Frisbeegolf
Live stream

Katso Frisbeegolf livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Frisbeegolf live stream

Frisbeegolf live stream – onko sellaisia edes olemassa? Vaikka kyseessä on varsin tuore laji, on se kasvattanut suosiotaan valtavaa vauhtia myös Suomessa. Esimerkiksi lajin harrastajamäärät ovat olleet jo pitkään voimakkaassa kasvussa, ja koronaviruspandemia on vain tuonut lisää uusia harrastajia lajin pariin. Suomessa frisbeegolfin televisiointi on aivan liian vähäistä, mutta positiivisia signaaleja on ilmassa.

MITKÄ TV-KANAVAT SUOMESSA NÄYTTÄVÄT FRISBEEGOLFIA?

Suomessa frisbeegolfia on näyttänyt televisiokanavien osalta jo pidempään Yle, sekä samassa paketissa totta kai Yle Areena. Mutta syystä tai toisesta Yle ei ole enää halunnut tarttua tämän huimaa vauhtia suosiotaan kasvattavan lajin mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin; katsojia löytyisi eittämättä, mutta syystä tai toisesta Yle päätti täysin tietoisesti nukkua onnensa ohi.

Kaiken kaikkiaan frisbeegolfia näkee Suomessa TV:stä valitettavan vähän. Positiivisia uutisia saatiin kuitenkin, kun Natural Born Disc Golfer ja Alfa TV solmivat kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Tämä saattaa toki kuulostaa varsin erikoiselta yhtälöltä, ottaen huomioon Alfa TV:n muun tarjonnan. Mutta itse asiassa omistajamuutokset Alfa TV:n taustalla tulevat näkymään todella voimakkaasti tulevaisuudessa, joten sinällään varsinaisesta yllätyksestä ei voida puhua.

Mutta mitä sitten tuo Alfa TV:n ja NBDG:n yhteistyö tarkoittaa oikein käytännön osalta? Ensinnäkin NBDG tulee tuottamaan Alfalle erilaisia ohjelmia frisbeegolfiin liittyen, mikä laajentaa suomalaisten tietoutta lajin suhteen. Lisäksi Alfa TV näyttää, ja tulee näyttämään, myös joitain kilpailuja frisbeegolfin parista. Näidenkin kisojen tuotannosta vastaa NBDG. Mutta positiivinen asia todella on se, että myös jatkossa frisbeegolfia näkee Suomessa ilmaiseksi, vaikkakin aivan liian vähän.

Frisbeegolf live stream – löytyykö sellaisia?

Valitettavasti tilanne on se, ettei frisbeegolf ole kasvanut vielä niin mediaseksikkääksi lajiksi, että sille löytyisi valtavat määrät katsojia. Ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt pyrkivät tarjoamaan suomalaisille niitä suomalaisten keskuudessa kaikkein suosituimpia lajeja ja sarjoja ilmaiseksi; tästä syystä frisbeegolf ei kuulu varsinaisesti vedonlyöntiyhtiöiden tarjontaan. Mutta samaan aikaan vedonlyöntiyhtiöt ovat kyllä enemmän kuin hereillä kaikkien potentiaalisten uudempien urheilulajien suhteen. On siis täysin mahdollista, että jo aivan lähitulevaisuudessa tilanne muuttuu parempaan myös frisbeegolfin osalta. Kannattaa siis pitää tarkassa seurannassa esimerkiksi bet365:n kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt.

Urheiluun liittyviä ilmaisia live streameja tarjolla roppakaupalla

Siinä, missä me toivomme, että frisbeegolf kasvattaisi suosiotaan, ja frisbeegolf live streamit toteutuisivat, monien lajien kohdalla ei tarvitse enää toivoa. Useat eri vedonlyöntiyhtiöt ovat nimittäin ottaneet lukuisia urheilulajeja- ja sarjoja osaksi tarjontaansa. Ja ei, tässä ei nyt ole kyse pelkästään siitä, että ne tarjoavat laajasti vedonlyöntikohteita useisiin eri lajeihin; sen sijaan kyse on siitä, että urheilua pääsee katsomaan aidosti ilmaiseksi näiden yhtiöiden kautta.

MITEN HARRASTETTUA FRISBEEGOLF ON SUOMESSA?

Frisbeegolfilla on vuonna 2021 Suomessa jopa yli miljoona harrastajaa. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki ovat todellisia aktiivikiertäjiä, mutta joka tapauksessa määrä on todella hurja. Ja nyt myös nuoret vaikuttavat löytäneen frisbeegolfin harrastuksena oikein toden teolla. Tämä on ollut osittain koronaviruspandemian seurausta: nuorilla on ollut enemmän aikaa käytettävänään ja kavereita on voinut tavata pääosin vain ulkona. Tähän frisbeegolf on tarjonnut oivan väylän, joten jotain positiivista myös tästä kammottavasta pandemiasta voidaan löytää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tulevaisuuden osalta suomalaisten pelaajien taso nousee entisestään; myös frisbeegolf live streamit voivat olla mahdollisia, kun laji kasvaa.

Lisäksi valtaosa ylipäätään suomalaisista, jotka eivät ole lajia pelanneet, ovat vähintäänkin kiinnostuneita sen kokeilemisesta. Frisbeegolfin pariin onkin varsin helppo jokaisen lähteä mukaan, sillä sitä voi pelata ihan aidosti jokainen vauvasta vaariin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

NÄKEEKÖ FRISBEEGOLFIA JOLTAIN SUOMALAISELTA TV-KANAVALTA?

Suomessa frisbeegolfia on aiemmin näyttänyt Yle, joskin kyse on ollut lähinnä yksittäisistä European Tourin tai Suomen SM-kiertueen kilpailuista. Syystä tai toisesta Yle kuitenkin päätti luopua tämän huippusuosion kasvattaneen lajin näyttämisestä televisiossa, sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Toukokuussa 2021 suomalaiset frisbeegolfin ystävät saivat kuitenkin odottamattomia, mutta positiivisia uutisia: tuolloin ilmoitettiin, että Alfa TV alkaa näyttää frisbeegolfia.

ONKO FRISBEEGOLFIN KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

Koska Suomessa frisbeegolfia on näyttänyt Yle ja nyt sitten Alfa TV, frisbeegolfin katsominen ilmaiseksi on nimenomaan täysin mahdollista. Siinä, missä rahaa tulee siis syytää melkoisia summia eri media-alan yhtiöille monia muita urheilulajeja katsoakseen, frisbeegolf on positiivinen poikkeus. Vaikka ilmaiset frisbeegolf live streamit eivät olekaan tarjolla, sillä ei ole tässä kohtaa merkitystä, kun Alfa TV otti homman haltuun. Toki tarjonta on vielä varsin suppeaa, mutta tavalla tai toisella se niin sanottu peli on avattava.

MITÄ URHEILULAJEJA ULKOMAALAISET VEDONLYÖNTIYHTIÖT NÄYTTÄVÄT ILMAISEKSI?

Ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet itse asiassa monien eri urheilulajien- ja sarjojen näyttämisessä. Tämä on ollut suomalaisille kuluttajille melkoinen lottovoitto, sillä urheilun katsominen televisiosta ei ole Suomessa enää todellakaan ilmaista, tai edes edullista. Toki joitain yksittäisiä lajeja ja sarjoja pääsee edelleen katsomaan ilmaiseksi, mutta yhä vähenenevissä määrin. Esimerkiksi bet365 on yksi näistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka näyttävät ilmaisia urheiluun liittyviä live streameja, ja nimenomaan useisiin eri lajeihin. Toivon mukaan lukuisten muiden lajien joukkoon saadaan tulevaisuudessa myös frisbeegolf live streamit.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu