Arsenal vs West Ham
Live stream

Katso Arsenal vs West Ham livenä ja laillisesti verkossa. Aloita suoratoisto ilman tilausta ja maksa esityksestä tänään.

* Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava rahoitettu tili tai olet asettanut panoksen viimeisen 24 tunnin aikana. Huomaa, että pääsy livestriimeihin voi vaihdella maittain – IP -rajoituksia saatetaan soveltaa

Arsenal vs West Ham live stream

Arsenal vs West Ham live stream kiinnostaa varmasti monia jalkapallon, ja ennen kaikkea Englannin Valioliigan, ystäviä. Mutta onko jalkapalloon liittyviä live streameja todella tarjolla ilmaiseksi ja täysin laillisesti?

Moni etsii vaihtoehtoisia tapoja katsoa urheilua televisiosta, sillä useiden kanavapakettien hankkiminen käy melkoisesti lompakon päälle. Mikäli kuulut näitä live streameja tutkailevien henkilöiden joukkoon, et ole missään nimessä yksin. Live streameja on mahdollista katsoa niin tietokoneella, puhelimella kuin myös tabletilla, sekä heijastaa myös televisioon. Mahdollisuudet laillisten ilmaisten live streamien katsomiseen vaihtelee sarjoittain ja turnauksittain, mutta onko Arsenal vs West Ham live streamia tarjolla?

NÄIN KATSOT ARSENAL-WEST HAM -OTTELUN TV:STÄ

Arsenal-West Ham -ottelupari kuuluu Englannin Valioliigan tarjontaan. Jos siis sinulla on halu katsella kyseinen ottelu televisiosta, sekä muita Valioliiga-otteluita, sinun tulee hankkia Viaplay tai V Sport.

V Sport irtoaa näistä kahdesta vaihtoehdosta edullisemmin, tarkalleen ottaen hintaan 29,95€, kun taas Elisa Viihde Viaplay Totalin hinta on 34,95€. Tämä ero hinnoissa selittyy kuitenkin sillä, että jälkimmäiseen vaihtoehtoon kuuluvat mukaan myös kaikki Viaplayn elokuvat ja sarjat; siitä tulee tuo Total-sana, joka on tämän paketin nimen perässä.

Kuukausihinnaksi tuo noin 30 euroa on kohtalainen, sillä katsottavaa on todella paljon. Toisaalta samaan aikaan esimerkiksi Mestarien liigan katsominen, kuten myös Veikkausliigan, vaativat omat kanavapakettinsa, jolloin hinta alkaakin olla melkoinen.

KYSEESSÄ LONTOON PAIKALLISKAMPPAILU!

Arsenal-West Ham -ottelu on Lontoon paikalliskamppailu. Vaikka Arsenalin kovimmat paikallisvastustajat ovat olleet jo vuosikausien ajan Tottenham ja Chelsea, West Ham tekee uutta tulemistaan; kaudella 2020-21 Hammers sijoittui itse asiassa korkeammalle kuin Arsenal, joka jäi tylysti europelien ulkopuolelle.

Kaiken kaikkiaan Arsenal ja West Ham ovat kohdanneet toisensa kaikki kilpailut huomioiden 144 kertaa. Näistä otteluista 69 on päättynyt Arsenalin voittoon, tasapeliin on päädytty 40 kertaa ja West Ham on juhlinut voittoa 35 kertaa. Viimeisten vajaan 14 vuoden aikana West Ham on kyennyt voittamaan Arsenalin ainoastaan kahdesti, kun taas Arsenalilla voittoja on 21.

ONKO LIVE STREAMEJA TARJOLLA ILMAISEKSI?

Vuonna 2021 vedonlyöntiyhtiöt ovat kunnostautuneet live streamien tarjoajina. Valioliigan TV-oikeudet ovat tosin niin kalliit, ettei sarjan otteluita ole nähtävissä vedonlyöntiyhtiöiden live streamien kautta; ainoa vaihtoehto ovat siis näiltä osin ilmaiset laittomat live streamit, joita SuomiStream.fi ei suosittele missään nimessä käyttämään.

Sen sijaan esimerkiksi Englannin FA Cupia voi päästä katsomaan ilmaiseksi eri peliyhtiöiden sivuilla. Tämän myötä Arsenal vs West Ham live stream on mahdollinen ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Ylipäätään peliyhtiöt, kuten bet365, tarjoavat useita eri urheilulajeja- ja sarjoja ilmaiseksi asiakkailleen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

LÖYTYYKÖ ARSENAL VS WEST HAM LIVE STREAM ILMAISEKSI?

Live stream kyseiseen peliin on mahdollista saada ilmaiseksi, ja täysin laillisesti, esimerkiksi FA Cupissa. Sen sijaan Valioliigan osalta vedonlyöntiyhtiöt eivät käytännössä ottaen tarjoa live streameja kalliiden TV-oikeuksien johdosta.

MITÄ VALIOLIIGAN KATSOMINEN TELEVISIOSTA MAKSAA SUOMESSA?

Valioliigan katsomiseen tarvitaan joko Viaplay tai V Sport. Ensimmäisenä mainittu on hinnaltaan 34,95, kun taas jälkimmäisenä mainittu irtoaa hieman edullisempaan hintaan, 29,95€.

KANNATTAAKO LAITTOMIA ILMAISIA LIVE STREAMEJA KÄYTTÄÄ?

Ilmaisten laittomien live streamien käyttäminen ei ole kovinkaan järkevää. Ensinnäkin se on laitonta, toisekseen tällaiset live streamit ovat usein heikkolaatuisia ja pahimmassa tapauksessa saat vielä jonkin haittaohjelman laitteeseesi. SuomiStream kehottaa välttämään tällaisia striimejä.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi S&E pätevät

  • Jalkapallo: Serie A, La Liga, Bundesliga & Veikkausliiga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Muut urheilulajit: Tennis, kori & Käsipallo
  • Suoratoistoja jäsenille, joiden pelitilillä on vähintään 50 kruunua.
Suosittu