Kriketti
Live stream

Katso Kriketti livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Kriketti live stream

Kriketti live stream, tai cricket live stream, kuten asia englanniksi muotoiltaisiin: onko sellaisia edes olemassa Suomessa ja onko niille tilausta? Näytetäänkö krikettiä ylipäätään Suomessa ja pelataanko koko lajia täällä pohjolassa? SuomiStream sukeltaa pintaa syvemmälle selvittäessään asiaa.

Suomalaiset penkkiurheilijat, joita muuten on olemassa todella paljon, pyrkivät aina löytämään vaihtoehtoisia tapoja urheilun seuraamiseen. Meidät onkin pakotettu siihen, sillä urheilun seuraaminen on vuonna 2021 vain enää hyvin pieniltä osin ilmaista. Toisin sanoen urheilu on siirtynyt pääosin maksumuurin taakse. Eikä siinä vielä kaikki, vaan eri urheilulajien TV-oikeudet ovat jakautuneet eri kanaville, joten urheilun katsominen on kaukana edullisesta täällä Suomen maassa. Mutta miten olisi ylipäätään kriketin suhteen, mikäli sitä olisi laajemmin tarjolla Suomessa, ja nimenomaan ilmaiseksi; löytyisikö lajille katsojia?

NÄKYYKÖ KRIKETTI SUOMESSA TELEVISIOSTA?

Suomessa Yle on näyttänyt joitain kriketin SM-tapahtumia, jolloin luonnollisesti kyse on täysin ilmaisesta tarjonnasta. Näin ollen suomalaiset pääsevät katsomaan krikettiä ainakin kotimaan pelien osalta, joskaan mistään säännöllisestä tarjonnasta tässä kohtaa ei ole kyse. Vaan, miten on sitten kansainvälisesti erittäin suosittujen krikettisarjojen laita – onko niitä saatavilla Suomessa TV:n välityksellä?

Itse asiassa kriketin Mestarien liigaa on näytetty Suomessa, mutta ei näytetä tällä hetkellä. Ajassa täytyykin mennä niin pitkälle taaksepäin kuin vuoteen 2014, jolloin Eurosport näytti kriketin Mestarien liigaa, joka on siis lajin arvostetuin turnaus. Sen jälkeen on ollut kuitenkin hiljaisempaa. Mikäli siis olet syystä tai toisesta löytänyt tiesi kriketin ystäväksi, olet varsin epäonninen asuessasi Suomessa.

KRIKETTI ON MAAILMAN TOISEKSI SUOSITUIN LAJI

Moni ei välttämättä ihan ensimmäisenä lähtisi veikkaamaan krikettiä, kun suomalaiselta kysyttäisiin maailman suosituimpiin kuuluvia urheilulajeja. Totuus on kuitenkin se, että kriketti on tarkalleen ottaen maailman toiseksi suosituin urheilulaji. Suomessa kriketti on kuitenkin täysin marginaalilaji, eikä se ole onnistunut ottamaan merkittävää jalansijaa Suomen maaperällä.

Kaiken kaikkiaan kriketti on suosittua lähinnä vain brittiläisen kansainyhteisön keskuudessa. Siitä huolimatta sillä on valtaisa seuraajakunta ja kriketin kerrotaan koskettavan noin 2,5 miljardia ihmistä; maailman väestön osalta se tarkoittaa enemmän kuin joka neljättä ihmistä. Itsessään Iso-Britannian lisäksi kriketti on äärimmäisen suosittu laji Australiassa, Bangladeshissa, Intiassa, Pakistanissa ja Sri Lankassa.

Sinällään se ei ole kovinkaan yllättävää, ettei Suomessa laji ole lähtenyt lentoon. Monet suomalaiset nimittäin eivät juurikaan arvosta etenkin Amerikan suunnalla suurta suosiota nauttivaa baseballia: kriketti on lajina kaikkein lähimpänä juuri baseballia.

Pelataanko krikettiä Suomessa?

Vaikka kriketti onkin Suomessa marginaalilaji, sitä pelataan myös meillä. Itse asiassa kriketistä löytyy Suomessa kolme sarjatasoa: SM-sarjan ohella krikettiä pelataan myös 1. divisioonassa ja 2. divisioonassa. Kuvaavaa on kuitenkin se, että krikettiliiton jäsenkerhoon kuuluu ainakin Suomen virallisten krikettiliiton verkkosivujen mukaan vain 25 seuraa.

VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA

Viime vuosien aikana vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet muutenkin kuin vain laajentamalla laji- ja kohdevalikoimaansa sekä tarjoamalla entistä parempia vedonlyöntibonuksia. Tarkalleen ottaen tuo kunnostautuminen on tapahtunut live streamien osalta. Toisin sanoen vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat suomalaisille vaihtoehtoisen tavan urheilun seuraamiseen, ja ennen kaikkea ilmaisen tavan.

Suomalaisille hyvinkin tutuista vedonlyöntiyhtiöistä esimerkiksi bet365, Unibet ja Nordicbet ovat erikoistuneet juuri live streamien saralla. Kaiken kukkuraksi niiden hyödyntäminen on varsin helppoa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin avata pelitili, tehdä ensitalletus ja sen jälkeen huolehtia, että pelitililläsi on muutama roponen; pelitilillä oltava rahamäärä vaihtelee yleisesti ottaen välillä 0,01-1,00€. Esimerkiksi bet365:lla tuo minimirahamäärä, joka pelitilillä tulee olla live streameja katsoakseen, on 1€.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN KRIKETTIÄ VOI KATSOA SUOMESSA?

Kriketti live streamit ovat niillä urheilun ystävillä, jotka kriketistä nauttivat, varmasti usein googlauksen kohteena. Tämä on seurausta siitä, ettei krikettiä juurikaan näytetä Suomessa televisiosta, koska se on meillä marginaalilaji. Silloin tällöin Yle voi näyttää joitain kotimaan krikettisarjojen otteluita televisiosta.

ONKO ILMAISIA KRIKETTI LIVE STREAMEJA TARJOLLA?

Myös ilmaiset kriketti live streamit loistavat enemmän tai vähemmän poissaolollaan. Voit toki aina tarkastaa, tarjoavatko esimerkiksi bet365:n tapaiset peliyhtiöt mahdollisuuden kriketin seuraamiseen.

MITEN KRIKETIN HUIPPUOTTELUITA NÄKEE?

Kriketin huippuotteluiden näkeminen Suomessa on tehty käytännössä ottaen mahdottomaksi. Aikanaan Eurosport näytti kriketin Mestarien liigaa, mutta siitä on kulunut jo pitkän aikaa. Myöskään kriketti live streameja ei ole juurikaan tarjolla.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu