoden ajan.

ONKO RALLIN SEURAAMINEN MAHDOLLISTA ILMAISEKSI?

Rallin seuraaminen on ainakin tällä hetkellä eli vuonna 2021 ilmaista. Yle hankki MM-rallin lähetysoikeudet vuonna 2019, ja Ylellä on olemassa optio myös kaudesta 2022. Tämä on ollut erinomainen asia suomalaisten rallifanien näkökulmasta, sillä aiemmin rallin MM-oikeudet olivat maksullisella puolella. Myös Ylen televisiokanavien ohella Yle Areena tarjoaa meille MM ralli live streamit ilmaiseksi.

MITÄ ILMAISTEN LIVE STREAMIEN HYÖDYNTÄMINEN EDELLYTTÄÄ?

MM ralli live streaming hyödyntäminen ei vaadi mitään muuta kuin Yle Areenan käyttöä ilmaiseksi. Yleisesti ottaen urheilun osalta live streamit ovat kuitenkin tarjolla eri vedonlyöntiyhtiöiden sivuilla – niin ikään ilmaiseksi. Live streameja katsoakseen sinun tulee vain avata pelitili, tehdä vähintään minimitalletus ja pitää huoli siitä, että pelitililläsi on aina rahaa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu