Barcelona vs Osasuna
Live stream

Katso Barcelona vs Osasuna livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Barcelona vs Osasuna live stream

Barcelona vs Osasuna live stream ilmaiseksi on kova juttu esimerkiksi La Ligan ystäville ja erityisesti FC Barcelonan kannattajille. Miksi juuri Barcelonan kannattajille? Koska lähtökohta on se, että katalooniseura on näissä peleissä jättimäinen ennakkosuosikki, kerta toisensa perään. Toki tämäkin riippuu hieman siitä, missä kilpailussa nämä joukkueet kohtaavat. Jos kyseessä on Espanjan La Liga, tällöin Barcelona on jättimäinen suosikki. Sen sijaan Espanjan Cup -peleissä Osasunalla voi olla sanansa sanottavanaan, mikäli Barcelona lepuuttaa parasta miehistöään.

Mutta onko sitten ilmainen Barcelona vs Osasuna live stream aidosti mahdollinen eli voiko sellaisen löytää jostain? Viime vuosien aikana vedonlyöntiyhtiöt ovat rientäneet isosti suomalaisten apuun, mitä tulee urheilun katsomiseen. Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö bet365 tarjoaa suomalaisille lukuisia eri urheilulajeja- ja sarjoja täysin veloituksetta. Tämä on jättimäinen asia kuluttajan näkökulmasta, sillä vuonna 2021 urheilun katsomisesta joutuu maksaa Suomessa todella suuria summia; jokainen sentti on siis selvää säästöä.

ONKO LA LIGAN KATSOMINEN TV:STÄ KALLISTA?

La Ligan katsominen televisiosta tapahtuu vuonna 2021 C Moren kautta, ja itse asiassa näin tulee olemaan aina vuoteen 2026 saakka. On nimittäin niin, että Maikkari teki pitkän sopimuksen La Ligan TV-oikeuksista, eikä tällä saralla ole näin ollen muutoksia vuosiin. Esimerkiksi Barcelona-Osasuna-ottelut eivät kuitenkaan näy ilmaisella puolella, vaan nimenomaan Maikkarin maksullisessa palvelussa eli C Morella. Tämä tarkoittaa sitä, ettei La Ligan katsominen Suomessa ole mahdollista ilmaiseksi television kautta.

Mutta millaisia summia sitten C Moren urheilupaketin tilaaminen sitten sieltä kukkarosta repii? Ei mitään ihan pikkuruisia sellaisia, sillä kuukausihinta on 29,95 euroa. Näin ollen kokonaisen La Liga -kauden katsominen maksaa noin 300 euroa, mikä on todella suuri summa monille suomalaisille.

BARCELONA VS OSASUNA – KUMPI ON VIENYT KESKINÄISIÄ OTTELUITA?

FC Barcelona ja Osasuna ovat ottaneet vuodesta 1935 saakka katsottuna toisistaan mittaa 88 kertaa, kun mukaan lasketaan kaikki mahdolliset kilpailut. Näistä Barcelona on vienyt nimiinsä 51, 18 kertaa ottelu on päättynyt tasan ja Osasuna on voittanut 18 kertaa. Barcelona on siis dominoinut keskinäisiä kohtaamisia, joskin yllättävän monta voittoa myös Osasunalta löytyy.

BARCELONA VS OSASUNA LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Suomalaisten kannattaa ehdottomasti ottaa kohteekseen ulkomaalaiset vedonlyöntiyhtiöt, mitä tulee urheilun katsomiseen; esimerkiksi bet365 on sellainen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa urheilua ilmaiseksi. Barcelona vs Osasuna live streamit löytyvät kuitenkin tällä hetkellä Unibetilta, joka tarjoaa pelit ilmaiseksi; pelitililläsi tulee olla ainoastaan sentin verran rahaa näitä pelejä katsoaksesi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA BARCELONAN JA OSASUNAN VÄLISET OTTELUT?

Suomessa Barcelonan ja Osasunan väliset La Liga -kamppailut näyttää C More. Näiden otteluiden katsomiseen tarvitaan C Moren urheilupaketti, jonka hinta on kuukaudessa 29,95 euroa.

ONKO BARCELONA VS OSASUNA LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Barcelonan ja Osasunan väliset ottelut pääsee katsomaan ilmaiseksi, ja ne suomalaisille kuluttajille tarjoaa laadukkaan palvelun kaikin puolin takaava Unibet.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Vedonlyöntiyhtiöiden tavoitteena on tehdä asiakkaidensa elämästä niin laadukasta kuin mahdollista, ja siten ne pyrkivät pitämään asiakkaistaan kiinni. Ilmaiset urheilu live streamit ovat oiva väylä tähän, ja tähän saumaan esimerkiksi bet365 on tarttunut kiinni.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu