Liverpool vs Manchester City
Live stream

Katso Liverpool vs Manchester City livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Liverpool vs Manchester City live stream

Liverpool vs Manchester City live stream ilmaiseksi on eittämättä urheilun saralla yksi kuumimmista asioista, johon urheilun ystävät pyrkivät pääsemään käsiksi. Laittomasti se onnistuu toki, mutta SuomiStream.fi ei suosittele tarttumaan tähän kyseiseen oljenkorteen. Miksi ei? Koska jo pelkästään sana laittomuus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lisäksi usein nämä ilmaiset live streamit pätkivät ja pahimmillaan saat vielä viruksen matkaasi, siis laitteellesi, näitä striimejä katsomalla.

Mutta onko sitten tämän huippukamppailun näkemiseen olemaan mitään tapoja ilmaiseksi? Valitettavasti ei ole. Viaplay toki tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkailleen, mutta urheilu ei sisälly tuohon kattaukseen. Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat yhä enenevissä määrin urheilua ilmaiseksi asiakkailleen, juuri näiden live striimien muodossa, mutta valitettavasti Valioliigaa eivät.

MISTÄ TÄMÄN HUIPPUOTTELUN NÄKEE SUOMESSA TV:N OSALTA?

Suomessa Valioliigaa televisiosta näyttää V Sport -kanava. Tuosta kanavasta joutuu maksamaan kuukausittaisella tasolla 34,95 euroa ellei sitä sitten löydä jostain johonkin kampanjahintaan. Toinen vaihtoehto on Elisa Viihde Viaplay Total, joka kuuluu samaisen Nordic Entertainment Groupin hallintaan. Viaplayn kohdalla ottelut kuitenkin striimataan televisioon erilaisin tavoin, mikäli pelejä haluaa katsoa nimenomaan sieltä omalta TV-ruudulta käsin.

Sinällään näistä kahdesta edellä mainitusta vaihtoehdoista jälkimmäisenä mainittu on parempi. Sekä V Sport että Viaplay näyttävät kaiken mahdollisen urheilun, mutta Viaplayn eduksi vaakakupin kääntää muu tarjolla oleva, urheilun ulkopuolinen, sisältö. Viaplaylla pääset nimittäin nauttimaan samaan hintaan myös televisiosarjoista sekä elokuvista, maksamatta senttiäkään ylimääräistä.

LIVERPOOL – MANCHESTER CITY – OTTELUPARI, JOSSA MESTARUUDET RATKOTAAN!

Kun puhutaan 2020-luvusta, Liverpool ja Manchester City ovat hyvin pitkälti ne joukkueet, jotka ratkovat Englannissa Valioliigan voittajan. Toki myös muut suurseurat, sekä hieman pienemmät haastajat, omaavat oman mahdollisuutensa, mutta näiden kahden johdolla tässä ollaan nyt menty; vuonna 2020 mestaruutta juhli Liverpool ja vuonna 2021 kestomenestyjäksi kasvanut Manchester City. Myös kaudella 2021-22 nämä kaksi seuraa kuuluvat suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon!

ONKO ILMAINEN LIVERPOOL VS MANCHESTER CITY LIVE STREAM LÖYDETTÄVISSÄ?

Valioliigaa ei valitettavasti pääse ilmaiseksi katsomaan yhtikäs mistään, ainakaan Suomessa. Valioliigassa Liverpool vs Manchester City live stream ilmaiseksi on siis vuonna 2021 turha toivo, mutta onni onnettomuudessa on FA Cup. Nämä molemmat joukkueet nimittäin kykenevät menestymään myös tuossa turnauksessa, ja FA Cupia pääsee tasaisesti katsomaan ilmaiseksi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

NÄKEEKÖ VALIOLIIGAA JOSTAIN ILMAISEKSI?

Valioliigaa ei näe ainakaan vuonna 2021 mistään ilmaiseksi. Tai toki vaihtoehtona ovat laittomat ilmaiset live streamit, mutta niihin SuomiStream ei suosittele kenenkään koskettavan. Jos siis Valioliigaa haluaa nähdä, siitä kannattaa tällöin maksaa.

MITEN KALLISTA VALIOLIIGAN KATSOMINEN ON TELEVISIOSTA SUOMESSA?

Valioliigan katsominen maksaa kuukausittaisella tasolla kuluttajalle 34,95 euroa. Toki se on mahdollista, että tuon tilauksen katkaisee välillä, mutta hinta on joka tapauksessa aktiivisina kuukausina tuo; esimerkiksi yksittäisten pelien ostaminen ei ole mahdollista, mutta yksittäisten kuukausien on.

NÄYTTÄVÄTKÖ VEDONLYÖNTIYHTIÖT VALIOLIIGAA ILMAISEKSI?

Valioliigaa ei ole nähtävillä ilmaiseksi mitään reittiä pitkin, vaikka bet365:n ja Unibetin kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavatkin asiakkailleen paljon urheilua ilmaiseksi. Sen sijaan esimerkiksi FA Cupin otteluita pääsee katsomaan ilmaiseksi, joskaan ei tokikaan jokaista niistä. FA Cupissa siis Liverpool vs Manchester City live stream ilmaiseksi on mahdollinen.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu