Fa Cup
Live stream

Katso Fa Cup livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

FA CUP LIVE STREAM

FA Cup live stream ilmaiseksi. Tarjolla on laittomia streameja, joita SuomiStream.fi ei suosittele missään nimessä käyttämään, mutta onko katsominen mahdollista laillisesti ja nimenomaan ilmaiseksi?

MITEN FA CUPIN KATSOMINEN TELEVISIOSTA TAPAHTUU SUOMESSA?

Viasatista, tai vuonna 2021 V Sportista ja suoratoistopalvelu Viaplaysta, on tullut todella isosti niin sanotusti jalkapallon koti Suomessa. Kyseisiä kanavia/suoratoistopalveluita hallinnoi Nordic Entertainment Group, joka tunnetaan lyhenteellä NENT. V Sport ja Viaplay näyttävät suomalaisille jalkapallon ystäville muun muassa Valioliigaa ja lukuisia muita Euroopan huippusarjoja.

Myös FA Cupin katsominen tapahtuu Suomessa V Sportin tai Viaplayn kautta. Näin on ollut jo jonkin aikaa, eikä näin ollen FA Cupia pääse katsomaan suomalaisissa kotitalouksissa ilmaiseksi. Näistä vaihtoehdoista V Sport tuo FA Cupin suoraan televisioruudullesi – Viaplayn katsominen televisiosta vaatii tietynlaisen älytelevision tai kuvaa välittävän laitteen.

Mihin hintaan FA Cupista pääsee nauttimaan Suomessa?

FA Cup näkyy suomalaisissa televisioissa siis joko V Sport -kanavapaketin kautta, tai vaihtoehtoisesti heijastamalla Viaplay omalle televisioruudullesi. Näistä kahdesta parempi vaihtoehto on Elisa Viihde Viaplay Total. Viaplayn hinta (34,95€ kuukaudessa) on sama kuin V Sportilla, mutta Viaplaylla hintaan kuuluvat myös elokuvat ja televisiosarjat. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu myös kaikki NENT:n muu urheilutarjonta, joten urheilua on luvassa kumpaa tahansa reittiä pitkin oikein olan takaa. Monet kuitenkin kokevat tuon hinnan hieman kovaksi ja etsivät FA Cup live streameja ilmaiseksi käyttöönsä.

FA CUP ON MAAILMAN VANHIN JALKAPALLOTURNAUS

FA Cupilla on vankat perinteet sekä Englannissa että kansainvälisesti. Kyseessä on nimittäin maailman vanhin jalkapalloturnaus, jota alettiin pelaamaan ensimmäisen kerran jo kaudella 1871-72. FA Cup ei ole välttämättä vuonna 2021 enää niiden kaikkein seuratuimpien jalkapalloturnausten kategoriassa, mutta arvostaa sitä osataan kuitenkin edelleen.

Etenkin kaikkein suurimpien Valioliiga-seurojen ulkopuolelle kuuliville englantilaisseuroille FA Cup on äärimmäisen tärkeä turnaus; toki FA Cup -menestyksen ottavat avosylin vastaan myös suurten seurojen fanit. Käytännössä ottaen mikä tahansa englantilaisseura voi osallistua FA Cupiin, mikä tuo mukanaan melkoisen annoksen myös tietynlaista urheiluromantiikkaa.

Mitkä ovat FA Cupin historian menestyneimmät seurat?

FA Cupin historian menestynein seura on jalkapallomaailman suurimpiin seuroihin lukeutuva Arsenal. Tämä puna-valkopaitainen lontoolaisjoukkue on juhlinut FA Cupin voittoa historiansa aikana peräti 14 kertaa. Ensimmäisen kerran Arsenal voitti FA Cupin vuonna 1930 ja viimeisimmän FA Cup -mestaruuden se vei nimiinsä vuonna 2020. Toiseksi eniten FA Cupin voittoja on Manchester Unitedilla (12). Kolmanneksi eniten FA Cupin mestaruuksia on sekä Chelsealla että Tottenhamilla: molemmat seurat ovat voittaneet turnauksen kahdeksan kertaa.

Kuinka moni suomalaispelaaja on voittanut FA Cupin?

Suomalaisia jalkapalloilijoita on pelannut Englannissa pääsarjatasolla yhteensä 20, ja ylipäätään eri sarjatasoilla useita kymmeniä. Heistä FA Cupin ovat voittaneet Sami Hyypiä (2001, 2006) ja Jari Litmanen (2001), jotka molemmat nostivat pytyn käsivarsilleen Liverpoolin paidassa. Myös Peter Enckelman (2008) on päässyt pelaamaan FA Cupin finaalissa, mutta hän joutui nielemään tappion katkeraa kalkkia Cardiffin paidassa.

ILMAINEN FA CUP LIVE STREAM – LÖYTYYKÖ SELLAISTA?

Kaikkien FA Cupin otteluiden katsomiseen ei ole tarjolla ilmaisia FA Cup live streameja, mutta osa niistä näkyy vedonlyöntisivustoilla. Suomalaiset pääsevätkin nauttimaan FA Cupin live streamista joko bet365:n, Unibetin tai Nordicbetin sivustoilla. Valinnanvaraa siis löytyy, ja jokaiselle näistä peliyhtiöistä kannattaakin avata pelitili – ihan vain jo FA Cupin ja muiden näytettävien sarjojen myötä. Samalla talteen kannattaa ottaa myös herkulliset vedonlyöntibonukset.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ KANAVALTA FA CUPIA VOI KATSOA SUOMESSA?

FA Cupin katsominen suoraan televisiosta tapahtuu Suomessa V Sportin kautta, joka on osa NENT Groupia. Lisäksi FA Cupin pelejä voi katsoa myös Viaplayn kautta, mihin kuuluu mukaan myös elokuvia ja TV-sarjoja.

MITEN PALJON FA CUPIN KATSOMISESTA TÄYTYY MAKSAA?

FA Cupin seuraaminen Suomessa kustantaa 34,95€ kuukaudessa, mikä on melkoisen korkea summa. Samalla sitä pääsee toki nauttimaan muun muassa Valioliigasta sekä lukuisista muista urheilulajeista- ja sarjoista.

MITEN LÖYTÄÄ FA CUP LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Ilmainen FA Cup live stream löytyy vedonlyöntiyhtiöiden sivuilta. Tällaisia FA Cupin otteluita ilmaiseksi tarjoavia sivustoja ovat bet365, Nordicbet sekä Unibet.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu