Barcelona vs Sevilla
Live stream

Katso Barcelona vs Sevilla livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Barcelona vs Sevilla live stream

Barcelona vs Sevilla live stream ilmaiseksi ja laillisesti maistuisi varmasti monille suomalaisille jalkapallon ystäville – onhan kyseessä La Ligan huippukamppailu. Toki nämä joukkueet voivat kohdata myös Mestarien liigassa tai Eurooppa-liigassa eli Euroopan kovimmissa seurajoukkuekilpailuissa. Ja tietenkin sitten oma juttunsa ovat vielä Espanjan omat eri Cup-kilpailut, sekä siihen päälle vielä kauteen valmistavat ystävyysottelut. Mutta pääseekö Barcelona-Sevilla-ottelut näkemään jostain ilmaiseksi vai joutuuko niistä aina maksaa?

Urheilu on muuttunut myös Suomessa jättimäiseksi bisnekseksi, mitä tulee urheiluun liittyvään televisiointiin. Vain lain sanelemat urheilutapahtumat ovat jääneet käytännössä Ylelle, jolloin niiden katsominen on ilmaista, mutta valtaosa muista on vuonna 2021 maksukanavilla. Tämä on kuluttajan näkökulmasta kaksiteräinen miekka: toisaalta kukkaro ei varsinaisesti kiitä, kun kaikesta tulee maksaa, mutta samalla tarjonta on parempaa. Seuraavassa SuomiStream.fi ottaa kohteekseen Barcelonan ja Sevillan väliset keskinäiset ottelut ja selvittää, onnistuuko niiden katsominen ilman maksamista.

ONKO LA LIGAN KATSOMINEN SUOMESSA KALLISTA?

La Ligan katsominen Suomessa tapahtuu C Moren kautta. Vuonna 2020 MTV uutisoi uusineensa sopimuksensa La Ligan eli Espanjan pääsarjan TV-oikeuksista aina vuoteen 2026 saakka. Tämä tarkoittaa siis suomalaisen kuluttajan näkökulmasta sitä, että esimerkiksi Barcelona-Sevilla-ottelun katsomiseen tarvitaan C More -kanavapaketti. Katsominen ei siis ole missään nimessä ilmaista: MTV hehkuttaa omaa urheilukattaustaan, mutta paremmin muotoiltuna sen tulisi hehkuttaa C Moren kattausta.

Vaan, mitä sitten La Ligan katsominen Suomessa kustantaa kuluttajalle? C More Sport -kanavapaketti maksaa kuukaudessa 29,95 euroa. La Ligan kausi käynnistyy aina elokuussa ja päättyy toukokuussa, joten kauden hinnaksi tulee noin 300 euroa. Mikäli sitä haluaa katsoa vain esimerkiksi Barcelona-Sevilla-ottelut, tällöin sitä voi olla tilaajana niinä kuukausina, kun nämä joukkueet kohtaavat.

BARCELONA VS SEVILLA – KUMPI ON KESKINÄISISSÄ NISKAN PÄÄLLÄ?

Barcelona ja Sevilla ovat kohdanneet historian saatossa toisensa, kaikki kilpailut mukaan lukien, 176 kertaa. Näistä otteluista peräti 98 on päättynyt Barcelonan voittoon, tasan on pelattu 37 kertaa ja Sevilla on voittanut 41 kertaa. FC Barcelona on ollut siis selvästi niskan päällä, mitä tulee keskinäisiin kohtaamisiin.

BARCELONA VS SEVILLA LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, ovat nousseet suomalaisten tietoisuuteen viimeistään siinä vaiheessa, kun ne ovat alkaneet näyttää urheilua ilmaiseksi. Barcelona vs Sevilla live streamista vastaa tällä hetkellä Unibet-TV. Sinun ei siis tarvitse maksella mitään kuukausimaksuja, vaan se riittää, että sinulla on pelitili ja siellä vähintään 0,01 euroa rahaa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ TV-KANAVALTA BARCELONAN JA SEVILLAN VÄLISET OTTELUT NÄKEE?

Barcelonan ja Sevillan väliset ottelut näkee Espanjan La Ligan osalta C Moren kanavilta eli niin sanotusti Maikkarilta. Kuukausihinta C Moren urheilupaketille on 29,95 euroa.

ONKO BARCELONA VS SEVILLA LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Barcelona vs Sevilla otteluun on tarjolla myös ilmaisia live streameja. Ainakin vuonna 2021 Unibet-TV on se vedonlyöntiyhtiö, joka näyttää La Ligan ottelut ilmaiseksi. Kannattaa muistaa kuitenkin seurata myös bet365-sivustoa.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Vedonlyöntiyhtiöt kilpailevat keskenään samoista asiakkaista, jolloin niiden on tarjottava parasta mahdollista palvelua. Miksi siis suomalaiset valitsevat usein bet365:n? Koska erinomaisen vedonlyöntisivuston lisäksi se näyttää ilmaisia live streameja urheiluun.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu