European Tour
Live stream

Katso European Tour livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

European Tour live stream

European Tour live stream ilmaiseksi houkuttaa luonnollisesti golfin ystäviä ja sellaisia, jotka haluavat tutustua golfiin. Mutta onko sitten Golf live streameja tarjolla ilmaiseksi, nimenomaan laillisesti? SuomiStream.fi paneutuu tähän aiheeseen tässä artikkelissa.

Jokainen ei suinkaan omista pohjatonta lompakkoa, josta pystyisi maksamaan kaikki mahdolliset kanavapaketit, mikäli urheilun seuraaminen kiinnostaa laaja-alaisesti. Tästä syystä vaihtoehtoisten tapojen etsiminen houkuttaa ja monet esimerkiksi lähtevät googlaamaan European Tour live streameja. Ongelmana tässä on kuitenkin se, että googlaamalla löytää pääosin laittomia live streameja ylipäätään urheiluun, eikä niitä kannata käyttää.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet tilanteesta paremman tarjoamalla ilmaisia striimejä eri lajeihin. Näin ollen myös suomalaisilla on ihan aidosti mahdollisuus säästää rahaa hyödyntämällä nämä ilmaiset striimit, ja se on ehdottomasti suositeltavaa. Toki televisio ei ole näiden striimien kohdalla paras mahdollinen vaihtoehto, mutta me ihmiset nyt olemme muutenkin koko ajan puhelinten äärellä.

MISTÄ KATSOA GOLF EUROPEAN TOURIN TV-LÄHETYKSET?

Mikäli golfia haluaa seurata Suomessa mahdollisimman laaja-alaisesti, edellyttää se useiden kanavapakettien tilaamista; esimerkiksi vuonna 2021 kisat ovat hajaantuneet C Moren ja V Sportin/Viaplayn välille. Tilanne tulee kuitenkin hieman paranemaan vuodeksi 2022, kun Eurosport alkaa näyttää ainakin miesten ammattilaiskiertuetta eli PGA Touria.

Mutta mikäli sinulla on mielessäsi nimenomaan European Tourin katsominen, tällöin tarvitset V Sportin tai Viaplayn: heillä on kiertueen TV-oikeudet. Golfin Euroopan kiertueen seuraaminen tulee näin ollen maksamaan noin 35 euroa kuukaudessa, mikä on melko suolainen hinta. Toki mukaan tulee myös paljon muita lajeja sekä elokuvia ja televisiosarjoja, mutta pelkkää golfin European Touria ajatellen hinta on korkea.

Tästä syystä monet suomalaiset pyrkivätkin löytämään ilmaiset Golf European Tour live streamit, mutta valitettavasti useimmiten niiden löytäminen on lähestulkoon mahdotonta; Euroopan kiertueen kisoja, kun ei näytetä ainakaan kovin usein vedonlyöntiyhtiöiden toimesta. Mutta sen sijaan muita golf-kilpailuja ja urheilusarjoja näytetään ilmaiseksi peliyhtiöiden toimesta.

KEITÄ SUOMALAISPELAAJIA EUROPEAN TOURILLA PELAA?

Suomalaiset golf-fanit ovat päässeet nauttimaan golfin European Tourin äärellä suomalaismenestyksestä. Yhteensä neljä eri suomalaispelaajaa on voittanut vähintään yhden kiertueen osakilpailuista. Nämä neljä golfaria ovat Mikko Ilonen, Roope Kakko, Mikko Korhonen ja Sami Välimäki.

Edellä mainituista nimistä kaikkein menestynein on ylivoimaisella tavalla Ilonen, joka voitti urallaan peräti viisi golfin European Tourin osakilpailua. Korhosella voittoja on puolestaan kaksi. Kaikkein tuorein voittaja on nuori Välimäki, joka pääsi nostamaan voittajalle ojennettevan pytyn käsivarsilleen vuonna 2020 Oman Open -turnauksen päätteeksi. Myös Kalle Samooja on ollut lähellä tätä saavutusta: voitto antaa vielä toistaiseksi odottaa itseään, joskin se lienee vain ajan kysymys.

Golfin European Tourilla pelaakin useita suomalaisia pelaajia, ja tästä syystä useat suomalaiset pyrkivätkin löytää ilmaiset Golf European Tour live streamit. Valitettavasti lähimmäksi näitä European Tour live streameja pääsee kuitenkin vain maksullista reittiä pitkin eli Viaplayn kautta.

Suomessa on menossa golf-buumi

Suomessa on vuonna 2021 menossa jonkinasteinen golf-buumi, sillä harrastajamäärät kasvavat ja esimerkiksi European Tourilla on yhä useampia potentiaalisia suomalaisvoittajia. Ainakin teorian tasolla nykypäivänä on täysin mahdollista päästä todistamaan tilannetta, jossa Suomeen tulisi jostain osakilpailusta jopa kolmoisvoitto. Toki kaiken tulisi mennä nappiin lähes kaikilla Suomen parhailla pelaajilla, mutta täysin mahdollista se ihan aidosti on.

ILMAISIA LIVE STREAMEJA URHEILUUN ROPPAKAUPALLA

Vuonna 2021 suomalaiset ovat siinä mielessä otollisessa tilanteessa, että vedonlyöntimaailmassa kilpailu on kovempaa kuin se on ollut koskaan aiemmin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen peliyhtiö on joutunut ottamaan yhä kovemmat keinot käyttöön taistelussa samoista pelaajista muita kilpailijoitaan vastaan. Luonnollisesti vedonlyöntiyhtiöiden asiakkaille tämä on loistava asia, sillä kaikki elementit kehittyvät koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan.

Yksi keino erottua tässä voimistuvassa kilpailussa on tarjota asiakkaille, jotka harrastavat vedonlyöntiä, myös ilmaisia urheiluun liittyviä live streameja; kenties tulevaisuudessa myös ilmaiset European Tour live streamit golfiin ovat tarjolla. Näiden live streamien kohdalla vahvoilla ovat ennen kaikkea perinteikkäät suuret toimijat, kuten bet365, Unibet ja Betsson Groupin brändit.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA GOLFIN EUROPEAN TOURIA?

Suomessa golfin European Tourin TV-oikeudet ovat Viasatin hallussa eli Euroopan kiertuetta näkee sekä V Sportin että Viaplayn kautta. Kuukausihinta näille paketeille on hieman vajaat 35 euroa, ja kannattaakin katsoa, kumpiko näistä vaihtoehdoista istuu paremmin juuri sinulle.

ONKO EUROPEAN TOURIN KATSOMINEN TELEVISIOSTA KALLISTA?

35 euron pulittaminen pelkästään golfin Euroopan kiertueen kilpailuista on itse asiassa melkoisen hintavaa. Mikäli sinulla on mielessäsi katsoa myös muita urheilulajeja- ja sarjoja, sekä elokuvia että televisiosarjoja, tällöin hinta ei tunnu niin korkealta.

MITEN LÖYTÄÄ ILMAISET LIVE STREAMIT?

Ilmaisten live streamien löytäminen urheiluun on helppoa, myös niiden laillisten. SuomiStream on auttamassa sinua tässä tehtävässä, joskin kaikessa yksinkertaisuudessaan ne löytää eri vedonlyöntiyhtiöiden sivuilta. Tällaisia vedonlyöntisivustoja ovat muun muassa bet365 ja Unibet.

LÖYTYYKÖ GOLF EUROPEAN TOUR LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Valitettavasti Golf European Tour live streameja ei ole tällä hetkellä tarjolla. Näin ollen suomalaisten European Tourilla pelaavien golfareiden seuraaminen edellyttää kanavapaketin tilaamista; laittomalle tielle, kun ei kannata lähteä missään nimessä, sillä siitä seuraa herkästi vain ongelmia.

ONKO GOLFIN EUROPEAN TOURILLA SUOMALAISIA?

Golfin European Tourin osakilpailuvoittoon on yltänyt vuosien saatossa neljä suomalaispelaajaa, joista kaikkein menestynein on jo ammattilaisuransa päättänyt Mikko Ilonen. Nykypäivänä Suomen lippua kaikkein korkeimmalla kannattelevat Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Sami Välimäki ja Roope Kakko. Näin ollen golfin European Tour tarjoaa siis paljon suomalaisseurattavaa ja siksi ilmaiset European Tour live streamit olisivat paikallaan.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu