Lentopallo
Live stream

Katso Lentopallo livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Lentopallo live stream

Lentopallo live stream ilmaiseksi on totta kai houkutteleva vaihtoehto, sillä kyllähän sitä nyt keskimäärin katsoo mieluummin urheilua ilmaiseksi kuin maksaa siitä. Lentopallo on ylipäätään kasvattanut suomalaisten keskuudessa melkoisesti suosiotaan, kun sekä naisten että miesten maajoukkueet ovat menestyneet kansainvälisesti. Mutta onko sitten ilmaisia live streameja tarjolla lentopalloon? SuomiStream sukelsi syvään päähän ja lähti selvittämään asiaa.

MITEN SUOMESSA NÄKEE LENTOPALLOA TELEVISIOSTA?

Suomessa melkoisena kirouksena lentopallon suhteen on toiminut se, että TV-näkyvyys on ollut yksinkertaisesti aivan liian köyhää. Onneksi lentopalloa on päässyt näkemään Ylen kanavilta ilmaiseksi ja tämä tulee olemaan tilanne myös jatkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että kansalliset sarjat eli Mestaruusliiga, sekä naisten että miesten osalta, näkyy Ylen kautta. Tokikaan tämä ei tarkoita missään nimessä kaikkien otteluiden näkymistä, joten se on todella ikävä juttu; toivon mukaan tulevaisuudessa jokin taho olisi kiinnostunut näyttämään kaikki Mestaruusliigan ottelut sekä naisissa että miehissä.

Äärimmäisen positiivinen asia on kuitenkin se, että sekä arvokisaottelut että karsintaottelut tulevat näkymään ainakin vuoteen 2023 saakka Ylen kanavilla. Näin ollen meidän suomalaisten ei tarvitse alkaa murehtia kohtaloamme myös maajoukkueiden osalta, vaan niihin aidosti panostetaan verorahojen kautta. Lisäksi tarjolla on maajoukkueiden osalta myös maailmanliiga, joten maajoukkuepuoli toimii erinomaisesti TV-oikeuksien osalta; pelit näkee aina joko Ylen kanavilta tai Yle Areenasta. Yle Areena on näyttänyt myös miesten ja naisten Kultaista liigaa eli seurajoukkuetason huippuotteluita Euroopan osalta.

ILMAISET LENTOPALLO LIVE STREAMIT – ONKO SELLAISIA TARJOLLA?

Ilmaisten live streamien näyttäminen lentopallossa on ainakin Suomessa melkoisen tarpeetonta, joskin sitä toivoisi esimerkiksi miesten ja naisten SM-sarjojen osalta. Oikeuksien hankkiminen ulkomaalaisten vedonlyöntiyhtiöiden toimesta on kuitenkin käytännössä ottaen mahdotonta, kiitos Veikkauksen monopoliaseman. Näin ollen ilmaisia live streameja ei ole käytännössä ottaen tarjolla – ainakaan niihin peleihin, jotka suomalaisia kiinnostaisivat.

Mutta samaan aikaan esimerkiksi Yle Areenaa voi kutsua termillä ”lentopallo ilmainen live stream”. Iso osa Ylellä näytettävistä lentopallo-otteluista näkyy nimittäin nimenomaan Yle Areenassa, jolloin kyse on striimauksesta. Ja parasta tässä on tietenkin se, että pientä lisäteknologiaa hankkimalla pelit saa kätevästi heijastettua esimerkiksi puhelimelta televisioruudulle.

Siinä, missä lentopalloa ei ole juurikaan tarjolla vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamien live streamien osalta, muuta urheilua todellakin on ja enemmän kuin reippaasti. Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö bet365 on kunnostaunut useampien kuin vain yhden tai kahden lajin/sarjan osalta. Tarjolla on siis useita eri urheilulajeja ja täysin ilmaiseksi, jolloin kukkaro kiittää.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITKÄ TV-KANAVAT SUOMESSA NÄYTTÄVÄT LENTOPALLOA?

Suomessa televisiointivastuu on selkeästi päätynyt Ylen käsiin, sillä maksulliset TV-kanavat eivät ole selvästikään innostuneet lentopallon näyttämisestä. Yle tekee kiitettävää työtä ennen kaikkea miesten ja naisten maajoukkueiden osalta. Lisäksi myös kansallisia sarjoja pääsee näkemään Ylen kautta tasaiseen tahtiin, vähintäänkin Yle Areenan kautta.

ONKO ILMAISIA LENTOPALLO LIVE STREAMEJA TARJOLLA?

Yle Areena on käytännössä ottaen ilmainen lentopallo live stream. Toisin sanoen, lentopallon katselu Ylen kautta on täysin ilmaista – toki Yleä rahoitetaan suomalaisten verorahoilla. Ja Yle Areenan lähetykset saa kätevästi heijastettua omalle TV-ruudulle erilaisten laitteiden avulla.

MITKÄ VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT SUOMALAISILLE ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Suomalaiset ihmiset pääsevät laajasti nauttimaan ilmaisesta urheilusta ulkomaalaisten vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamien live streamien kautta. Tämä on luonnollisesti kertakaikkisen erinomainen asia suomalaisten kuluttajien näkövinkkelistä, sillä urheilusta joutuu Suomessa maksaa todella paljon; tai paremminkin sanottuna sen katselusta. Esimerkiksi bet365 on yksi näistä merkittävistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka ovat tuoneet ilmaiset urheiluun liittyvät live streamit suomalaisten ulottuville.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu