Bellator
Live stream

Katso Bellator livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Bellator live stream

Bellator live stream ilmaiseksi? No selvitetään nyt aivan ensialkuun, että mikä ihme Bellator oikein on. Kyseessä on vapaaottelujärjestö, joka tunnettiin aiemmin nimellä Bellator Fighting Championship. Se on Yhdysvalloissa toimiva vapaaottelujärjestö, jonka perustaja on Bjorn Rebney. Bellator MMA:ta ei voi varsinaisesti pitää UFC:n uhkaajana; toisaalta alkuvuodesta 2021 useita varsin nimekkäitä ottelijoita siirtyi UFC:stä Bellator MMA:han.

Vapaaottelun suosio kasvaa Suomessa koko ajan. Luonnollisesti UFC on se kaikkein suosituin sarja, mutta samaan aikaan osa ei allekirjoita kyseisen sarjan viihteellisyyttä. Näin ollen monille maistuukin paremmin muut vapaaotteluun liittyvät sarjat, kuten Bellator MMA. Mutta onko sen katsominen mahdollista Suomessa? SuomiStream otti asiasta selvää.

MISTÄ MMA:TA NÄKEE SUOMESSA – SIIS MUUTAKIN KUIN UFC:TÄ?

Pari vuotta sitten suomalaiset vapaaottelun ystävät vastaanottivat iloisia uutisia, kun pitkän tauon jälkeen Bellator MMA saapui suomalaisten ulottuville television välityksellä. Bellator MMA -tapahtumia alkoi näyttää Paramount+ -palvelu, ja kuukausihinta oli vain vajaat seitsemän euroa. Vuonna 2021 tilanne on kuitenkin Bellatorin osalta umpisurkea: yksikään suomalainen televisiokanava ei näytä kyseisen vapaaottelujärjestön järjestämiä tapahtumia.

Toisin sanoen, suomalaiset vapaaottelun ystävät pääsevät nauttimaan vapaaottelu osalta ainoastaan UFC:tä, mitä siis tulee televisiokanaviin tai erilaisiin striimauspalveluihin. Tämä on luonnollisesti ollut valtaisa pettymys vapaaottelua seuraaville, sillä Bellator MMA:ta ehdittiin jo aiemmin kaipaamaan pitkään televisiokanaville.

OVATKO ILMAISET BELLATOR LIVE STREAMIT MAHDOLLISIA SUOMESSA?

Positiivinen asia tässä on Bellator MMA:n osalta se, että ilmaiset Bellators live streamit ovat täysin aidosti mahdollisia. Tässä kohtaa suomalaisista pitävät huolen ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt, kuten niin monissa muissa tilanteissa. Muun muassa sellaiset peliyhtiöt, kuten bet365 ja Unibet näyttävät urheiluun liittyviä ilmaisia live streameja. Kannattaa siis olla aina tarkkana sen kanssa, tarjoavatko vedonlyöntiyhtiöt näitä otteluita ilmaiseksi suomalaisille asiakkailleen.

Mikäli ilmaiset Bellator live streamit löytää jostain, niiden hyödyntäminen on äärimmäisen helppoa. Sinulta täytyy löytyä ainoastaan pelitili kyseiselle vedonlyöntiyhtiölle. Kun pelitili on olemassa, tämän jälkeen ainoa huolehdittava asia on rahamäärä pelitilillä. Mikäli sinulla on esimerkiksi bet365:llä pelitililläsi vähintään euron verran rahaa, tällöin kaikki ilmaiset live streamit ovat ulottuvillasi.

ONKO BELLATOR MMA:SSA MUKANA SUOMALAISIA OTTELIJOITA?

Huippusuositussa UFC:ssä on nähty useampia kuin yksi suomalainen. Tänä päivänä tuota Suomen ykkösottelijan valtikkaa kantaa harteillaan Makwan Amirkhani, mutta myös hänen sopimuksensa on katkolla heikosti sujuneiden otteluiden vuoksi. Vaan onko sitten Bellator MMA:ssa mukana suomalaisottelijoita? Toistaiseksi mukana ei ole suomalaisia, joten Bellator live streamit eivät tarjoa suomalaisten otteluita. Tämä voi kuitenkin muuttua, mikäli esimerkiksi Amirkhani ei saa jatkosopimusta UFC:hen, tai joku muu suomalainen halutaan mukaan tuleviin tapahtumiin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

NÄKEEKÖ BELLATORIA JOLTAIN TV-KANAVALTA SUOMESSA?

Bellator MMA on siis vapaaottelujärjestö, ihan siinä missä esimerkiksi MMA on. Kyseessä on niin ikään yhdysvaltalainen vapaaottelujärjestö, mutta se ei ole varsinaisesti mikään UFC:n haastaja. Joidenkin makuun Bellator MMA sopii paremmin, sillä UFC:n viihteellisyys saattaa olla luotaantyöntävää joillekin vapaaotteluiden ystäville. Vuonna 2019 Paramount+ näytti Bellator MMA -otteluita, mutta ainakaan tällä hetkellä otteluita ei ole Suomessa nähtävillä.

ONKO ILMAISIA BELLATOR LIVE STREAMEJA OLEMASSA?

Ilmaisia Bellator MMA live streameja löytyy kyllä, ja niitä tarjoilevat tuttuun tapaan ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt. Seurantaan kannattaakin ottaa esimerkiksi bet365:n ja Unibetin kaltaiset peliyhtiöt, jotka saattavat hyvinkin tarjota näitä live streameja. Toisin sanoen mielenkiintoisia Bellator MMA -tapahtumia saattaa hyvinkin tulla tarjolle meille suomalaisille, ja niiden kautta me pääsemme seuraamaan sarjaa.

MITKÄ TAHOT ILMAISIA LIVE STREAMEJA URHEILUUN TARJOAVAT?

Kuten todettua edellä, kannattaa ainakin ottaa bet365 ja Unibet seurantaan, sillä ne ovat vedonlyöntiyhtiöitä, jotka tarjoavat ilmaisia live streameja urheiluun; on myös mahdollista, että Bellator MMA live streamit ovat tarjolla näiden yhtiöiden kautta.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu