Golf
Live stream

Katso golf livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Golf live stream

Golf live streamit löytyvät usein ilmaiseksi niihin kaikkein suurimpiin turnauksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit täysin laillisesti ja ilmaiseksi katsoa golfia aivan sieltä maailman kirkkaimmalta huipulta; se on loistava asia, sillä urheilun katsominen televisiosta on eri kanavapakettien myötä todella hintavaa Suomessa.

Golf on yksi niistä urheilulajeista, joita suomalaiset eivät varsinaisesti ole ottaneet ihan nopeasti omakseen. Vuonna 2021 kiinnostus on kuitenkin kenties kovempaa kuin koskaan. Tästä käy kiittäminen sellaisia suomalaisia golf-legendoja kuin Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist. He ovat nimittäin olleet raivaamassa tietä suomalaisten sydämiin lajinsa osalta, ja sittemmin nuoremmat ja tuoreemmat pelaajat ovat ottaneet valtikan haltuunsa.

MILTÄ KANAVALTA GOLFIA VOI KATSOA?

Mikäli haluat katsoa golfin PGA-kiertuetta, joka on miesten suurin golf-kiertue, tarvitset aktiivisen C More -tilauksen. Jos haluat siinä rinnalla nähdä vielä golfin European Tourin osakilpailut ja LPGA-kiertueen, tarvitset V Sportin tai Viaplayn. Tässä puhutaan jo yli 50€ kuukausittaisesta summasta, pahimmillaan jopa 70 eurosta, joten kukkaron päälle se käy ja melkoisen voimakkaasti.

Suomalaisten onneksi tilanne tulee kuitenkin muuttumaan vuonna 2022. Discovery teki PGA- ja LPGA Tourin osalta peräti 12 vuoden mittaisen kansainvälisen sopimuksen vuonna 2018. Tuo sopimus ulottuu siis aina vuoteen 2030 saakka ja sen myötä golfin PGA Tour siirtyy Suomessa näytettäväksi Eurosport-kanavilla. Näin ollen luvassa on melkoisesti säästöä, sillä alimmillaan Eurosport Player tarjoaa mahdollisuuden seurata turnauksia hintaan 4,99€ kuukaudessa. Toki osa golfin merkittävimmistä turnauksista jää edelleen V Sportille, mutta joka tapauksessa yhteishinta on selkeästi nykyistä edullisempi.

Mitä kaikkia turnauksia näytetään?

Suomessa näytetään televisiossa hyvinkin laajalti eri golf-turnauksia. Kaikki Major-turnaukset ovat nähtävillä totta kai, siihen päälle muun muassa olympialaiset, PGA- ja LPGA Tourit sekä European Tour. Jos olet siis golfin ystävä, voit käytännössä ottaen liimautua television ääreen ympäri vuoden ja niin sanotusti maatua kiinni siihen kotisohvaan.

Löytyykö golfin huipulta suomalaisia pelaajia?

Golfin huipulla on ollut sellaisia suomalaisia huippunimiä, kuten Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist. Heistä kumpikaan ei kuitenkaan golfaa enää vuonna 2021, joten tilalle on tarvittu uutta verta. Ja sitä uutta vertahan on toden totta tullut. Tällä hetkellä suomalaisen golfin kirkkaimmat nimet miesten puolella ovat maailman parhaiden 133 pelaajan joukossa olevat Kalle Samooja ja Sami Välimäki. 200 parhaan joukkoon pääsee myös Mikko Korhonen. Naisten puolella ehdoton ykkösnimi on Matilda Castren, joka on kipuamassa vuonna 2021 aivan maailman ehdottomaan eliittiin, mikä on uskomaton suoritus.

ONKO GOLF LIVE STREAMEJA TARJOLLA ILMAISEKSI?

Ilmaiset golf live streamit ovat ehdottomasti suomalaisten golfin ystävien, ja potentiaalisten tulevien golfin ystävien ulottuvilla. Tästä käy kiittäminen vedonlyöntiyhtiöitä, jotka tarjoavat golf live streamit jopa niihin kaikkein suurimpiin turnauksiin. Kun kaupan päällisinä sitä saa vielä maukkaat vedonlyöntibonukset, ja mahdollisuuden betsaamiseen samassa yhteydessä, kyllä meidän suomalaisten kelpaa.

Mutta miten sitten ylipäätään urheiluun liittyvistä live streameista oikein pääsee nauttimaan? Tämä tapahtuu varsin yksinkertaisella kaavalla: avaamalla pelitili, tekemällä talletus ja huolehtimalla siitä, että pelitilillä on aina edes hyvin pieni summa rahaa. Paljon helpommalla sitä ei siis voisi päästä urheilusta nauttimaan, ja tietenkin ykkösasia on se, että kaikki tämä hoituu täysin ilmaiseksi. SuomiStream.fi suositteleekin ehdottomasti hyödyntämään nämä ilmaiset mahdollisuudet.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ TV-KANAVALTA GOLFIA NÄKEE SUOMESSA?

Golfin seuraamiseen vuonna 2021 tarvitaan Suomessa itse asiassa kaksi kanavapakettia: sekä V Sport/Viaplay ja C More. Tämä tulee totta kai erittäin kalliiksi, sillä yhteissumma kipuaa reippaasti yli 50€ kuukausitasolla. Toki nämä kanavat tarjoavat myös muita urheilulajeja, mutta jos haluat nimenomaan katsoa vain golfia, hinta on todella suolainen. Onneksi kaudesta 2022 alkaen tilanne muuttuu, kun Discoveryn hankkimat TV-oikeudet ulottuvat PGA Tourin osalta myös Suomeen, edullisen Eurosportin kautta.

VOIKO GOLFIA KATSOA ILMAISEKSI?

Golfin katsominen on mahdollista täysin ilmaiseksi ja ehdottomasti laillisesti. Ilmaiset golf live streamit, jopa niiden kaikkein suurimpien turnausten osalta, tuovat suomalaisten eteen vedonlyöntiyhtiöt. Toki joku voi sanoa, ettei kyse ole ilmaisesta live streamista, koska niiden katsominen edellyttää talletuksen tekemistä. Todellisuudessa sinä saat kuitenkin täysin itse päättää, mitä teet tuolla tallettamallasi summalla. Se riittää, kun avaat pelitilin, teet ensitalletuksen ja pidät esimerkiksi bet365:n kohdalla, että pelitilillä on aina vähintään 1€ rahaa.

MITEN HYÖDYNTÄÄ GOLF LIVE STREAMIT?

Golfin live streamien hyödyntäminen on todella helppoa, kuten olemme jo edellä useampaan otteeseen kertoneet. Kannattaa kuitenkin muistaa aina hyödyntää nimenomaan ne vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat ilmaiset ja nimenomaan lailliset striimit. Mikäli nimittäin lähdet käyttämään googlaamalla löytämiäsi laittomia live streameja, tällöin astut varsin kyseenalaiselle tielle; pahimmassa tapauksessa myös yksilönsuojasi kärsii, sillä käyttämällesi laitteelle saattaa tulla esimerkiksi virus ja sitä kautta kaikki tietosi ovat uhan alla.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu