Australian Open
Live stream

Katso Australian Open livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Australian Open live stream

Australian Open live stream ilmaiseksi kerää melkoisesti suomalaisten tennisfanien kohdalla hakijoita esimerkiksi Googlen kautta. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Australian avointa tennisturnausta odotetaan kuin kuuta nousevaa. Sillä on nimittäin spesiaali paikka tennisfanien sydämissä; eikä vähiten tunnelmansa ja sen ansiosta, että se avaa aina tenniskauden Grand Slam -turnausten osalta.

Australian avoimessa tennisturnauksessa on totuttu jo enemmän tai vähemmän vuosien ajan näkemään suomalaisväriä. Ennen kaikkea suomalaiset miestennispelaajat ovat olleet erinomaisesti edustettuna turnauksessa – on sitten kyse kaksinpelistä, nelinpelistä tai sekanelinpelistä. Ja tämä on tilanne myös vuonna 2021. Eikä tuo niin sanottu tennisvaltikka ole vain yhden suomalaisen hartioilla, kuten se oli Jarkko Niemisen huippuvuosina.

MIKÄ TV-KANAVA SUOMESSA NÄYTTÄÄ AUSTRALIAN AVOIMEN TENNISTURNAUKSEN?

Suomessa Grand Slam -turnaukset on päässyt jo pitkään näkemään Eurosportin kautta, ja näin on myös vuonna 2021. Sinulla on siis mahdollisuus ottaa esimerkiksi Eurosportin TV-kanavat käyttöösi tai Eurosport Player, joka on kaikkein edullisin ratkaisu. Se, että vaihtoehtoja on olemassa useita erilaisia, on luonnollisesti loistava asia kuluttajan näkökulmasta.

Tietenkin se kaikkein tärkein yksittäinen seikka on se, ettei niin sanottu maksullinen Australian Open live stream ole missään nimessä hintava; sen pystynee jokainen halukas maksamaan, sillä Eurosport Playerin saa esimerkiksi yksittäiseksi kuukaudeksi hintaan 6,99 euroa. Mikäli sitä on puolestaan valmis ottamaan paketin suoraan vuodeksi, tällöin hinta on ainoastaan 4,99 euroa.

MITEN SUOMALAISPELAAJAT OVAT MENESTYNEET AUSTRALIAN OPENISSA?

Kaksinpelin osalta suomalaiset tennispelaajat ovat menestyneet Australian avoimessa tennisturnauksessa eli yhdessä neljästä Grand Slam -turnauksesta mukavasti. Jarkko Nieminen eteni parhaimmillaan turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon, vuonna 2008.

Nykypäivän suurin suomalainen tennistoivo Emil Ruusuvuori, siis kaksinpelin osalta, on puolestaan yltänyt Australiassa parhaimmillaan toiselle kierrokselle. Tämä tapahtui vuonna 2021, kun hieman reilu parikymppinen suomalaislupaus sivusi toistaiseksi uransa parasta Grand Slam -sijoitustaan. Ruusuvuoren urakehitys on ollut viime aikoina sillä mallilla, että kaikki on mahdollista; etenkin, kun hän ei ole todellakaan iällä pelattu pelaaja.

Henri Kontinen voittanut mestaruuden!

Kun suomalainen nelinpelin tennispelaaja Henri Kontinen oli uransa huipulla vuonna 2017, teki hän kertakaikkisen uskomatonta suomalaista tennishistoriaa. Hän nimittäin voitti silloisen nelinperiparinsa, John Peersin, kanssa Australian avoimen tennisturnauksen. Tämä oli jatkumoa vuoden 2016 lopulla tulleelle ATP Finals -turnauksen voitolle. Australian avointen voiton myötä, mikä on siis edelleen historian ainoa suomalainen Grand Slam -titteli, Kontisen kiito tenniksen huipulla jatkui. Vuoden 2017 huhtikuussa hän teki jälleen historiaa, nousemalla nelinpelin maailmanlistalla ykköspelaajaksi.

Sittemmin Kontinen on vaihtanut nelinperipariaan, itse asiassa kahteen otteeseen. Tämä on johtanut siihen, että suomalainen on valahtanut nelinpelin maailmanlistalla peräti sijalle 41. Toisaalta viimeaikaiset tulokset ovat olleet rohkaisevia, ja on myös mielenkiintoista seurata, mitä hän saa tulevaisuudessa aikaan Harri Heliövaaran kanssa; myös he ovat pelanneet yhdessä nelinpeliä, muun muassa Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa.

LÖYTYYKÖ ILMAINEN AUSTRALIAN OPEN LIVE STREAM HELPOSTI?

Ilmainen Australian Open live stream löytyy itse asiassa melkoisen helposti, ja tästä käy kiittäminen jälleen vedonlyöntiyhtiöitä. Esimerkiksi bet365 on yksi niistä vedonlyöntiyhtiöistä, jotka tarjoavat suomalaisille asiakkailleen ilmaisia live streameja urheiluun. Myös Unibet menee samaan kategoriaan, ja itse asiassa juuri kyseinen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa usein ilmaisen live streamin Australian avoimeen tennisturnaukseen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILTÄ TV-KANAVALTA AUSTRALIAN AVOIMET NÄKEE SUOMESSA?

Australian avoimet näkee Suomessa esimerkiksi Eurosportin kautta. Ylipäätään Discovery tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja Australian Openin katsomiselle; vaihtoehtoina on niin Eurosport Playerin kaltaisia striimauspalveluita, kuin myös Eurosport TV-kanavat ja Discoveryn omat vaihtoehdot.

MITÄ AUSTRALIAN AVOINTEN KATSOMINEN SUOMESSA MAKSAA?

Australian avointen katsominen Suomessa ei ole varsinaisesti kallista puuhaa. Kaikkein edullisin vaihtoehto on Eurosport Player, joka on toki striimauspalvelu, mutta sen saa heijastettua televisioruudulle. Toki ilmaiset live streamit ovat vieläkin parempia vaihtoehtoja, ja niitä tarjoavat urheiluun vedonlyöntiyhtiöt.

ONKO AUSTRALIAN OPEN LIVE STREAMEJA TARJOLLA ILMAISEKSI?

Ehdottomasti on! Esimerkiksi vuonna 2021 tällä saralla kunnostautui Unibet, joka tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden katsoa Australian avoimet ilmaiseksi. Ylipäätään Unibetin ja bet365:n kaltaiset vedonlyöntiyhtiöt kannattaa ottaa tarkkaan seurantaan; ne nimittäin tarjoavat usein ilmaisia live streameja eri urheilulajeihin- sekä sarjoihin.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu