Leicester vs Tottenham
Live stream

Katso Leicester vs Tottenham livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Leicester vs Tottenham live stream

Leicester vs Tottenham live stream ilmaiseksi on todella houkutteleva, sillä kyseessä on Valioliigan kärkipään kamppailu. Mutta onko Valioliigan katsominen Suomessa mahdollista ilman veloitusta, vai joutuuko siitä aina pulittamaan rahaa? SuomiStream.fi paneutuu aiheeseen ja avaa suomalaisille, miten tämä homma pelittää nykypäivänä eli vuonna 2021.

Valioliiga nauttii Suomessa valtaisaa suosiota. Sen vuoksi monet suomalaiset ovatkin valmiita käyttämään rahaa siihen, että he pääsevät nauttimaan Valioliiga-otteluista. Mutta, kun tuota rahariepua joudutaan ylipäätään nykypäivänä käyttämään niin paljon urheilun katsomiseen. Sen myötä monet suomalaiset kuluttajat ovatkin lähtenee jahtaamaan vaihtoehtoista tapaa nauttia – muun muassa juuri Valioliigasta; kaikilla, kun ei ole ymmärrettävästi varaa laittaa yli 300 euroa kaudessa Valioliigan katsomiseen. Tuo vaihtoehtoinen tapa on vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat ilmaiset live streamit. Esimerkiksi bet365 on yksi tällaisista väylistä, jotka tarjoavat suomalaisille mahdollisuuden urheilusta nauttimiseen täysin ilmaiseksi.

MIKÄ TELEVISIOKANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA KYSEISEN OTTELUN?

Suomessa Valioliigan televisiointioikeudet ovat norjalaisella yrityksellä, joka tunnetaan nimellä Nordic Entertainment Group. Todella monet urheilulajit- ja sarjat näkyvät yhtiön omistamilla kanavilla, ympäri Pohjoismaiden, ja myös Suomi kuuluu tuohon kastiin. Vaihtoehtoja Valioliigan katsomiseen televisiosta on kaksi: V Sport ja Elisa Viihde Viaplay Total. Molempien vaihtoehtojen kohdalla kuukausihinta on 34,95 euroa – katsoit sitten kuukauden aikana yhden tai kymmenen ottelua.

Kaudella 2021-22 V Sport ja Viaplay ilmoittivat näyttävänsä kaikki Valioliiga-ottelut suorina lähetyksinä; tuolle edellä mainitulle rahasummalle on siis toden totta saatavissa vastinetta nykypäivänä. Mutta joka tapauksessa kyseessä on korkea hinta. Sen vuoksi monet ihmiset etsivät vaihtoehtoista tapaa muun muassa Tottenham-Leicester-ottelun katsomiseen ilmaiseksi.

LEICESTER-TOTTENHAM ILMAISEKSI – ONKO SE MAHDOLLISTA?

Leicester vs Tottenham live stream ilmaisena on mahdollista vuonna 2021, mutta ei Valioliigan osalta. Parhaat vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, voivat näyttää vain esimerkiksi satunnaisia FA Cupin otteluita, mutta eivät siis Valioliigaa. Toki tarjolla on myös laittomia ilmaisia striimejä, mutta niiden käyttö ei ole varsinaisesti suotavaa.

LEICESTER OTTANUT TOTTENHAMIN PAIKAN

Vuonna 2021 Tottenham nähdään yhtenä Valioliigan suurseuroista, eikä vain enää kärjen takaa tulevana haastajana. Samaan aikaan joukkueen aivan viime kaudet ovat olleet menestykseltään enemmän tai vähemmän laihoja. Samaan aikaan Leicester on tehnyt omaa nousuaan, voittaen muun muassa Valioliigan muutama vuosi sitten. Se onkin ottanut tietyllä tapaa Tottenhamin paikan kärjen takana, ja todellisena isompiensa haastajana.

Keskinäisissä otteluissa kautta historian Tottenham on ollut kuitenkin niskan päällä. Se on kaatanut Leicesterin 58 kertaa, pelannut 21 tasapeliä ja Leicester on puolestaan voittanut 37 kertaa. Viimeiset neljä kohtaamista ovat kuitenkin menneet niin sanotusti tasan, sillä molemmilla joukkueilla on näistä otteluista kaksi voittoa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LEICESTER-TOTTENHAM-OTTELUN NÄKEE SUOMESSA?

Leicesterin ja Tottenhamin väliset ottelut Suomessa näyttävät sekä V Sport että Elisa Viihde Viaplay Total. Molempien vaihtoehtojen hinta on sama eli 34,95 euroa kuukaudessa.

ONKO VALIOLIIGAN KATSOMINEN TV:STÄ KALLISTA?

Jokainen tietenkin määrittelee itse sen, mikä on kallista ja mikä ei. Mikäli katsot vain satunnaisia Valioliiga-otteluita, tuolloin hinta on kohtalaisen korkea. Maksimaalisesti paketin hyödyntäen tilanne on kuitenkin mahdollisuus muuttaa toisenlaiseksi.

MITKÄ PELIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA URHEILUUN?

Bet365 on kaikkein paras esimerkki vedonlyöntiyhtiöistä, jotka näyttävät nykypäivänä ilmaiseksi urheilua oman live streaminsa kautta.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu