Dortmund vs Bayern München
Live stream

Katso Dortmund vs Bayern München livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Dortmund vs Bayern München live stream

Dortmund vs Bayern München live stream ilmaiseksi maistuisi varmasti ihan jokaiselle jalkapallon ystävälle. Kun nimittäin puhutaan niistä Saksan hegemoniakamppailuista, kuuluu tämä näiden kahden perinteikkään seuran kohtaaminen ehdottomasti niiden joukkoon. Kaiken oleellisen näiden kahden seuran välisestä kohtaamisesta kertoo näistä peleistä käytettävä derby-nimi, joka on vaatimattomasti Der Klassiker. Suomeksi se tarkoittaa klassikkoa, ja sitä voisi kutsua esimerkiksi Saksan versioksi El Clásicosta, jossa puolestaan kohtaavat Barcelona ja Real Madrid.

Mutta voiko sitten Bundesliigaa katsoa jotain reittiä pitkin täysin ilmaiseksi? Mitä Bundesliigan katsominen ja Dortmundin sekä Bayern Münchenin välisen ottelun näkeminen maksaa Suomessa? SuomiStream.fi haluaa tarjota suomalaisille kuluttajille vastaukset näihin kysymyksiin, ja sen me myös tulemme tekemään tämän tekstin muodossa. Ota siis tukeva asento nojatuolistasi, tai missä ikinä oletkaan, ja lue tämä artikkeli; sen myötä tiedät, miten, mistä ja milloin nämä Der Klassiker -ottelut näkee.

ONKO BUNDESLIIGAN KATSOMINEN SUOMESSA KALLISTA?

Bundesliiga teki kaudella 2020-21 paluun Nordic Entertainment Groupin urheilutarjontaan, kun yhtiö hankki vuoteen 2025 ulottuvalla sopimuksella Bundesliigan TV-oikeudet. Kuluttajalle tuo Nordic Entertainment Group ei välttämättä sano mitään, mutta käytännössä ottaen se on yhtä kuin V Sport ja Viaplay. Toisin sanoen Bundesliigaa pääsee siis katsomaan näiltä kanavilta/suoratoistopalvelusta. Sinulla on siis mahdollisuus käyttää niin sanottua maksullista Dortmund vs Bayern München live streamia tilaamalla Elisa Viihde Viaplay Total. Mutta päädyit sitten kumpaan vaihtoehtoon tahansa, niin hinta on joka tapauksessa 34,99 euroa.

Sinällään Bundesliigan paluu V Sportin ja Viaplayn tarjontaan on äärimmäisen positiivinen asia. Käytännön osalta se tarkoittaa nimittäin sitä, että edes kaksi Euroopan huippujalkapallosarjaa löytyy saman niin sanotun maksumuurin takaa. Pääset siis nauttimaan samalla rahalla Valioliigan ja Bundesliigan huippukamppailuista, mikä helpottaa eittämättä ajatusta tuollaisen summan maksamisesta. Lisäksi yhtiö tarjoaa myös useita muita urheilulajeja- ja sarjoja, joten kyseessä alkaa olla melkoisen kokonaisvaltainen urheilupaketti.

DORTMUND VS BAYERN MÛNCHEN – KUMPI ON VIENYT KESKINÄISIÄ OTTELUITA?

Vaikka kyseessä on todellinen huippukamppailu, joka siis kantaa vaatimattomasti nimeä Der Klassiker, toinen näistä joukkueista on ollut selkeästi niskan päällä; siis keskinäisten otteluiden osalta. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa historian saatossa yhteensä 128 kertaa. Näistä otteluista Bayern München on voittanut tasan puolet eli 64 ottelua. Borussia Dortmund on puolestaan poistunut kentältä voittajana 34 kertaa ja 30 kertaa joukkueet ovat pelanneet tasan. Tehtyjä maaleja Bayernilla on 259 ja Dortmundilla niitä on 172.

Keskinäinen paremmuus mitataan ennen kaikkea mestaruuksissa

Keskinäisissä otteluissa Bayern on siis vienyt pidemmän korren kuin Borussia Dortmund, joten mikä on sitten tilanne Saksan Bundesliigan mestaruuksien osalta? Kun mukaan lasketaan myös Bundesliigaa edeltänyt Saksan mestaruussarja, Bayernilla mestaruuksia on 31. Dortmundilla mestaruuksia on ainoastaan kahdeksan, joten tälläkin mittapuulla ero näiden kahden seuran välillä on melkoinen.

Bayern München on dominoinut saksalaista jalkapalloa todella väkevästi etenkin 2010- ja 2020-luvuilla. Kun mukaan lasketaan myös kausi 2009-2010, on mestaruus matkannut bavarialaisseuralle kymmenen kertaa tuona aikana. Parhaillaan Bayern on yhdeksän mestaruuden putkessa, ja edellinen mestaruuden voittanut muu seura oli juuri Dortmund, kaudella 2011-12. Myös Saksan Cupin osalta tittelit jakautuvat Bayernin eduksi 20-5.

DORTMUND VS BAYERN MÛNCHEN LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Meillä on kertoa teille todella mahtavia uutisia: Dortmund vs Bayern München live stream ilmaiseksi on tarjolla suomalaisille! Viime vuosina vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365 ovat kunnostautuneet tarjoamalla suomalaisille ilmaisia live streameja. Yksi toinen tällainen yhtiö on Unibet, joka tarjoaa nimenomaan Saksan Bundesliigan ottelut ilmaiseksi oman striiminsä kautta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA BUNDESLIIGAN OTTELUT?

Suomessa konkreettisista televisiokanavista Bundesliiga-ottelut pääsee katsomaan V Sportin kautta. Toinen vaihtoehto on Viaplayn heijastaminen televisioruudulle, esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta. Viaplaysta voisikin käyttää tässä asiayhteydessä termiä maksullinen Dortmund vs Bayern München live stream.

ONKO DORTMUND VS BAYERN MÛNCHEN LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Ehdottomasti on! Mikäli haluat katsoa Bundesliiga-ottelut ilmaiseksi siten, että pelitililläsi tulee olla vain 0,01€ rahaa, kannattaa osoitteeksi ottaa Unibet-TV.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Bet365:n ja Unibetin kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt ovat mukana siinä tiukassa taistelussa samoista asiakkaista kuin sadat muut vedonlyöntisivustot. Melkoinen kilpailuetu on siis erottua joukosta esimerkiksi sellaisten asioiden kuin urheiluun liittyvien ilmaisten live streamien kautta.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu