Chelsea vs Bayern München
Live stream

Katso Chelsea vs Bayern München livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Chelsea vs Bayern München live stream

Chelsea vs Bayern live stream kiinnostaa aivan satavarmasti jokaista jalkapallon ystävää – etenkin, jos sellainen on tarjolla ilmaiseksi. Sillä ei loppujen lopuksi ole merkitystä, onko kyse Mestarien liigan kohtaamisesta vai harjoitusturnauksen mittelöstä; kun kaksi tämän kokoluokan seuraa iskee yhteen, ihmiset liimautuvat televisioruutujen ja muiden laitteidensa ääreen. Mutta missä sitten nämä kaksi seuraa voivat kohdata? Käytännössä ottaen ystävyysotteluiden lisäksi mahdollisia turnauksia ovat Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, Konferenssiliiga ja UEFA Super Cup.

Mutta onko sitten näiden Chelsean ja Bayern Münchenin välisten kohtaamisten katsominen ilmaiseksi ylipäätään mahdollista? Jos puhutaan näistä seurajoukkuekilpailuista Euroopassa, kuten Mestarien liigasta, niin vastaus ei välttämättä miellytä jalkapallon ystäviä. Sen sijaan muissa merkeissä Chelsea-Bayern-ottelut saattavat olla hyvinkin katsottavissa ilmaiseksi, kiitos vedonlyöntiyhtiöiden kuten bet365.

MILTÄ KANAVALTA CHELSEA – BAYERN MÛNCHEN -OTTELUT NÄKEE SUOMESSA?

Hyvin pätevä olettamus on se, että Chelsea ja Bayern München iskevät yhteen Mestarien liigassa. Toki myös Eurooppa-liiga on täysin mahdollinen, mutta lähtökohtaisesti nämä kaksi joukkuetta pelaavat aina Mestarien liigassa. Lisäksi ne etenevät enemmän kuin usein Mestarien liigassa pudotuspeleihin, joten ne harvoin pullahtavat myöskään Eurooppa-liigan puolelle. Mutta tietenkin kaikki vaihtoehdot on otettava huomioon, joten niin me nyt teemme.

Mikäli sinä aiot katsoa nämä ottelut Mestarien liigan osalta, siihen tarvitaan 24,95 euroa kuukaudessa maksava C More Sport -kanavapaketti. Jos taas nämä kaksi joukkuetta kohtaavat Eurooppa-liigassa tai Konferenssiliigassa, tällöin kyseeseen tulee 34,99 euroa kuukaudessa maksava V Sport/Viaplay. Tässä itse asiassa konkretisoituukin tämä TV-oikeuksien pirstaloitumisen ongelmallisuus, kun edes eurooppalaisen jalkapallon seurajoukkuekilpailuja ei näe samasta paikasta.

CHELSEA VS BAYERN – KUMPIKO ON OLLUT NISKAN PÄÄLLÄ KESKINÄISISSÄ?

Bayern München on ollut pidempään Euroopan ehdottomassa eliitissä kuin Chelsea, joka on noussut nykyiseen loistoonsa oikeastaan vasta 2000-luvulla. Tämä näkyy myös joukkueiden keskinäisissä tuloksissa. Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa toisensa kuusi kertaa: näistä kuudesta kohtaamisesta Chelsea on voittanut kaksi ja Bayern München neljä. Vedonlyöjien, kuten bet365:n asiakkaiden näkökulmasta on siis hyvä tietää, että tasuriin nämä joukkueet eivät ole päättyneet vielä koskaan.

CHELSEA VS BAYERN LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Niin, onko sitä Chelsea vs Bayern live streamia saatavilla ilmaiseksi? Tähän kysymykseen SuomiStream antoi jo viitteitä tämän tekstin alussa eli se riippuu tapahtumasta, jossa joukkueet kohtaavat. Esimerkiksi UEFA Super Cupissa tämä olisi mahdollista, kuten myös ystävyysotteluissa, mutta sen sijaan eurocupeissa ilmaisia live streameja ei ole luvassa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA CHELSEA-BAYERN-OTTELUT?

Kun puhutaan Mestarien liigasta, tällöin tarvitaan 24,95 euroa kuussa maksava C More Sport. Kun taas kyseessä on joko Eurooppa-liiga tai Konferenssiliiga, tarvitaan 34,99 euroa maksava V Sport tai Elisa Viihde Viaplay Total.

ONKO CHELSEA VS BAYERN LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Valitettavasti seurajoukkueiden euroturnauksiin näitä ilmaisia live streameja ei ole tarjolla. Sen sijaan ystävyysottelut ja esimerkiksi UEFA Super Cup voivat olla asia erikseen.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Sellaiset vedonlyöntiyhtiöt kuin bet365 ovat parhaita monestakin syystä. Yksi oleellisimmista syistä on kuitenkin se, että niille kelpaa vain paras ja sen parhaan tarjoaminen asiakkaille. Siitä johtuen ilmaisia live streameja useisiin eri urheilulajeihin- ja sarjoihin on tarjolla.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu