French Open
Live stream

Katso French Open livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

French Open live stream

French Open live stream ilmaiseksi on toden totta tarjolla. Vaikka siis tenniksen katsominen Suomessa on verrattain edullista moniin muihin lajeihin verrattuna, ilmainen tarkoittaa aina ilmaista. Ja itse asiassa tarjolla on nimenomaan Ranskan avoimiin useampiakin vaihtoehtoja näiden ilmaisten striimien osalta – totta kai täysin laillisesti; muistakaa siis välttää ne laittomat French Open live streamit.

Seuraavassa SuomiStream tulee käymään yksityiskohtaisesti läpi sen, miten näitä ilmaisia live streameja pääsee hyödyntämään. Lisäksi keskitymme myös Ranskan avoimen tennisturnauksen historiaan, sen voittajiin ja tottahan toki myös suomalaispelaajien menestykseen turnauksessa. Luvassa on siis kattava tennispaketti, jonka kautta valmistautua French Open -tennisturnaukseen.

MIKÄ TV-KANAVA SUOMESSA NÄYTTÄÄ RANSKAN AVOIMET?

Suomessa tenniksen televisiointioikeudet ovat todella isosti Discoveryn hallussa. Kyseinen yhtiö on haalinut viime aikoina TV-oikeudet niin ATP-kiertueelle kuin myös ATP-finaaleihin; lisäksi ennestään tarjolla olivat kaikki neljä Grand Slam -turnausta, joita jokainen odottaa totta kai vesi kielellä – ovathan ne tenniskauden kohokohtia. Kaiken kukkuraksi Discovery tarjoaa tenniksen ystäville useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka hyödyntää muun muassa Ranskan avointen osalta. Tarjolla ovat myös niin sanotut maksulliset French Open live streamit, jotka ovat edullisempia vaihtoehtoja kuin televisiokanavat.

Vaihtoehtoja tarjolla useita – myös hinnat vaihtelevat

Mikäli sinulle ei ole niin tarkkaa, mitkä ottelut näet Ranskan avointen osalta, tällöin Eurosport Player on paras vaihtoehto. Kuukausitilauksena se irtoaa hintaan 6,99 euroa ja vuositilauksena kuukausittainen keskiarvollinen hinta on 4,99 euroa.

Toki voit ottaa myös Elisa Viihteen kautta tarjoushintaisen Eurosport-paketin. Siihen kuuluvat Eurosport 1- ja Eurosport 2 -TV-kanavat sekä suoratoistopalvelu discovery+ Sport. Tälle paketille hintaa tulee ensimmäisten 12 kuukauden ajan vain kaksi euroa kuussa; kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseessä on kahden vuoden määräaikainen sopimus. Se kuitenkin lienee jo kaikille selvää, että hinnalla nämä paketit eivät ole pilattuja. Lisäksi vaihtoehtoina ovat Discoveryn omien striimauspalveluiden hankkiminen erikseen; striimauspalveluita voisikin kutsua termillä maksullinen French Open live stream.

RAFAEL NADAL ROLAND GARROSIN KIISTATON KUNINGAS!

Kun katsotaan Ranskan avointen historiaa, aivan aikojen alusta saakka – siis Roland Garrosin osalta – Rafael Nadal on ehdoton herra ja hidalgo. Hän on voittanut Ranskan avoimissa miesten kaksinpelin käsittämättömät 13 kertaa. Vielä uskomattoman tuosta saavutuksesta tekee se, että hän on pelannut tenniksen historian kovimmalla aikakaudella. Eivätkä edes loukkaantumiset ole hidastaneet tätä espanjalaishirmua, vaan hän on tykittänyt lähestulkoon voitosta voittoon läpi 2000-luvun. Tällaista dominointia ei olekaan nähty yhdenkään muun pelaajan toimesta, minkään Grand Slam -turnauksen osalta. Oman mainintansa Ranskan avointen osalta ansaitsee myös Roger Federer, joka on pelannut finaalissa peräti viisi kertaa, toki voittaen vain kertaalleen.

Ketkä kaikki ovat voittaneet Ranskan avoimen tennisturnauksen 2000-luvulla?

Kuten jo edellä olevasta kävi varmasti ilmi, ei Rafael Nadal ole kovinkaan montaa kertaa jättänyt muille tennistähdillemahdollisuutta voittaa turnausta. Kun katsotaan aikaa vuodesta 2000 alkaen, Nadal on poistunut kaikkiaan 22 French Open -turnauksesta voittajana 13 kertaa. Hänen ohellaan Ranskan avoimet on 2000-luvulla voittanut useammin kuin kertaalleen brasilialainen Gustavo Kuerten – ennen Nadalin valtakautta – ja Novak Djokovic. Brasilian, Serbian ja Espanjan lisäksi mestaruudet ovat menneet Argentiinaan ja Sveitsiin.

Järisyttävää espanjalaistykitystä!

Kaiken kaikkiaan kyse on ollut Ranskan avointen kohdalla suorastaan järisyttävästä espanjalaistykityksestä, eikä vain Rafael Nadalin toimesta. Kun nimittäin katsotaan näitä menneitä 22 finaalia, voitto on mennyt Espanjaan käsittämättömät 15 kertaa; lisäksi finalisteista tällä aikavälillä peräti 18 on ollut espanjalaisia. Kun siis puhutaan maasta, joka dominoi massakenttiä ja ennen kaikkea Ranskan avoimia, on tuo maa ehdottomasti Espanja. Hyödyntäessäsi ilmaiset French Open live streamit tulet varmasti huomaamaan tämän espanjalaisvallan!

2000: Gustavo Kuerten (Magnus Norman)
2001: Gustavo Kuerten (Àlex Corretja)
2002: Albert Costa (Juan Carlos Ferrero)
2003: Juan Carlos Ferrero (Martin Verkerk)
2004: Gastón Gaudio (Guillermo Coria)
2005: Rafael Nadal (Mariano Puerta)
2006: Rafael Nadal (Roger Federer)
2007: Rafael Nadal (Roger Federer)
2008: Rafael Nadal (Roger Federer)
2009: Roger Federer (Robin Söderling)
2010: Rafael Nadal (Robin Söderling)
2011: Rafael Nadal (Roger Federer)
2012: Rafael Nadal (Novak Djokovic)
2013: Rafael Nadal (David Ferrer)
2014: Rafael Nadal (Novak Djokovic)
2015: Stan Wawrinka (Novak Djokovic)
2016: Novak Djokovic (Andy Murray)
2017: Rafael Nadal (Stan Wawrinka)
2018: Rafael Nadal (Dominic Thiem)
2019: Rafael Nadal (Dominic Thiem)
2020: Rafael Nadal (Novak Djokovic)
2021: Novak Djokovic (Stefanos Tsitsipas)

Miten suomalaispelaajat ovat menestyneet Roland Garrosilla?

Nelinpelissä kunnostautuneelle Henri Kontiselle Ranskan avoin tennisturnaus on ollut Grand Slameista aina se kaikkein haasteellisin. Hän on edennyt parhaimmillaan Ranskassa puolivälieriin, ja tämä tapahtui vuonna 2018. Myös Jarkko Niemiselle French Open oli aina haastava, vaikka hän massakentillä kunnostautuikin; Nieminen ylsi parhaana vuotenaan, 2003, Ranskassa neljännelle kierrokselle. Samat sanat vaikuttavat pätevän myös Suomen tämän hetken ykköstähteen, Emil Ruusuvuoreen. Nuori suomalainen on nimittäin selvinnyt esimerkiksi Australiassa ja Yhdysvalloissa toiselle kierrokselle, mutta Ranskassa vain ensimmäiselle kierrokselle.

ILMAINEN FRENCH OPEN LIVE STREAM – TARJOLLA USEAMPI VAIHTOEHTO!

Ilmainen French Open live stream on ihan totisinta totta vuonna 2021. Suomalaisten tenniksen ystävien ei siis ole välttämätöntä maksaa Ranskan avoimen tennisturnauksen jännäämisestä, vaan myös ilmaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Näiden ilmaisten vaihtoehtojen tarjoamisesta pitävät huolen totta kai ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt. Etunenässä Ranskan avointen osalta kunnostautuneet vedonlyöntiyhtiöt ovat sekä bet365 että Unibet, jotka ovat muutenkin merkittäviä tekijöitä tällä saralla. Jos siis sinä haluat katsoa Ranskan avoimia, mutta et välttämättä halua käyttää rahaa siihen, tällöin nämä vedonlyöntiyhtiöt ovat erinomainen vaihtoehto.

bet365 isosti esillä urheilun live streameissa!

Edellä mainituista kahdesta yhtiöstä me haluamme nostaa esille tässä kohtaa bet365:n. Tämä Iso-Britanniassa majaansa pitävä kansainvälinen yhtiö on lisännyt vuosi vuodelta tarjontaansa urheilun ilmaisten live streamien osalta. Eikä mitään hyytymisen merkkejä ole missään nimessä ilmassa, vaan sama tykitys tuntuu jatkuvan vuodesta toiseen. Sinun kannattaakin ehdottomasti avata pelitili bet365:lle, mikäli et sellaista vielä omista. Avaa siis pelitili, tee minimitalletus (viisi euroa) ja hyödynnä samalla vedonlyöntibonus, nauttien ilmaisista live streameista.

Urheilua ilmaiseksi, tai jopa niin, että siitä maksetaan sinulle!

On siis täysin totta, että bet365 tarjoaa ilmaisia live streameja suomalaisille ja täysin ilmaiseksi. Sinun toki tulee tehdä ensitalletus ja sen jälkeen pitää huoli siitä, että pelitililläsi on vähintään euro rahaa, mutta ei muuta. Ja parhaassa tapauksessa sinulle voidaan jopa ikään kuin maksaa urheilun katsomisesta. Kun nimittäin avaat pelitilin ja teet ensitalletuksen, luvassa on myös vedonlyöntibonus eli bonusrahaa. Tuolla bonusrahalla sinun on mahdollista takoa pelivoittoja, jolloin ne ovat totta kai täysin ilmaisia – pelaathan sinä nimenomaan ilmaisella bonusrahalla. Näin ollen sinun on siis mahdollista ikään kuin tienata, kun katsot urheilua, mikä on aika uskomatonta!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ KANAVALTA RANSKAN AVOIMEN TENNISTURNAUKSEN NÄKEE SUOMESSA?

Eurosport/Discovery on kiistaton kuningas Suomessa, mitä tulee tenniksen näyttämiseen. Yhtiön hallussa on esimerkiksi ATP-kiertue ja siihen päälle kaikki neljä Grand Slam -turnausta, unohtamatta myöskään ATP-finaaleja. Ja mikä parasta, esimerkiksi Eurosport Player on äärimmäisen edullinen vaihtoehto jokaiselle tenniksen ystävälle. Mikäli tiedät katsovasi tennistä läpi vuoden, tällöin Eurosport Player irtoaa kuukausihintaan 4,99 euroa. Jos taas haluat kuukausittaisen tilauksen, kuukausihinta on 6,99 euroa. Kannattaa kuitenkin muistaa myös Discoveryn paketit, sillä Eurosport Playerin kautta et välttämättä näe esimerkiksi Emil Ruusuvuoren otteluita.

ONKO RANSKAN AVOIMIEN KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

Ranskan avoimien katsominen televisiosta ei ole Suomessa todellakaan kallista – etenkin, kun hintoja verrataan moniin muihin urheilutapahtumiin. Jos haluat katsoa ainoastaan Ranskan avoimen tennisturnauksen, sinulle riittää vallan mainiosti yhden tai kahden kuukauden tilaus touko-kesäkuun aikana. Kannattaa aina kuitenkin varmistaa turnauksen alkamisajankohta, sillä se vaihtelee; toki kyse on vain päivissä mitattavista heittelyistä eri vuosien välillä.

MITKÄ VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISEKSI FRENCH OPEN LIVE STREAMIN?

Siinä, missä SuomiStream on tässä tekstissä hehkuttanut sitä, miten edullista Ranskan avointen katsominen on, oma lukunsa ovat vedonlyöntiyhtiöiden live streamit. On nimittäin niin, että ilmainen French Open live stream on toden totta tarjolla, ja itse asiassa vaihtoehtoja on useita. Esimerkiksi bet365 ja Unibet näyttävät asiakkailleen ilmaiseksi tennistä, ja tuohon niin sanottuun tennispakettiin – ilmaiseen sellaiseen – kuuluu myös Ranskan avoimet. Kannattaa siis tutkia aina ehdottomasti nämä ilmaiset live stream -vaihtoehdot, ennen kuin sitä lähtee turhaan maksamaan katsomisesta; oli sitten kyseessä mikä tahansa urheilulaji.

TARJOAVATKO VEDONLYÖNTIYHTIÖT ILMAISEKSI MUITA LIVE STREAMEJA?

Nämä ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, tarjoavat ilmaisia live streameja paljon muuhunkin kuin vain tennikseen, tai Ranskan avoimeen tennisturnaukseen. Tarjolla on ilmaisia live streameja niin jalkapalloon, jääkiekkoon, vapaaotteluun, amerikkalaiseen jalkapalloon, koripalloon; kuten ehkä huomaatte jo tässä vaiheessa, niin tarjonta on todella laajaa. Ja täysin uskomatontahan tässä on se, että nämä live streamit ovat täysin ilmaisia. Toki jotkut vääräleuat saattavat väittää toista, mutta seuraavan kysymyksen kautta selviää, että ne toden totta ovat ilmaisia. French Open live stream ei siis ole ainoa laatuaan!

MITEN BET365 LIVE STREAMIT HYÖDYNNETÄÄN?

Miten bet365 live streamit oikein sitten hyödynnetään? Se on nyt se polttava kysymys tässä, etenkin, kun artikkelin aiheena on French Open live stream. Ensiksi sinun tulee avata pelitili bet365:lle, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole. Sen jälkeen tulee tehdä ensitalletus; minimitalletus on niinkin vaatimaton kuin viisi euroa. Ja tuon ensitalletuksen yhteydessä saa totta kai vedonlyöntibonuksen, jolla voi sitten tehdä rahaa. Mutta, kun tuo talletus on tehty, sen jälkeen sinun tulee huolehtia vain siitä, että sinulla on vähintään euro pelitilillä rahaa. Se on ikään kuin pantti, jolla voit tietenkin tehdä koska tahansa, mitä tahansa. Mutta se tulee kuitenkin muistaa, että jos pelitilillä on alle euro pelirahaa, tällöin oikeus ilmaisten striimien käyttämiseen poistuu.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu