FC Porto vs Benfica
Live stream

Katso FC Porto vs Benfica livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

FC Porto vs Benfica live stream

FC Porto vs Benfica live stream ilmaiseksi on varmasti kiehtova monien jalkapallon ystävien silmissä; onhan kyseessä ehdottomasti se Portugalin liigan suurin ja merkittävin kohtaaminen. Ja, vaikka Portugalia ei yleisesti ottaen pidetäkään kaikkein suurimpien jalkapallosarjojen joukossa, molemmat seurat ovat menestyneet Euroopassa. Lisäksi Portugalista tulee ylipäätään jatkuvalla syötöllä uusia kirkkaita tähtiä niihin kaikkein kovimpiin sarjoihin Euroopassa.

Mutta mikä sitten on Suomessa tilanne Portugalin liigan televisio-oikeuksien osalta? Onko tätä ottelua ylipäätään mahdollista nähdä Suomessa? Ja löytyykö siihen esimerkiksi ilmaisia live streameja? Näiden kysymysten äärellä SuomiStream on tässä artikkelissa ja me pyrimme totta kai antamaan vastaukset näihin kysymyksiin. Seuraavaksi siis sukelletaan Portugalin liigan, TV-oikeuksien ja FC Porto vs Benfica live streamien pariin.

ONKO PORTUGALIN LIIGAN KATSOMINEN SUOMESSA MAHDOLLISTA?

Välttämättä ihan jokainen ei sitä tiedä, mutta Portugalin liigan eli Liga NOS:n katsominen Suomessa on mahdollista. Tokikaan jokaista ottelua ei missään nimessä näytetä, mutta juuri FC Porton, Benfican ja lisäksi Sporting Lissabonin otteluihin keskitytään isommin. Portugalin Primeira Ligaa näyttää Suomessa C More, joka siis valitsee pääasiassa juuri edellä mainittujen seurojen otteluita näytettäväkseen. Tämä on ollut mukava lisä muiden jalkapallosarjojen rinnalle.

C More Sport -paketti irtoaa ainakin tällä hetkellä hintaan 24,95 euroa kuukaudessa, joten täysin hinnalla pilattu se ei ole; toki hintaa tuleekin vuosittaisella tasolla melkoisesti. Onneksi C More Sportin tarjontaan kuuluu myös lukuisia muita lajeja ja sarjoja – jalkapallosta päällimmäisenä tietenkin Mestarien liiga.

FC PORTO VS BENFICA – KUMPI ON VIENYT KESKINÄISIÄ OTTELUITA?

O Clássico on FC Porton ja Benfican välinen odottettu ottelu Portugalin liigassa, kansallisissa Cupeissa ja totta kai myös eurokentillä. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi perinteikästä portugalilaisseuraa ovat kohdanneet toisensa yhteensä 80 kertaa, kaikki kilpailut mukaan lukien. Näissä otteluissa Porto on ollut selvähkösti niskan päällä, sillä se on voittanut 39 kertaa. Benficalla voittoja on 21 ja tasapeliin on päädytty 20 kertaa.

FC PORTO VS BENFICA LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Muutamat suuret vedonlyöntiyhtiöt, kuten esimerkiksi bet365 ja Unibet ovat kunnostautuneet viime vuosina näyttämällä suomalaisille ilmaisia live streameja urheiluun. Portugalin liigaan tällaista live streamia ei kuitenkaan tarjota, mutta sen sijaan suomalainen VeikkausTV näyttää Portugalin liigaa ilmaiseksi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA FC PORTON JA BENFICAN VÄLISET OTTELUT?

Suomessa C More omaa TV-oikeudet Portugalin liigaan eli Liga NOS:iin. C More Sport -paketti maksaa kuukausittaisella tasolla 24,95 euroa. Kaikkia Portugalin liigan otteluita se ei kuitenkaan näytä, vaan keskittyminen on nimenomaan FC Porton, Benfican ja Sporting Lissabonin otteluissa.

ONKO FC PORTO VS BENFICA LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Muun muassa bet365 on yksi niistä kansainvälisistä merkittävistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka tarjoavat useisiin eri urheilulajeihin- ja sarjoihin ilmaisia live streameja. Portugalin liigan osalta vastaavanlaisen striimin tarjoaa VeikkausTV.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Parhaat vedonlyöntiyhtiöt eli bet365, Unibet ja Nordicbet palvelevat asiakkaitaan jokaisella mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa myös ilmaisten live streamien tarjoamista, sillä ne ovat erityisesti asiakkaiden eli penkkiurheilijoiden makuun.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu