Chelsea vs Everton
Live stream

Katso Chelsea vs Everton livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Chelsea vs Everton live stream

Chelsea vs Everton live stream ilmaiseksi kiinnostaa lukuisia suomalaisia, sillä onhan kyseessä Valioliigan huippukamppailu ja Valioliiga on Suomessa suosituin jalkapallosarja. Mutta onko tällaista mahdollisuutta tarjolla ilmaiseksi? Valioliigan osalta ei, mutta Cup-kilpailut ovat asia erikseen.

Kun jokin sarja nauttii jättimäisestä suosiosta, tällöin se näkyy monessa mielessä. Yksi näistä erittäin selkeästi etenkin kuluttajille näkyvistä seikoista on pelien saatavuus. Toisin sanoen Valioliiga-otteluita pääsee katsomaan ainoastaan ilmaiseksi laittomasti, ja siihen SuomiStream ei kehoita ketään ryhtymään. Sen sijaan Cup-kilpailuissa Chelsea vs Everton ilmaiseksi on mahdollinen, sillä esimerkiksi FA Cupin oikeudet ovat selvästi edullisempia; vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365 voivatkin näyttää näitä pelejä ilmaiseksi.

MITEN CHELSEA-EVERTON-OTTELUT NÄKEE TV:STÄ SUOMESSA?

Mikäli Chelsea tai Everton on suosikkiseurasi, tai nautit muuten vain kaikkien mahdollisten Valioliiga-otteluiden katsomisesta, kukkaronnyörejä on raotettava. Suomessa Valioliigaa pääsee nimittäin katsomaan vuonna 2021 ainoastaan maksamalla, eikä kyse ole varsinaisesti ihan mistään halvasta lystistä; etenkään, kun ottaa huomioon, että penkkiurheilijat saattavat tarvita myös muita kanavapaketteja. Esimerkiksi Chelsea-Everton-ottelut näkyvät Suomessa V Sportilta ja Elisa Viihde Viaplay Totalilta, kuten myös kaikki muut Valioliigan ottelut. Kuukausihintaa jommankumman palvelun/kanavapaketin tilaamiselle tulee 34,95 € – päädyit sitten kumpaan vaihtoehtoon tahansa.

Toki V Sport ja Elisa Viihde Viaplay Total tarjoavat sinulle myös lukuisat muut huippusarjat- ja lajit urheilun parista; siihen päälle tulee vielä mahdollisuus myös elokuvien ja sarjojen katseluun. Mikäli siis hyödynnät paketin/kanavat maksimaalisesti, tällöin hintakin tuntuu huomattavasti maltillisemmalta.

CHELSEA YKSI 2000-LUVUN MENESTYNEIMMISTÄ SEUROISTA!

Lontoolaisseura Chelsea kuului vuosikausien ajan vain isompien seurojen ainoaksi kunnolliseksi haastajaksi. Tilanne kuitenkin muuttui rikkaan venäläisomistajan myötä, sillä se toi mukanaan melkoisen menestyksen etenkin 2010-luvulla. Chelsea olikin 2010-luvun osalta Englannin menestynein seura, sillä se voitti kaikkein eniten merkittävimpiä pokaaleita – yhteensä 11. Lisäksi se aloitti 2020-luvun varsin maukkaalla tavalla, kun se juhlisti keväällä 2021 Mestarien liigan voittoa, kaadettuaan finaalissa Manchester Cityn.

Chelseassa on siis opittu kaiken kaikkiaan menestymään 2000-luvun aikana. Tämä siniseen sonnustautuva lontoolaisseura on ollut vahvoilla myös Evertonia vastaan, kautta historian. Nämä kaksi sinipaitaista joukkuetta ovat nimittäin kohdanneet yhteensä peräti 196 kertaa. Näistä otteluista Chelsea on voittanut 74, Everton on voittanut 58 ja tasan joukkueet ovat pelanneet 54 kertaa; toki viimeisistä seitsemästä kohtaamisesta Everton on hävinnyt ainoastaan kaksi ja voittanut kolme.

LÖYTYYKÖ CHELSEA VS EVERTON LIVE STREAM ILMAISEKSI JOSTAIN?

Chelsea vs Everton live stream ilmaiseksi on tällä hetkellä vain kaukainen haave laillisesti, eikä laittomiin vaihtoehtoihin ole suositeltavaa turvautua. Mutta mikäli nämä kaksi seuraa kohtaisivat esimerkiksi FA Cupissa, siinä vanhimmassa ja kauneimmassa seurajoukkueturnauksessa, tällöin tilanne voisi olla toinen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN CHELSEA-EVERTON-OTTELUT NÄKEE SUOMESSA?

Valioliigan osalta TV-oikeudet ovat Suomessa V Sportin ja Elisa Viihde Viaplay Totalin hallussa, kun puhutaan konkreettisista kanavista/paketeista.

ONKO NÄIDEN PELIEN KATSOMINEN KALLISTA?

Vastaus kysymykseen riippuu ennen kaikkea siitä, käyttääkö edellä mainittuja kanavia/striimauspalvelua myös muuhun kuin vain yksittäisten Valioliiga-otteluiden katsomiseen. Kuukausihinta on normaalihintaisena 34,95 euroa.

MIKSI CHELSEA VS EVERTON LIVE STREAMEJA EI OLE TARJOLLA ILMAISEKSI VALIOLIIGAAN?

Yksinkertaisesti siitä syystä, että Valioliigan oikeudet pelien näyttämisen osalta ovat hinnaltaan niin järisyttävät. Peliyhtiöt, kuten bet365 näyttävät kuitenkin paljon muita lajeja ja sarjoja ilmaiseksi.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu