Jääkiekko
Live stream

Katso Jääkiekko livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Jääkiekko live stream

Jääkiekko live stream ilmaiseksi ja laillisesti? Se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on. Tästä käy kiittäminen vedonlyöntiyhtiöitä, jotka tarjoavat ilmaisia live streameja urheiluun.

MITEN JÄÄKIEKKOA VOI KATSOA TELEVISIOSTA SUOMESSA?

Mikäli sinulla on mielessäsi katsoa esimerkiksi NHL:ää ja SM-liigaa televisiosta, kannattaa varautua henkisesti availemaan niitä kukkaronnyörejään. On nimittäin niin, etteivät kaikki jääkiekon huippusarjat ole suinkaan nähtävissä samalta TV-kanavalta, vaan kanavapaketteja tarvitaan useampi kuin yksi. Tämä on seurausta siitä, että jääkiekko on siirtynyt isosti maksumuurien taakse. Ajat ovat siis muuttuneet melkoisesti, eikä valitettavasti kuluttajien kannalta hyvään suuntaan.

NHL

NHL on ylivoimaisesti maailman paras ja laadukkain jääkiekkosarja. NHL:n suosio Suomessa on kasvanut etenkin 2000-luvulla melkoisesti, kun sen seuraamisesta television välityksellä on tullut mahdollista. Vaikka siis maksumuurien mukaantulo jääkiekkoon on ollut negatiivinen asia, on se tuonut samalla myös positiivisia asioita mukanaan; kuten NHL:n suomalaisten silmien eteen. Suomessa NHL:ää näyttää Viaplay/V Sport, jolla on kyseisen kiekkosarjan oikeudet aina vuoteen 2026 saakka.

KHL

Positiivisia uutisia: myös maailman toiseksi kovimpana jääkiekkosarjana yleisesti ottaen pidettävä KHL näkyy niin ikään Viaplaylla ja V Sport -kanavalla. Näin ollen kaksi maailman kovinta kiekkosarjaa on saatavilla samalla kanavapaketilla. KHL:n suosio on kasvanut merkittävästi suomalaisten silmissä sen jälkeen, kun Helsingin Jokerit jätti SM-liigan ja siirtyi KHL:ään; asia on näin, vaikka sitä ei välttämättä kovin moni suomalainen suostu myöntämään. Ja, kun kyseessä ovat maksulliset jääkiekko live streamit, Viaplay voidaan eittämättä lukea tuollaiseksi.

SM-liiga

Jääkiekon kotoinen SM-liiga on maistunut aina suomalaisille, eikä tuo asia ole siitä miksikään muuttunut. SM-liiga ei ole välttämättä tasoltaan sitä, mitä se ennen oli, mutta kyseessä on joka tapauksessa kertakaikkisen erinomainen jääkiekkosarja. Suomessa SM-liigan TV-oikeudet omaa Telia, mutta pelit on nähtävissä C More -kanavan/palvelun kautta. Enää pelkkä Viaplay/V Sport ei siis riitä, mikäli haluaa jännittää TV:stä NHL:ää, KHL:ää ja SM-liigaa.

SHL

SHL kuuluu niin ikään C Moren tarjontaan. Toisin sanoen MTV on niin sanotusti ominut itselleen NHL:n ja KHL:n jälkeen kenties ne kaksi seuraavaksi kovinta sarjaa. Osa SHL-otteluista on nähtävissä suomenkielisellä selostuksella ja osa ruotsinkielisellä selostuksella eli SHL:ään on panostettu mukavasti. Ja, vaikka SHL ei välttämättä olekaan se kaikkein suosituin jääkiekkosarja suomalaisten keskuudessa, siellä pelaa joka kausi kymmenittäin suomalaisia; jännitettävää siis riittää ainakin näiltä osin, unohtamatta sitä laatukiekkoa, jonka SHL tarjoaa.

CHL

Jääkiekon Mestarien liiga tunnetaan nimellä CHL. Toistaiseksi CHL ei ole onnistunut saavuttamaan vielä merkittävää suosiota eurooppalaisten kiekkofanien keskuudessa, mutta toisaalta oman seuran menestys CHL:ssä maistuu. Ja sitä menestystä on tullut myös Suomeen: vuonna 2016 Oulun Kärpät oli finaalissa ja kaksi vuotta myöhemmin JYP voitti mestaruuden. CHL:n TV-oikeudet ovat C Morella, joten se kertoo siitä monipuolisesta jääkiekkopaketista, jonka kyseinen kanavapaketti suomalaisille tarjoaa.

MM-kisat

Saattaa olla niin, että Viaplayta pidetään Suomessa niin sanottuna jääkiekon kotina, mutta suomalaisen jääkiekon koti on eittämättä C More. C More nimittäin näyttää suomalaisille SM-liigan, SHL:n ja CHL:n ohella myös jääkiekon MM-kisat; sopimus MM-kisojen osalta on voimassa vuoteen 2023 saakka. Kaikkein paras asia kuluttajien osalta on se, että jääkiekon MM-kisat ovat nähtävillä myös ilmaiseksi MTV:n puolella. Toki tuolloin Antero Mertarannan heleä ääni jää ainakin useimmiten haaveeksi, mutta joka tapauksessa sitä pääsee nauttimaan ilmaiseksi Leijona-lätkästä.

Euro Hockey Tour

Euro Hockey Tour eli EHT oli pitkään Ylen hallussa TV-oikeuksien osalta, mutta vuonna 2021 tilanne on toinen. Toki Leijonien EHT-pelit pääsee edelleen näkemään ilmaiseksi, mutta Ylen sijaan niitä näyttää TV5 ja Dplay. Positiivista on kuitenkin se, että aivan kuten MM-kisojen kohdalla, myös EHT:llä Leijonien pelit on nähtävissä täysin ilmaiseksi. EHT tarjoaa mielenkiintoista seurattavaa suomalaisille etenkin siinä mielessä, että niissä pääsee näkemään useita tulevia kevään MM-kisajoukkueen pelaajia ja ehdokkaita.

MITEN PALJON JÄÄKIEKON KATSOMISESTA TÄYTYY MAKSAA?

Tietenkin joku voi ottaa suunnaksi esimerkiksi NHL:n suhteen ilmaiset jääkiekko live streamit, mutta tällöin puhutaan laittomista live streameista. Niihin ei kannata missään nimessä turvautua, koska kaikessa yksinkertaisuudessaan niiden katsominen on siis laitonta. Eri asia ovat sitten ne ilmaiset jääkiekko live streamit, jotka vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat, jotka ovat täysin laillisia. Näitä live streameja ylipäätään urheiluun tarjoavat vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365.

Mutta miten paljon sitä kukkaroaan sitten tulee oikein raottaa, mikäli sitä mielii katsoa jääkiekkoa televisiosta? Tietenkin kaikki riippuu siitä, mitä sarjoja sitä haluaa katsoa. Mutta, jos kuvitellaan, että omaan kategoriaan kuuluvat NHL, MM-kisat ja SM-liiga, tällöin hinta ei ole ihan mikään pieni. Tarkalleen ottaen sitä joutuu tilaamaan sekä Viaplayn/V Sportin että C Moren. Tällöin sitä tulee varautua siihen, että omalta pankkitililtä hupenee noin 60€ kuukaudessa. Jääkiekkokausi käynnistyy SM-liigan osalta syyskuussa ja NHL-kausi venyy normaaleissa olosuhteissa kesäkuulle. Tällöin hintaa jääkiekon katsomiselle tulee TV:stä katsottaessa noin 600€ kaudessa, joten hintavaa siitä eittämättä tulee.

OVATKO ILMAISET JÄÄKIEKKO LIVE STREAMIT TARJOLLA LAILLISESTI?

Kun kyseessä ovat vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat ilmaiset live streamit, ne ovat ehdottomasti tarjolla ilmaiseksi vuonna 2021. Tämä on luonnollisesti loistava asia suomalaisille, sillä näiden live streamien myötä sitä säästää rahaa ja pääsee samalla nauttimaan vedonlyönnistä. Eikä unohtaa sovi tietenkään niitä maukkaita vedonlyöntibonuksia, jollaisen live streameja eri lajien osalta näyttävä bet365 esimerkiksi tarjoaa.

Joissain yhteyksissä sitä kuulee sanottavan, etteivät vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat jääkiekko live streamit, tai livestriimit ylipäätään, ole ilmaisia. Tämä väite perustuu siihen, että niiden katsominen edellyttää ensitalletuksen tekemistä ja se on totta. Samaan aikaan tuo ensitalletus ei kuitenkaan katoa mihinkään, vaan sen voi käyttää esimerkiksi vedonlyöntiin ja tehdä sitä kautta rahaa. Ainoa asia, josta näitä jääkiekko live streameja tarjoavien tulee huolehtia on se, että pelitilillä on aina vähän rahaa.

Kun tähän kaikkeen lisätään mukaan ne parhaat vedonlyöntibonukset, tällöin sitä voi periaatteessa vastaanottaa ikään kuin maksun näiden ilmaisten livestriimien hyödyntämisestä. Jos nimittäin bonusrahan saa muutettua käteiseksi, tällöin bonuksen kierrätys on onnistunut ja sitä voittaa ihan aitoa kahisevaa.

Tarjolla myös laittomia jääkiekko live streameja – vältä niitä

Peliyhtiöt tarjoavat ilmaiset jääkiekko live streamit esimerkiksi sellaisiin jääkiekkosarjoihin kuin KHL, SHL ja CHL. Maksullisena live streamina voidaan pitää puolestaan Viaplayta, joka näyttää maailman kovinta jääkiekkoliigaa, NHL:ää. Jääkiekkoa voi siis katsoa monella tavalla – myös täysin ilmaiseksi, ja vieläpä kaiken kukkuraksi täysin laillisesti samassa ”paketissa”.

Yksi tapa katsoa jääkiekkoa ovat myös laittomat livestriimit, joihin SuomiStream.fi ei suosittele ryhtymään. Toki sitä voi löytää hyvän striimin, mikäli hyvä tuuri käy. Usein nämä striimit ovat kuitenkin pätkiviä, saattavat sisältää haittaohjelmia sekä ovat ennen kaikkea laittomia, kuten todettua. Kannattaa siis harkita todella tarkkaan, olisiko sittenkin olemassa järkevämpi tapa katsoa jääkiekkoa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ TV-KANAVILTA SUOMESSA NÄKEE JÄÄKIEKKOSARJOJA?

Valitettavasti tilanne on vuonna 2021 se, ettei jääkiekon katsominen ole mahdollista television välityksellä ilmaiseksi, Leijonien otteluita lukuun ottamatta. Kaikkien huippusarjojen katsomiseen Suomessa, nimenomaan TV:n kautta, tarvitaan sekä Viaplay/V Sport että C More. Tällöin sitä ei jää paitsi mistään peleistä, oli sitten kyseessä mikä tahansa tässä artikkelissa mainituista sarjoista/turnauksista.

ONKO JÄÄKIEKON KATSOMINEN SUOMESSA HINTAVAA?

Kyllä se kieltämättä on, mikäli sitä haluaa katsoa jääkiekkoa nimenomaan television välityksellä. Käytännössä sitä tulee varautua yhden jääkiekkokauden osalta noin 600€ kokonaissummaan, mikäli sitä haluaa katsoa esimerkiksi NHL:ää ja SM-liigaa. Halpaa tämä lysti ei siis missään nimessä ole, joskin toki mukaan kuuluu myös lukuisia muita urheilulajeja.

MITEN ILMAISET JÄÄKIEKKO LIVE STREAMIT PYSTYY HYÖDYNTÄÄ?

Ilmaisia jääkiekko live streameja on vuonna 2021 olemassa ja niistä vastaavat vedonlyöntiyhtiöt. Niistä kannattaakin nauttia täysin siemauksin ja säästää rahaa aina, kun se vain on mahdollista. Näiden striimien hyödyntäminen on helppoa peliyhtiöstä riippumatta: avaa pelitili, tee ensitalletus ja pidä huoli, että pelitilillä on koko ajan riittävästi rahaa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu