Chelsea vs West Ham
Live stream

Katso Chelsea vs West Ham livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Chelsea vs West Ham live stream

Chelsea vs West Ham live stream – onko se saatavilla jostain ilmaiseksi ja laillisesti? SuomiStream.fi tulee seuraavassa käymään läpi hieman syvällisemmin sitä, miten urheilua voi katsoa ilmaiseksi sekä antaa vastauksen edellä olevaan kysymykseen. Tuo vastaus ei välttämättä ole se mieluisin mahdollinen, ja ylipäätään vuonna 2021 monista urheilulajeista- ja sarjoista joutuu valitettavasti maksamaan.

Chelsean ottelut ovat etenkin 2010-luvulta alkaen keränneet kansainvälistä kiinnostusta reippaanlaisesti. Tämä perustuu siihen, että kyseinen lontoolaisseura on tottunut menestymään viime vuosien ja kaikkein tuoreimpien vuosikymmenten aikana. Myös West Ham on tekemässä uutta tulemistaan, joten ei ole ihme, että Chelsean ja West Hamin keskinäiset ottelut kiinnostavat. Mutta ilmaiseksi näitä pelejä ei näy Valioliigan osalta muuta kuin laittomasti; laittomat live streamit ovat aina riski ihan jokaiselle mahdolliselle käyttäjälle.

MILTÄ KANAVALTA CHELSEAN JA WEST HAMIN PELIT NÄKYVÄT?

Chelsean ja West Hamin väliset ottelut näkyvät vuonna 2021 V Sportilla ja Elisa Viihde Viaplay Totalilla. Näitä molempia kanavia/palveluita hallinnoivat Nordic Entertainment Group on haalinut useita huippujalkapallosarjoja omakseen, kuten myös lukuisia muita lajeja. Mitään monopoliasemaa sillä ei tokikaan ole. Katsojien onkin varauduttava kenties jopa useamman kanavapaketin hankintaan, mikäli omien suosikkilajien kohdalla käy oikein huono tuuri.

Vaan, minkälaisissa summissa Valioliigan TV-oikeuksista maksaminen liikkuu nimenomaan suomalaisen urheilun ystävän näkökulmasta? Kuukausihinnaksi tulee 34,95 euroa, joka on merkittävä summa useimpien suomalaisten kukkarolle. Toki tuohon hintaan kuuluu läjäpäin muita urheilulajeja- ja sarjoja, joten kaikkiruokaiselle urheilun kuluttajalle tuo hinta on varsin kohtuullinen. Samaan aikaan pelkän Valioliigan katsominen on kuitenkin mahdotonta. Jos siis odotat pääseväsi Valioliigan suhteen halvemmalla kuin 34,95 euroa kuussa, niin tällaista mahdollisuutta ei ole tarjolla.

ONKO CHELSEA OLLUT YLIVOIMAINEN KESKINÄISISSÄ OTTELUISSA?

Kuten kuvitella saattaa, Chelsea on etenkin 2000-luvun aikana ollut jokseenkin niskan päällä näiden joukkueiden keskinäisissä otteluissa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa 116 kertaa, joista Chelsea on voittanut 52 – West Hamin vastaavan saldon ollessa 42. Viime vuosina mittasuhteet ovat kuitenkin tasoittuneet entisestään; näiltä osin voittosarake on viimeisen kymmenen ottelun osalta Chelsean molempien joukkueiden osalta 4-2-4. West Ham on siis ryövännyt paikallisvastustajaltaan mukavaan tahtiin pisteitä.

VOIKO ILMAINEN CHELSEA VS WEST HAM LIVE STREAM LÖYTYÄ JOSTAIN?

Ilmainen Chelsea vs West Ham live stream on varmasti tarjolla jokaiselle halukkaalle, mutta valitettavasti tässä kohtaa kyse on laittomista striimeistä. Näitä striimejä käytetään jonkin verran myös suomalaisten toimesta, mutta SuomiStream.fi ei sitä suosittele; pahimmassa tapauksessa lähetys pätkii, teet laittomuuden ja saat vielä viruksen kaupan päälle. Tässä on kyse kuitenkin Valioliigasta eli esimerkiksi FA Cupiin voi löytyä vedonlyöntiyhtiöiltä, kuten bet365, ilmainen ja täysin laillinen striimi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO VALIOLIIGAN KATSOMINEN TV:STÄ KALLISTA SUOMESSA?

Valioliigan katsominen Suomessa maksaa kuukausittaisella tasolla 34,95 €. Vaihtoehtoina ovat joko V Sport -kanava tai Elisa Viihde Viaplay Total striimauspalvelu.

TARJOAAKO BET365 ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Bet365 on yksi niistä loisteliaista vedonlyöntiyhtiöistä, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille ilmaisia live streameja useisiin eri urheilulajeihin- ja sarjoihin.

NÄYTETÄÄNKÖ VALIOLIIGASTA ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Valioliigan TV-oikeudet ovat niin kalliita, että ilmaiset Valioliiga live streamit ovat valitettavasti laittomia. Näin ollen esimerkiksi Chelsea vs West Ham live stream ilmaiseksi ei ole mahdollinen Valioliigan osalta laillisesti.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu