Chelsea vs Norwich City
Live stream

Katso Chelsea vs Norwich City livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Chelsea vs Norwich City live stream

Chelsea vs Norwich City live stream kiinnostaa todella paljon suomalaisia, sattuneesta syystä. No mikä tuo syy sitten on? Norwich Cityn hyökkääjä Teemu Pukki ja jännitys siitä, lähteekö Pukki Party käyntiin. Valitettavasti Suomessa Valioliigasta joutuu kuitenkin maksamaan, mutta onko näitä otteluita nähtävissä sitten millään keinolla ilmaiseksi?

Ilmaiset live streamit urheiluun ovat yleistyneet viime vuosien aikana melkoisesti, kiitos vedonlyöntiyhtiöiden, kuten bet365:n. Valitettavasti Valioliiga on kuitenkin oikeuksiltaan niin kallis sarja, ettei näitä pelejä ole katsottavissa ilmaiseksi mitään reittiä, ainakaan laillisesti. Toki FA Cupin pelit ovat osa peliyhtiöiden tarjontaa, joten sitä kautta Chelsea vs Norwich City live stream ilmaiseksi on mahdollinen. Ja ovathan nuo Cup-pelit aina todella jännittäviä – etenkin, kun kyseessä on maailman vanhin jalkapallossa pelattava turnaus.

MILTÄ KANAVALTA CHELSEA-NORWICH-OTTELUT NÄKEE SUOMESSA?

Suomessa Valioliigan televisiointioikeudet ovat kuuluneet jo pidempään V Sportille ja Elisa Viihde Viaplay Totalille, joskin molempien nimet ovat ehtineet vaihtumaan. Näin ei tokikaan ole aina ollut, sillä myös muut kanavat ovat vuosien varrella näyttäneet Valioliigaa. Mutta nyt tälle huippusarjalle on löytynyt todella pitkäaikainen koti ja se on positiivinen asia.

Mikäli sitä päättää tilata jommankumman näistä edellä mainituista vaihtoehdoista, sen suurempaa merkitystä sillä ei ole olemassa, kummanko vaihtoehdoista valitsee. Toki Viaplay Totalin kautta sitä saa myös kaikki elokuvat ja sarjat katseltavakseen, joten se on ainoa konkreettinen ero; ja sitten tietenkin se, että toinen on TV-kanava ja toinen striimauspalvelu. Mutta tärkein juttu on se, että molemmissa hinta on tismalleen sama eli 34,95 euroa kuukaudessa. Tuo hinta sisältää kaiken urheilutarjonnan molempien vaihtoehtojen kohdalla.

TEEMU PUKKI OLLUT SUURSEUROJEN KURITTAJA

Kun Norwich City nousi Teemu Pukin maalien johdolla Valioliigaan kaudeksi 2019-2020, aloitti suomalaishyökkääjä Valioliiga-uransa huikealla tavalla. Hän iski heti Valioliiga-debyytissään pallon kertaalleen Liverpoolin verkkoon. Sen jälkeen syntyi hattutemppu Newcastlea vastaan ja matka jatkui kolmannessa ottelussa niin ikään yhdellä maalilla Chelsean verkkoon.

Valioliigan perinteisistä suurista seuroista Pukki onnistui maalinteossa niin Liverpoolia, Chelseata, Manchester Cityä, Arsenalia kuin myös Tottenhamia vastaan. Kaudella 2021-22 Teemu Pukki ja Norwich ovat takaisin Valioliigassa, joten on mielenkiintoista nähdä, miten Pukki kurittaa esimerkiksi Chelseata.

ONKO ILMAINEN CHELSEA VS NORWICH CITY LIVE STREAM MAHDOLLINEN?

Mikäli joukkueet kohtaavat FA Cupissa, tällöin Chelsea vs Norwich City live stream on mahdollinen ilmaiseksi, kiitos vedonlyöntiyhtiöiden, kuten bet365:n. Sen sijaan Valioliigan kohdalla näin ei ole, vaan peleistä joutuu maksamaan niitä laillisesti katsoakseen. SuomiStream.fi suositteleekin aina menemään laillisia reittejä pitkin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLAISIA ILMAISET LIVE STREAMIT VALIOLIIGAAN OVAT?

Valitettavasti Valioliigaan ei ole tarjolla laillisia ilmaisia live streameja. Laittomat ilmaiset live streamit ovat usein pätkiviä ja niistä voi saada viruksia/haittaohjelmia omalle laitteelleen.

ONKO VALIOLIIGAN KATSOMINEN SUOMESSA KALLISTA?

Valioliigan katsominen Suomessa maksaa 34,95 € kuukaudessa. Valioliigaa näkee V Sportin ja Elisa Viihde Viaplay Totalin kautta. Pakettiin kuuluu myös muita urheilulajeja- ja sarjoja.

TARJOAVATKO VEDONLYÖNTIYHTIÖT ILMAISIA LIVE STREAMEJA VALIOLIIGAAN?

Vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet viime vuosina ilmaisten live streamien tarjoajina. Tuttuja näiltä osin ovat sellaiset vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, Unibet ja Nordicbet. Valioliigaan ilmaisia live streameja ei löydy kuin laittomasti.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu