Manchester City vs Leicester
Live stream

Katso Manchester City vs Leicester livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Manchester City vs Leicester live stream

Manchester City vs Leicester live stream ei olisi ollut vielä joitain vuosia sitten aivan niitä kaikkein himoitumpia ilmaisia striimejä. Mutta vuonna 2021 ne ovat sitä, sillä Manchester Citystä on tullut todellinen kestomenestyjä ja Leicester voitti muutamia vuosi sitten Valioliigan; sittemmin Leicesteristä on tullut melkoinen piinaaja suuremmille Valioliiga-seuroille.

Vuonna 2021 urheilun seuraaminen ilmaiseksi on enää vain muisto menneestä ja todella harvinainen mahdollisuus, siis television osalta. Kaikki suosituimmat urheilulajit- ja ennen kaikkea sarjat ovat siirtyneet maksulliselle puolelle. Ikäväksi tilanteen tekee se, ettei kyse ole vain yhdestä kanavapaketista, vaan useista sellaisista. Näin ollen todelliset urheilun suurkuluttajat eli fanaattiset penkkiurheilijat joutuvat maksamaan jopa yli 100 euroa kuussa katsoakseen suosikkisarjojaan.

MIKÄ TV-KANAVA SUOMESSA NÄYTTÄÄ MANCHESTER C – LEICESTER -OTTELUT?

Manchester Cityn ja Leicester Cityn väliset ottelut ovat siis haluttua tavaraa vuonna 2021. Jotain tästä Leicesterin ”kiusahenkisyydestä” suurempiaan kohtaan kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Community Shield -ottelu. Tuossa ottelussa kohtaavat aina Valioliigan mestari ja FA Cupin voittaja. Vuonna 2021 se oli nimenomaan tämä kaksikko, jotka ottelussa kohtasivat, ja Leicester vei tuon ottelun nimiinsä lukemin 1-0.

Mutta miten paljon sitä kukkaroaan sitten joutuu raottamaan nähdäkseen nämä Manchester City – Leicester -ottelut Valioliigassa? Kuukausitasolla 34,95 euroa, mikä tarkoittaa kauden aikana yli 300 euroa, mikäli tilauksen pitää voimassa koko ajan. Vaihtoehtoina Valioliigan katsomiseen ovat V Sport ja Elisa Viihde Viaplay Total, mitkä molemmat ovat samaa konsernia. Jälkimmäinen tuo mukanaan myös elokuvat ja sarjat, mikä tekee siitä asteen verran houkuttelevamman vaihtoehdon. Lisäksi Viaplayta on helppoa katsoa myös niin sanotusti tien päällä, esimerkiksi omalla älypuhelimellaan.

VOIKO KULUTTAJA LÖYTÄÄ ILMAISEKSI MANCHESTER CITY VS LEICESTER LIVE STREAMIN?

Valioliigan suhteen vaihtoehdot ovat hyvin vähissä, mitä tulee ilmaisiin live streameihin. Tämä johtuu äärimmäisen hintavista Valioliigan TV-oikeuksista, joita esimerkiksi vedonlyöntiyhtiöillä ei ole sivutuotteenaan mahdollisuutta maksaa. Toki laiton ilmainen Manchester City vs Leicester live stream voi löytyä; SuomiStream.fi ei kuitenkaan suosittele näiden käyttämistä monista erinäisistä syistä johtuen, alkaen niiden laittomuudesta.

MIKÄ ON SEUROJEN KESKINÄINEN HISTORIA?

Keskinäinen historia suosii niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä selkeästi Manchester Cityä. Taivaansiniset ovat voittaneet Leicesterin historian saatossa 62 kertaa, tasapelejä on 29 ja tappion se on kokenut vain 32 kertaa. Viimeisistä kolmesta keskinäisestä kohtaamisesta Leicester on vienyt toki nimiinsä kaksi, mutta viimeisistä 12 ottelusta peräti yhdeksän on mennyt Cityn nimiin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

VOIKO MANCHESTER CITY – LEICESTER -OTTELUN KATSOA JOSTAIN ILMAISEKSI?

Laillisesti ei, laittomasti voi – kun siis kyse on Valioliigasta. Sen sijaan FA Cupin osalta ilmaisia live streameja voi löytyä myös tähän otteluun. Kannattaakin käydä aina tarkastamassa esimerkiksi bet365, joka tarjoaa ilmaisia striimejä useisiin eri sarjoihin ja lajeihin.

MITEN KATSOA VALIOLIIGAA ILMAISEKSI?

Valioliigan katsominen ilmaiseksi vuonna 2021 ei valitettavasti ole mahdollista. TV-oikeudet ovat Nordic Entertainment Groupilla, eivätkä vedonlyöntiyhtiöt näytä Valioliigan otteluita. Näin ollen Valioliigan osalta esimerkiksi ilmainen Manchester City vs Leicester live stream on sula mahdottomuus.

MITKÄ VEDONLYÖNTIYHTIÖT NÄYTTÄVÄT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Bet365 on oiva esimerkki niistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka tänä päivänä tarjoavat asiakkailleen urheilua ilmaiseksi. Kannattaa siis avata pelitili, napata vedonlyöntibonus minimitalletuksella ja nauttia näiden mukanaan tuomista ilmaisista live streameista.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu