Liverpool vs Tottenham
Live stream

Katso Liverpool vs Tottenham livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Liverpool vs Tottenham live stream

Liverpool vs Tottenham live stream on heittämättä haettu hakutermi eri hakukoneissa, sillä onhan kyseessä niin sanottu perinteikäs Big Six -ottelu. Mutta onko tätä live streamia sitten löydettävissä ja katsottavissa ihan laillisin keinoin? Vastaus kuuluu ”on ja ei”. SuomiStream pureutuu asiaan hieman syvällisemmin ja käy läpi tätä hieman erikoiselta tuntuvaa vastausta, sekä syitä sen taustalla.

Valioliigan TV-oikeudet ovat kaikkien maailman urheilusarjojen osalta yhdet kalleimmista. Kyseessä on kansainvälisesti niin huippusuosittu jalkapallosarja, että TV-oikeuksien hinnat ovat kohonneet kuvaannollisesti muotoiltuna pilviin. Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt ovat kuitenkin helpottaneet yleisesti ottaen urheilun osalta suomalaisten maksutaakkaa, mutta Valioliigaan saakka eväät eivät ole riittäneet. Sen sijaan esimerkiksi FA Cupin otteluita on nähtävillä bet365:n kaltaisilta vedonlyöntisivustoilta ilmaiseksi. Onkin täysin mahdollista, että Liverpool-Tottenham-ottelun näkee tätä kautta, sillä usein nämä joukkueet menevät pitkälle kyseisessä turnauksessa.

MILTÄ TV-KANAVALTA TÄMÄN HUIPPUKAMPPAILUN NÄKEE SUOMESSA?

Suomessa Valioliigan osalta TV-oikeudet ovat Nordic Entertainment Groupilla, joka on haalinut omakseen myös useita muita huippusarjoja ja suosittuja urheilulajeja. Itse asiassa Valioliigaa on näytetty kyseisen yhtiön toimesta Suomessa jo pidempään, ja asia tulee olemaan näin myös pitkälle tulevaisuuteen. Suomalaisten kuluttajien osalta Nordic Entertainment Groupin Valioliiga-oikeuksien hallinnointi tarkoittaa otteluiden katsomista V Sportilta tai Elisa Viihde Viaplay Totalilta.

Mikäli jalkapallo, ja tässä kohtaa erityisesti Valioliiga, maistuvat juuri sinulle, kuukausihinta Valioliigan katsomiselle Suomessa on 34,95 euroa. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että näkisit vain pelkästään Valioliiga-ottelut; samaan hintaan kuuluu myös kaikki muu Nordic Entertainment Groupin tarjonta. Teoriassa tuota hintaa voi ottelukohtaisesti alentaa sillä, että katsoo paljon kyseisen yhtiön sisältöä, mutta tokikaan käytännön hintaan se ei vaikuta.

MESTARIEN LIIGAN FINAALI KIIHDYTTI VASTAKKAINASETTELUA!

Liverpool vs Tottenham live streamit ovat toki kiinnostaneet jo pidempään, sillä onhan kyseessä kaksi perinteikästä Valioliigan kärkiseuraa. Mistään hegemonia-ottelusta näiden kahden joukkueen välillä ei ole kyse. Samaan aikaan on kuitenkin todettava, että etenkin Tottenhamin suunnalla tuoreessa lihasmuistissa on varmasti hävitty Mestarien liigan finaali. Kyseessä oli UCL-kauden 2018-19 huipentuma, jonka Liverpool vei nimiinsä lukemin 2-0.

ONKO SELLAISTA ASIAA KUIN ILMAINEN LIVERPOOL VS TOTTENHAM LIVE STREAM?

Valioliigan osalta valitettavasti vastaus kysymykseen kuuluu muodossa ”ei”, ainakin laillisten vaihtoehtojen osalta. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että Valioliigan TV-oikeudet ovat niin hintavat, että sarjan näyttäminen kävisi todella kalliiksi vedonlyöntiyhtiöille. Sen sijaan peliyhtiöt, kuten bet365, voivat näyttää FA Cupin otteluita, jolloin tarjolla voi olla ilmainen live stream tähän nimenomaiseen otteluun.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN LIVERPOOL VS TOTTENHAM LIVE STREAM LÖYTYY ILMAISEKSI?

Kyseinen Liverpool-Tottenham live stream voi löytyä ilmaiseksi bet365:n ja Unibetin kaltaisilta vedonlyöntisivustoilta, mutta nimenomaan FA Cupin osalta.

MITÄ LIVERPOOL-TOTTENHAM-OTTELUN KATSOMINEN MAKSAA TV:STÄ?

Käytännössä ottaen sinun on tilattava joko V Sport tai Elisa Viihde Viaplay Total katsoaksesi nämä ottelut televisiosta Suomessa. Kuukausihinta näille peleille on silloin kyseisten pakettien hinta eli 34,95 euroa kuukaudessa.

MISTÄ ILMAISIA LIVE STREAMEJA LÖYTÄÄ URHEILUUN?

Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet tarjoamalla eri urheilulajeja- ja sarjoja ilmaiseksi asiakkailleen. SuomiStream suosittelee, että kannattaa ainakin tsekata bet365:n, Unibetin ja Nordicbetin tarjonta näiltä osin.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu