Koripallo
Live stream

Katso Koripallo livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Koripallo live stream

Koripallo live streamit ovat kovaa huutoa suomalaisten keskuudessa, nimenomaan ilmaiset sellaiset. Tämän on saanut aikaiseksi muun muassa Susijengi, sekä Lauri Markkasen pelaaminen NBA:ssa. Itse asiassa NBA onkin suomalaisten keskuudessa kenties suositumpi kuin koskaan, ja moni on valmis valvomaan öitä nähdäkseen esimerkiksi Markkasen pelejä. Mutta onko ilmaiset koripallo live streamit saatavilla NBA:han tai muihin koripallosarjoihin?

SuomiStream päätti lähteä ottamaan selvää siitä, miten homma pelittää koripallon osalta, kun tavoitteena on löytää ilmaiset live streamit koripalloon. Lisäksi kävimme läpi Suomen televisiokanavien osalta TV-oikeudet eri koripallosarjoihin, joten me tulemme tekemään myös niistä selkoa tässä tekstissä. Kannattaa siis lukea tämä artikkeli huolellisesti, sillä sen voimme jo todeta tässä vaiheessa, että rahaa tulee säästymään – kiitos vedonlyöntiyhtiöiden.

MILTÄ TV-KANAVILTA SUOMESSA NÄKEE KORIPALLOA?

Toisin kuin monissa muissa lajeissa, suomalaisten onneksi koripallon osalta TV-oikeudet ovat tällä hetkellä yhdessä ja samassa paikassa. Sanoma eli käytännön osalta Ruutu+ on nimittäin kunnostautunut koripallon saralla enemmän kuin erinomaisesti. Se näyttää paitsi NBA-ottelut, myös kaikki suomalaiset edustustason sarjat – Korisliiga totta kai mukaan luettuna.

Ruutu+ -palvelun kanssa ei todellakaan korkealta putoa. Mikäli kestät mainokset, kyseisen palvelun hinta on ainoastaan 6,95 euroa kuukaudessa. Jos taas haluat katsoa koripalloa ilman mainoksia, tällöin kuukausihinta on 9,95 euroa. Kaikkein paras asia kuluttajan näkökulmasta on edullisen hinnan ohella se, että ensimmäiset kaksi viikkoa Ruutu+ -palvelussa ovat ilmaiset; voit siis huoletta tutustua palveluun, katsoa koripalloa ja tehdä lopullisen päätöksen sitten.

Mitä kaikkien suosituimpien koripallosarjojen katsominen maksaa Suomessa?

Koska koripallon osalta tilanne on niin positiivinen, että ne kaikkein suosituimmat sarjat ovat yhden palvelun hallussa eli Ruutu+ -palvelun. Tuosta lystistä joutuu maksamaan vain ja ainoastaan alle kymmenen euroa; lisäksi voit itse päättää, maksatko korkeampaa hintaa poistaaksesi mainokset vai alempaa hintaa mainoksia katsellen. Ja tehtäkööt vielä se selväksi, että näillä suosituimmilla sarjoilla viitataan NBA:han ja suomalaisen koripallon merkittävimpiin sarjoihin.

Jos kuitenkin haluat ottaa vielä koripallon MM-karsinnat ja koripallon Euroliigan katseltavaksi, tällöin kuvetta täytyy kaivaa reippaanlaisesti. Nämä molemmat ovat Nordic Entertainment Groupin hallussa. Kuukausihinta on tällöin 34,95 euroa – sen verran V Sport ja Elisa Viihde Viaplay Total maksavat. Toki tuo hinta ei tunnu niin pahalta, mikäli sinulle maistuvat myös muun muassa jalkapallo, jääkiekko ja vaikkapa vapaaottelu.

KORIPALLO LIVE STREAM ILMAISEKSI – ONKO SE MAHDOLLISTA?

Koripallo live stream ilmaiseksi on toden totta mahdollista, ja ennen kaikkea sen maailman kovimman koripallosarjan eli NBA:n osalta. Tarjonnasta vastaa Unibet-TV, joka on muun muassa bet365:n ohella yksi kuumimmista vedonlyöntiyhtiöistä, mitä tulee live streameihin. Ja hommahan toimii siten, että sinun tulee vain avata pelitili ja tehdä ensitalletus. Sen jälkeen sinun tulee huolehtia, että pelitililläsi on aina vähintään 0,01 euroa rahaa. Näin ollen saat katsottua kaikki ilmaiset live streamit ilman huolta huomisesta.

MITKÄ OVAT NBA:N JA KORISLIIGAN MENESTYNEIMMÄT KORIPALLOSEURAT?

Kun SuomiStream.fi on puhunut Korisliigasta ja NBA:sta, lienee oikea aika käydä hieman läpi näiden sarjojen historiaa ja nykyhetkeä. Me siis haluamme vastata edellä olevassa otsikossa esittämäämme kysymykseen, niin silloin teidän ei tarvitse asiaa pohtia sen enempää.

NBA:n puolella Los Angeles Lakers ja Boston Celtics kulkevat käsi kädessä, sillä molemmilla joukkueilla on 17 mestaruutta. Eniten mestaruuksia voittanut pelaaja on ollut puolestaan Bill Russell, joka voitti NBA-urallaan peräti 11 mestaruutta. Korisliigassa kautta aikain menestynein seura on Pantterit, jota ei tosin vuonna 2021 enää pääsarjatasolla ole. Vasta jaetulla viidennellä sijalla mestaruuksien osalta oleva KTP pelaa yhä pääsarjatasolla. Viime vuosina mestaruudet ovat ratkoneet Kauhajoen Karhu Basket ja Salon Vilpas.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO KORIPALLON KATSOMINEN SUOMESSA KALLISTA?

Koripallon katsominen on itse asiassa Suomessa melko edullista television kautta katsottuna, mikäli sinulle riittävät NBA ja Suomen korkeimmat sarjatasot; hintaa tulee vain 6,95-9,95 euroa kuukaudessa.

LÖYTYYKÖ KORIPALLO LIVE STREAMEJA JOIHINKIN KORIPALLOSARJOIHIN?

Juuri maailman kovimpaan koripallosarjaan eli NBA:han löytyy ilmainen koripallo live stream koko kauden osalta. Myös Euroliigaa voi nähdä ilmaiseksi samasta paikasta eli Unibet-TV:stä.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT, KUTEN BET365 NÄYTTÄVÄT URHEILUA ILMAISEKSI?

Bet365 on yksi niistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka haluavat hemmotella asiakkaitaan parhaansa mukaan. Toki samalla kyse on myös uusien pelaajien houkuttelemisesta juuri heidän sivuston pariin.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu