Barcelona vs Juventus
Live stream

Katso Barcelona vs Juventus livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Barcelona vs Juventus live stream

Barcelona vs Juventus live stream on eittämättä jalkapallovuoden aikana yksi haetuimmista hakutermeistä eri hakukoneissa. Ihmiset nimittäin haluavat päästä nauttimaan näiden kahden huippujoukkueen keskinäisistä kohtaamisista, ja tehdä sen mahdollisuuksien mukaan ilmaiseksi. Joissain tilanteissa ilmaisia live streameja saattaakin löytyä Barcelona-Juventus-otteluihin, joskin aina tilanne ei ole tämä – nimenomaan laillisten striimien osalta.

Vedonlyöntiyhtiöt, kuten bet365, pyrkivät aina vastaamaan asiakkaidensa odotuksiin mahdollisimman hyvin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi juuri ilmaisten live streamien tarjoamista urheiluun, ja sillä saralla bet365 onkin kunnostautunut erinomaisella tavalla. Mutta näyttävätkö nämä striimejä tarjoavat vedonlyöntiyhtiöt esimerkiksi tämän kaltaisia huippuotteluita ilmaiseksi vai onko se Mission Impossible? Ja mitä sitten Mestarien liigan katsominen Suomessa TV:ssä edellyttää ja miten paljon sitä joutuu avaamaan kukkaroaan otteluita katsoakseen? SuomiStream on selvittämässä asiaa juuri teitä, suomalaisia kuluttajia varten.

ONKO MESTARIEN LIIGAN KATSOMINEN SUOMESSA HINTAVAA?

Mestarien liigan katsominen Suomessa TV:stä ei ole onneksi ihan mitään mahdottoman hintaista; toki sitä joutuu varautua reippaaseen pariin sataan euroon kaudessa. Kuukausitasolla hinta on nimittäin 24,95 euroa, sillä Mestarien liigan katsomiseen vaaditaan C More Sport -kanavapaketti. Tällöin pelien katsominen on mahdollista joko suoraan televisiosta tai esimerkiksi älylaitteiden kautta.

Toki nämä kaksi joukkuetta voivat kohdata myös esimerkiksi Eurooppa-liigan tai Konferenssiliigan puolella, sillä mikään ei ole tietenkään mahdotonta. Näiden kahden seurajoukkuekilpailun TV-oikeudet ovat puolestaan NENT Groupilla eli ottelut näkyvät V Sportilta ja Viaplaylta. V Sport ja Viaplay maksavat puolestaan molemmat 34,99 euroa kuukaudessa, joten tuolloin hinta pompsahtaa yli kympin verran ylöspäin.

BARCELONA VASTAAN JUVENTUS – KUMPI ON VIENYT KESKINÄISIÄ OTTELUITA?

Kuten odottaa sopii, tällaisten kahden jättiseuran kohtaamiset ovat olleet kautta historian todella tasaisia. Tokikaan keskinäisiä kohtaamisia ei ole kuin 15, mutta niistä viisi on voittanut Barcelona ja kuusi Juventus; neljä kertaa joukkueet ovat päätyneet tasapeliin. Näiden seurojen keskinäistä tasaista vahvuutta kuvaa myös otteluiden maaliero, joka on näiden otteluiden osalta tasan 17-17. Juuri tämän tasaisempaa otteluparia on siis vaikea löytää!

BARCELONA VS JUVENTUS LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Mikäli Barcelona ja Juventus pelaavat esimerkiksi kauteen valmistavan harjoitusottelun, tai ne kohtaavat jossain Cupissa, tällöin ilmainen live stream on mahdollinen. Sen sijaan Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan osalta pelien lähetysoikeuksia ei ole suotu vedonlyöntiyhtiöille. Mutta samaan aikaan kannattaa muistaa, että esimerkiksi bet365 vedonlyönti tarjoaa suomalaisille paljon muutakin kuin vain vedonlyöntiä; luvassa on nimittäin reippaanlaisesti ilmaisia live streameja eri urheilulajeihin- ja sarjoihin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA BARCAN JA JUVEN VÄLISET OTTELUT?

Lähtökohtaisesti FC Barcelona ja Juventus kohtaavat Mestarien liigassa, joten tällöin ottelut tulevat C Morelta. Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan kohdalla ottelut näkee V Sportilta/Viaplaylta.

ONKO BARCELONA VS JUVENTUS LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Barcelona vs Juventus live stream voi olla tarjolla ilmaiseksi esimerkiksi ystävyysotteluihin. Sen sijaan esimerkiksi Mestarien liigaan niitä ei ole valitettavasti ainakaan tällä hetkellä saatavilla.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Vedonlyöntiyhtiöille, kuten bet365:lle, asiakkaat ovat ihan aidosti kaikki kaikessa. Heistä siis halutaan pitää parasta mahdollista huolta, ja yksi keino on näyttää ilmaisia live streameja urheiluun.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu