Atletico Madrid vs Liverpool
Live stream

Katso Atletico Madrid vs Liverpool livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Atletico Madrid vs Liverpool live stream

Atletico Madrid vs Liverpool live stream ilmaiseksi kuulostaa äärimmäisen houkuttelevalta, sillä onhan kyseessä kaksi viime vuosien menestyneimpiin lukeutuvaa seuraa. Liverpool voitti Valioliigan mestaruuden vuonna 2020 ja Mestarien liigan vuotta aiemmin; Atletico Madrid puolestaan juhli La Ligan mestaruutta vuonna 2021 ja se on esiintynyt useampaan otteeseen Mestarien liigan finaalissa. Nämä pelit siis kiinnostavat jalkapallon ystäviä, eikä se tule varmasti kenellekään yllätyksenä; ovathan nämä juuri niitä pelejä, joita esimerkiksi Mestarien liigassa odotellaan vesi kielellä.

Vaan onko sitten tällaista Mestarien liigan kaltaista supertuotetta, jonka finaali kerää vuosittaisella tasolla ne kaikkein korkeimmat katsojaluvut, saatavilla ilmaiseksi? Tämä on se asia, johon SuomiStream tulee ennen kaikkea tässä artikkelissa perehtymään. Me perkaamme teille auki tämän vallitsevan tilanteen ja kerromme, onko esimerkiksi Atletico Madrid vs Liverpool live stream ilmaiseksi mahdollinen kuluttajalle.

ONKO MESTARIEN LIIGAN KATSOMINEN SUOMESSA KALLISTA?

Mestarien liigan televisiointioikeudet Suomessa ovat MTV:n hallussa, mikä siis tarkoittaa sitä, että ottelut näkyvät maksullisella C More -kanavalla. Tuon kanavan katseluun tarvitaan siis C More Sport -kanavapaketti, jonka hinta on 24,95 euroa kuukaudessa. Kokonaisen Mestarien liiga -kauden osalta hinta tulee pyörimään näin ollen useammassa sadassa eurossa. Vaikka siis kuukausihinta ei välttämättä ole leukaa lattiaan pudottava, pitkällä aikavälillä hinta on melkoinen; etenkin, kun Suomessa tarvitaan useita kanavapaketteja urheilun katsomiseen, mikäli sitä tykkää useammasta urheilulajista- ja sarjasta.

Valitettavaa siis kuluttajan näkökulmasta on juurikin se, että sitä täytyy alkaa valitsemaan, mitä lajeja ja sarjoja sitä haluaa katsoa; eri asia on se, jos kukkaro on niin sanotusti pohjaton. Harvalla kuluttajista on nimittäin mahdollisuutta maksaa jopa satoja euroja kuukaudessa urheilusta nauttiakseen.

ATLETICO MADRID VS LIVERPOOL LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Onko sitten Atletico Madridin ja Liverpoolin välisten pelien katsominen ilmaiseksi mahdollista? Valitettavasti ei ole, ainakaan laillisia reittejä pitkin, ja SuomiStream.fi kehottaakin useammasta kuin yhdestä syystä väistelemään ne laittomat vaihtoehdot. Europelien osalta nähtävissä vedonlyöntiyhtiöiden sivuilta ovat vain jotkut yksittäiset karsintavaiheen ottelut. Esimerkiksi bet365 on yksi vedonlyöntiyhtiöistä, joita kannattaa seurata näiltä osin.

ATLETICO MADRID VS LIVERPOOL – MITEN KESKINÄISET OVAT SUJUNEET?

Sitä voisi kutsua jopa eräänlaiseksi nyrkkisäännöksi, että brittiseurat ovat vaikeuksissa, kun vastaan tulee espanjalaisseuroja. Syystä tai toisesta espanjalaisseurojen pelityyli- ja tapa eivät istu brittiseuroille, mikä näkyy suoranaisesti tuloksista. Esimerkiksi Liverpool ei ole historiansa aikana kyennyt kaatamaan Atletico Madridin kuin yhden ainoan kerran. Tasapeliin ottelut ovat päättyneet kaksi kertaa ja kolmesti voittajana kentältä on poistunut kyseinen madridilaisseura.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ TV-KANAVA NÄYTTÄÄ SUOMESSA ATLETICO MADRIDIN JA LIVERPOOLIN VÄLISET OTTELUT?

Suomessa Mestarien liigan TV-oikeudet ovat C Morella. Toki joukkueet voivat kohdata myös Eurooppa-liigassa tai Konferenssiliigassa, jolloin tarvitaan V Sport tai Elisa Viihde Viaplay Total.

ONKO ATLETICO MADRID VS LIVERPOOL LIVE STREAM TARJOLLA ILMAISEKSI?

Sellaiset vedonlyöntiyhtiöt kuin bet365 tarjoavat paljon urheiluun liittyviä live streameja täysin ilmaiseksi. Valitettavasti europelien osalta näitä ei kuitenkaan kykene tarjoamaan yksikään vedonlyöntiyhtiö; Atleticon ja Liverpoolin pelin voi nähdä ilmaiseksi vain muissa merkeissä.

MIKSI VEDONLYÖNTIYHTIÖT TARJOAVAT ILMAISIA LIVE STREAMEJA?

Vedonlyöntiyhtiöt haluavat hemmotella asiakkaitaan ja pitää siten heistä kiinni. Esimerkiksi bet365 on erinomainen esimerkki tällaisista vedonlyöntiyhtiöistä.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu