Liverpool vs West Ham
Live stream

Katso Liverpool vs West Ham livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Liverpool vs West Ham live stream

Liverpool vs West Ham live stream ilmaiseksi – onko sellaista tarjolla, ja nimenomaan laillisesti? Iloksemme SuomiStream voi todeta, että kyseinen live stream voi löytyä täysin veloituksetta. Sellaiset vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365 ovat kunnostautuneet viime vuosina urheiluun liittyvien ilmaisten live streamien näyttämisessä, ja niiden hyödyntäminen on helppoa.

Liverpool ja West Ham kuuluvat brittikentillä ehdottomasti niiden kaikkein perinteikkäimpien jalkapalloseurojen joukkoon. Molemmilla näistä seuroista on todella pitkä historia, joskin ensimmäisenä mainittu on Englannin historian menestyksekkäimpänä seurana paljon menestyksekkäämpi. Juuri tällaiset perinteisten seurojen keskinäiset kohtaamiset vetoavat suuriin ihmismassoihin, myös Suomessa, jossa Valioliigalla on pitkät perinteet; itse asiassa juuri Liverpool on yleisesti ottaen se Suomen suosituin ja kannatetuin jalkapalloseura.

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ LIVERPOOL-WEST HAM -OTTELUT SUOMESSA?

Suomessa Valioliigan TV-oikeudet ovat vaihtaneet useampaan otteeseen osoitetta. Aikanaan Yleisradio eli Yle näytti Valioliigaa aina viikonloppuisin, joskin ottelumäärät olivat hyvin alhaisia. Toki tämä mahdollisti pelien näyttämisen ilmaiseksi, mutta kuluttajilla ei ollut mahdollisuutta katsoa kuin se Ylen ennalta määräämä ottelu. Sittemmin Valioliigan TV-oikeudet ovat siirtyneet maksukanaville; vuonna 2021 Suomessa ollaan vihdoin tilanteessa, jossa kaikki Valioliiga-ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä.

Nykyisin Valioliigan TV-oikeudet ovat Nordic Entertainment Groupilla. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi juuri Liverpoolin ja West Hamin väliset ottelut näkee V Sportilla ja Elisa Viihde Viaplay Totalilla. Molempien vaihtoehtojen kohdalla kuukausihinta on 34,95 euroa, joten se ei ohjaa itsessään valintaa millään tavalla. Viaplay kuitenkin erottuu joukosta sillä, että sen mukana tulevat myös elokuvat ja televisiosarjat.

LIVERPOOL VAI WEST HAM – KUMPI ON VETÄNYT PIDEMMÄN KORREN?

Liverpool on ollut kautta historian niskan päällä, kun katsotaan sen otteluiden lopputuloksia West Hamia vastaan. Otteluita on pelattu yhteensä 143. Näistä otteluista Liverpool on voittanut 78, West Ham 28 ja tasan joukkueet ovat pelanneet 37 kertaa. West Ham on kyennyt voittamaan Liverpoolin viimeksi helmikuussa 2016, ja kymmenestä viime ottelusta se on onnistunut keräämään vain kaksi tasapeliä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ VALIOLIIGAN OTTELUT NÄKEE SUOMESSA?

Valioliigaa näyttävät Suomessa sekä V Sport että Elisa Viihde Viaplay Total, jotka ovat siis molemmat Nordic Entertainment Groupin tuotteita.

ONKO LIVERPOOL VS WEST HAM LIVE STREAMIA TARJOLLA?

Liverpoolin ja West Hamin välisiä ilmaisia live streameja voi olla löydettävissä Englannin FA Cupiin. Kannattaa siis aina seurata FA Cupin tuloksia ja tulevia ottelupareja tarkalla silmällä; sieltä saattaa putkahtaa se Liverpool – West Ham -ottelupari.

NÄYTTÄÄKÖ BET365 ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Bet365 on vuonna 2021 yksi niistä erinomaisista vedonlyöntiyhtiöistä, jotka ovat päättäneet tarjota asiakkailleen ilmaisia live streameja urheiluun; kannattaa siis ehdottomasti avata pelitili bet365:lle.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu